Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

anlayamadıkları için basta parca almak içn kürtajda oldum 11 dede ame oldum tüpüm alındı

öyleyse senin yumurtaların çok olur ben 2 defadır kulanıyorum hep 10 tane gün günde 2 tane işallah bişey olmaz ama çokmuş günde 3 tane

gunaYDIN kızlar
oncelıkle tugba ve ayse muhabbetın dıbıne oturmussunuz:))) masallah
ayse valla bebek falan varsa eger bana sımdıden alıssın kosan bır annesı olacak... dusmez ınsaellah
fatma'cım cok umutluydum ne yaptın boyle... sımdı ben de hamıle kalmazsam desene bu ay hamıle veremedık
cok basarısız ılerlıyoruz kızla, kalkalım, calısmaları hızlandıralım, olmuyor boyle...
ayse esın menfaat ıcın oldugunu bıldıgı ıcın yapıyordur...:)))) kullanıldıgını dusundurtme:)))
sımdılık benım regl gorunmuyor buyuk gun 20 kasım.... bakalım ne olacak...
bayragımızı kaptım gıdıyorum ınsaellah bu ay olur....

slm kızlar sanırım ben bu ay rahim filmi çektireceğim.şimdilik böyle karar verdim ama değişebilir her an.çünkü ben nasılsa çektireceğim ve hiç değilse temiz çıkarsa sonuç oluruna bırakıcam doktora gitmicem ama böyle daha çok korku var içimde dış gebelik tarafındamı yumurtladım acaba ozaman korunsammı diye tereddüte olacağım hiç değilse o kaygıyı kafamdan atayım eğer sonuçta problem çıkarsada (allah korusun) ona göre başımın çaresine bakarım.doktoruma kalsa 1 ay daha bekle diyor film için ama büyük ihtimal çektiricem bu ay.
hadi eminecim inşallah senden güzel bir haber alırız.kızlarrr tuğbayla ayşde klomenle hamile kalırsanız hemen sonra aranızda bir benmi kalıcam yaaaaaaaa hamile olmayan mafoldumben

sende b,z,mle b,rl,kte kalıcaksın canm tek basımıza olmaz senide cekeriz :) rahim fliminde bişiy yok canm hemde için rahatlıyo biseyim yok die daha huzurlu oluyosun yaptır rahatla bide rahim flimindn sonra cabuk ta hamile kalınıyomus

aysecim bnmkide günde 3 tane 5 gün 15 tane içicem yani bnde bilmiyorum niye 3 tane verdigini ama doktor o vardır bir bildigi

kızlar şu klomenin kist riski olmasa hiç düşünmücem rahim filminden sonra hemen kullancam ama onunda riski var.benim doktora söylesem klomen kullanayımmı diye kesin hayır der.hatta o bana çok acele ediyosun diyo ama ben beklemek istemiyorum artıkkkkkk

klomnni bi yan etkisi yok dedi bana doktro bnde kist falan yapıyomus dedim cok nadır dedi

iyiyz aysecm sen nasılsın nasıl gidyo calışmalar bnmde bugun 3. gün kasıklarım sis gibi geliyo bana nedense

ben geliyorum kimse yok yine benimde kasıklarım ara raa ağrıyor bazaen ben 2 gündür oruçum ve çok acıkıyorum daha 18 tane kaldı çalışmalarımız zayıf canım doktordan geldiyimizden beri bi kere çalışma olduk dün akşam sürekli oğlumla uğraştık çok hastaydı sabaha kadar uyymadı yavrum bronşit hastalıyı var küçük bi üşümede çok kötü hastalanıyor bakalım benmi senmi hızlısın tuğba kim bu ay tuturacak fatm açıktı zaten sıradn 3 kaldık hayırlısı olsun işallah sizinde olur benim oğlum var A llah sizede versin

emine zaten çok rahat ilkinde çabuk hamile kalmış yine olur onun bi şüpesi yok tuğba sen çok haklısın canım 8 aydan sonra gebe klamışsın fatmada öyle ondan biraz tedirginsin ama BELKıDE BU SEFER HEMEN OLUR BENDE ESKıDEN Bı KEREE KORUNMUYORDUM HAMıLE KALIYORDUM MA DIŞ GEBELıKTEN SONRA ÇOK ZORLAŞTI SONUNDA TEK TÜP VAR EYER AÇKISA SORUN YOKTUR ORASINDA a Allahbilirya

kızlar vajınadan alınan kultur sonucum: e.colı cıkmıstı, bılıyorsunuz.
bugun kontrole gıttım, yenı geldım.
doktor ınsaellah bu ay hamıle degılsındır dedı.
benım bıldıgım ve ıstemedıgım sekılde antı-bıyotık yazdı hatta benım tahmın ettıgım antı-bıyotıgı:cıpro.
ben de kullanmayacagım dedım. cunku hamıle olabılme ıhtımalım var dedım. o da zaten sımdı basla dıyemem.
mutlkaa regl ol oyle basla, gebeysen ısımız zor dedı.
o kadra cok 'bu bakterının benımle alakası olamaz' dedım kı doktor esıme de bır kutu cıpro yazdı:))))
esıme 'ben sana demıstım antıbıyotık kullanmam dıye... bak bız kullanacagız...'
uzun uzadıya kullanmamızın gereklılıgını anlatı.
(ben ılac dahı kullanmam antı-bıyotık hıc almadım bugune kadra (serumler harıc tabı:))))
neyse...
hem bu bakterı yapısıklık yapıyormus... anlayacagınız benım dıs gebe ıhtımalım e.colı ıle daha da artmıs durumda.
bır de e.colının suan cok az oldugunu soyledı hemen antı-bıyotıkle atarsın. gebe ısen o zaman zor dedı.
ben bugune kadra gebe olayım dedım sımdı tersını mı soyleyecegım dedım.
ınan o zaman gebe olmamıs olmayı tercıh edersın dedı.
ustune basa basa esım de sordu eger gebelık varsa ne olur dıye soylemedı...
'zor olur kotu olur' falan dedı...
eeeeee ne dyorsunuz??????????
hayırlısı Rabb'ım bunların hepsını hepımızden once bılıyordu, ona gore bıze en hayırlısını nasıp etmıstır...
rahat olayım...
yarın sampıyona gunum:))))
doktor havuza gırme dedı ama 4 aydır hazırlanıyorum ve mutlaka gırmem lazım...
ne dıyım sımdı 'ınsaellah hamıle degılım mı' dıyeyım????
nasıl yaaa???

zorya bu bakteide neden çıktı canım evet yapışıklık olunca dış gebelşk oluşuyor işallah seniinkisi ilelememişir kanda test yapsana vasa çıkar beliki azda olsa için aahatla canım üzüldüm hiç bişey istediyimiz gibi olmuyor sanki ne dense benimde bu ay hiç gebe kalmyacam geliyor içimden ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun artık

günaydın kızlar eminecim geçmiş olsun mu desem ne desem bilmiyorum canım .allah elebbetteki en hayırlısını bizden daha iyi biliyor hayırlısı diyelim.akimeranında çok sağlık problemi var ama bukadar sıkıntının arasında bebğinin sağlığı iyimiş çok şükür yani eğer hamileysen inşallah sorun olmayacaktır sendede.ayşeninde dediği gibi hemen bi kan testi yaptır varsa kesin çıkar zaten.
ya hep diyorum bi düze çıkamadık hep bi sorunla karşılaşıyoruz.ama tek derdimiz bunlar olsun allah kalıcı bişey vermesin bunların hepsi geçecek elbette.
ayşecim sende neden umutsuzluğa kapıldın böyle inşallah sen bu ay güldürüeceksin yüzümüzü.
emine hemen bi test yaptır ya ben olsam çoktan yaptırmıştım.ayrıca şampiyonada başarılar inşallah emeğinin karşılığını alırsın.
bende haftaya çarşamba gününe rahim filmi için randevu alayım dyorum adetimn 10.günü oluyor.doktorum bana 1 ay daha bekle demişti ama ben ona söylemedengidip çektirceğim sonucunu alır gderim artık.
tuğbacığım tam olarak rahim filmiyle ilgili ne demişti doktorun yani çektirmden önce 2 gün falan iliişki yasak onu biliyorumda sonrasında ne kadar yasak ve ne yapmak gerekiyor.korunmak falan gerekiyormu.

sonrasındada 3 4 gün zaten istesende yapamıyon flimden sonra acıyacakmıs gibi hissediyon

adetn bittikten bi kac gün sonra gel demişti bn 5. günü cektirdim cnm bnce sende 10. gune kalma cünkü ondan sonrada bi kac gün ilişki yok kacırırsın yumurtlamayı bide doktorun niye ole dediki cektirmekte bisey yok acık ame old halde doktor 1 ay sonra cekelim demişti bana

X