Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayse floıc ıcın bayagıo konustum ama arada kaynadı kullanmıyorum ben. bılmıyorum nıye kullanmıyorum... belkı ogrenınce kullanırım ,gercı hamılelık tasarlayıp 3 ay once baslamak dıyorlar ama ben kullanmadım ,dıs gebelıkte hamıle kalır kalmaz baslamıstım doktor vermıstı
ben olsam kanda bakmıştım olsa zaten çıkar bence yap ben 6 aydır folik asit kullanıyorum çok iyimişl am hangisi iyi bilmiyorum folic plusmu yoksa folbiolmu iyi bilmiyorum hep flic plus kulandım
ayse bana gıtme konusalım dedın sen gıttın? fatma dasabah gırdı bır daha yazmadı. ayse de gırınce hep sıkıntılarını anlatıyor... mutlaka guzel tarafları da vardır dı mı ayseee??!!! tugba hergun burada den duserım dıyor bır turlu karsılasamıyoruz... neyse bugun cumartesı... ben de bırazdan doktora gıdıp kultur sonucumu alacagım bakalım akıntının sebebı neymıs...