Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bide ben çok korkuyorum 3 tane yumurtam büyümüştü bend e göerdüm ultrasonda dokor iyi cevap vermiş korkum bunlar çatlamsa ve kist olursa hiç kaldırarmam işalah olmaz gerçi dokor dedi yumurtalık kistleri bi ik,i adettele aılıyomuş ama yinede korkuyorum

bizim bi komsu var korunuyolarmıs daha dogrusu esi korunuyomus adetne 3 gün kala nasıl olsa olmaz die korunmamıslar hamile kalmıs valla oldumu oluyo adete kadar durmak yok ö yüzden...

bide bayram yaklaşıyor kayın valdemler bayrama bize gelecekler çok iş olur ben de temizlik yapacam çok ya bişley olursa herşeyin hayırlısı olsun

ya bnde korkuyorum ole olmasın :KK43: yeni gitti kistim daha yeni korunmayı bıraktım 5 ay sonra olasın tekrar ilaç korunma istemiyorum allhın izniyle bu ay olcak zaten cnm

bide doktor senin ikiz olma ihtimalin var dedi bir yumurtan sınırda diğrleride büyükmüş anlamdım sınırda nasıl oluyor ide gün aşırı ilişkide nasıl oluyor

hergün olsun bnce kacırmamak için en yisi o bn gecen sefer ol yapmıstım

folikplus ı kullanıyorum ikizmi biz tekede razıyız cnmmmmmmmmmmmm

bir kerede oluyomu simdi su klomn kullanaarn ayfasına batım da 3. ay falan diyolar ama onların sorunları var bizim hani yok belki ondan biraz daha sanslıyız sanırm

galiba bne ve sen aynı ayda dış gebelik geçirdik benim mayısın başındaydı seninkisi ne zamandı

bakalım bnm kac yumurta olacak bn günde 3 tane kullanıyorum ilk baslayan için fazlamı dedim sonrada doktor iyisini blir verdyse bi sebebi vardır dee sen kac tane içiyosun..

bn hamileligi mayısta ögrendim 11 haziranda ame oldum işte ocak da dogacaktı dursaydı saglıklı olsaydı 7 aylık olacaktı

X