Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar buyrun burdan yakın. test sonucum: e.coli goruldu...
ama o akıntı bende suan yok. dedıgım gıbı 3-4- kere gordum daha olmadı.
tekrar kultur aldırmadan antıbıyotık kullanmam....
Allah'ım yaaaaa:)))))

slm kızlarr.evet tunemicim hep sıkıntıdan bahsettim ama napıyım bitanem gerçekten hamile kaldığımı bile anlayamadımki.inanın çocuğum kaç gr olmuş kaç boyunda onu bile bilmiyorum.çünkü öbür hastalığıma o kadar yoğunlaştıkki kadın doğumcular bile normal kontrolu yapamaz oldu.yine sabaha kadar vajinal kanamam oldu sabah apar topar gittim doktora bebek çok iyi gelişimi kalp atımı herşey yolunda diyo ama kilosunu boyunu sölemedi telaştan benimde aklıma gelmedi sormak valla.bidaha gittiğimde sorayım bari.kortizon için dokunmaz diye bütün doktorlar ama intermette okuduklarım öle yazmıyo ondan dolayı korkuyorum işte.inşallah bebeğimde bi sorun oluşmaz.ama bu arada seğirme halinde hareketlerini hissedebiliyorum bebişimin.bu bile heycan veriyo bana.onun için çok değişik duygular yaşıyorum çok güzel duygular.umarım sizde bana güzel haberlerinizi verirsinizde birlikte seviniriz burda kızlar.valla yeni giren arkadaşta olmuş heralde tanışamadık daha ama ben braz daha toparlanayım kaldığım yerden devam edicem inşallah muhabbet ortamına kızlar.bu arada tunemicim canım hakılısın topiğin ismini değiştirebilsek iyi olur ama böle bişey olurmu olursa nasıl yapılır hiç bilmiyorum siz biliyosanız tarif edin yapayım isminede birlikte karar veririz.düşünün siz oluyosa yapalım iyi olur.valla hepinizi çok özledim arkadaşlar bi türlü denk gelemiyoruz ama benide unutmayın arada.fazla giremesemde adımın geçtiğini görmek mutlu ediyo beni.ayrıca hamilyim.azcık şımarıklık yapayım dimi..şımartın yani beni olmuyo böle:)))

KIZLAR DOKTORDAN YENı GELDıM HEMEN YAZAYIM DEDıM KıSTıM GıTMıS doktor kllomene baslattı ilk hap yarın günde 3 tane igne olacakmıyım deddim dediki igneyi bn tavsiye etmiyorum olacak gebelikgide engelliyo dedi ole işte cok mutluyum hadi hayırlısı akimeracım cok gecmiş olsun allhım sifa versin ayse sanada cok sevndim darısı basıma bakalım takipteyim seni :) haftaya p tesş cagırdı beni de doktor

cok sevındım tugbaaaaa
ayhhh ınsaellah hamıle kaldıgının haberını de cocugunu kucakladıgının haberını de bu sekılde alırız...
ohhh cok sukur. rahatlamıssındır...
ayse (akımera) valla ohh sen de rahatlattın benı azıcık kıpırdadı de ne bılım bır sorun yok de her gıttıgımızde
kesesını goruyoruz de nelerneler var soylenecek...
elbet cok soz bır donem gecırıyorsun senın destekcınız unutma... sıkılır bunalırsan gır, yza bız mutlaka yazarız...:)))
yyaaa sormayın ya bbugun aldıgım sonucta 'e.colı uredı' valla bu bakterının benımle yakından uzaktan ılgısı
olamaz mutlaka evraklar karısmıstır:))))
daha doktor gormedı gorur de muhtemelen antı-bıyotık verırse kullanmam-kullanamam da zaten ayın
18ınde turnuvam var. dopıng mopıng aldı dedırtmem kımselere...
zaten 15 yıldır sınuzıt var bır gr hap almam agrılarımda.. sevmem ılacı falan :) bol sarımsak tuketırım...
zaten dedgın gıbı bır yanlıslık var.... bende ne koku ne de akıntı (o tuhaf olandan) yok... normal
akıntım bıraz yogun o kadar... valla yanlıslık var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))

mam
gunasırı ılıskı tavsıye edılıyor. ve buna ıstınaden hergun ılıskının spermın kalıtesını oldurdugu soylenıyor
amma yapılan ve keısn olan bır arastırma sonucları da hergun ılıskının menı hasarlarını duzelttıgı yonunde.. ben hergun ılıskı taraftarıyım belkı yenı evlı oldugum ıcındır bılemem:=)))

kımse yazmamıs oyle mı?
pazar sabahı el-ense yapalım dedınız:)))
ıyı yaptınız valla...
ben uyuyamam gun actıktan sonra. zaten kosu falan derken epey zaman gecıyor..
bugun kımse gelmez sanırım.
o zaman sıze ıyı pazarlar..:)))

dı mı ayse, bence de degıstırelım ne olsun? valla ne bılım ıc acıcı bırsey olsun.
dıs gebelık yasadıgımız da hamıle kaldıgımız\kalacagımız da bellı olsun...
bakalım bırseyler...
sen ne dersın? ayse(oglu olan da dıyemıyorum ıkı aysenın de oglu var ne desem... ıste 73lu:))))
73lu ama 22 yasında:)))

günaydın ilk hapımı aldım hadi hayırlısı yanlıslık vardır cnm bncede sen ole diyosan :)

ben şırnaktayımya eşim kaydeti buranın plası 73 lü ondan ben 88 liyim canım yaa kızlar benim illişkeden sonra yanmma oluyor acaba niye böyle oluyor bilen varmı

ılıskıden sonra yanma da nerden cıktı?
ılıskı sırasında olusan agrıların sebebı bakterı enfeksıyon onu bılıyorum
ama yanma da nerden cıktı.
tugba kesın yanlıslık var cunku enfeksıyon bakterı koku olmasını agrı olmasını gerektırmez mı??
tugba bu arada hayırlı ugurlu olsun:)))
hapcı hamıleler dıyecegım sıze... tabı bu kadar konusur ben de hapcı olursam sasmayın...
evlendım 1.5 ayda hamıle kaldım sımcı ne kadar da hamıle kalırım acaba? tecrubelı ayse bu sorum sana:)))

Tüm dış gebelik geçiren arkadaşlar geçmiş olsun,hepinizin sağlıklı hamilelik haberlerinizi alırız umarım yakında..Bende ocak ayında dış gebelik geçirmiştim,şimdi kızıma hamileyim çok şükür...
Akimera canım gözün aydın hamileymişsin,diğer hastalığın içinde çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer..

sen en saslısın bnm ilkide 8 ay da oldu sen demek hemen kalabiliyosn

X