Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar nasılsınız.noldu yine bi durgunluk çöktü topiğe..
ben biraz yoğunum bu aralar ondan çok giremiyorum.siz neden girmiyosunuz bakim.
varmı bi gelişme hamile olduğunu düşünen belirti yaşayan :)
bende hiç bir belirti yok zaten hamile olduğumuda sanmıyorum.neyse en azından birtanede olsa hamile çıkar inşallah bu ay aramızdan.

slm kızlar.nasılsınız bakalım.ben 5 gündür hastanede yatıyodum bugun çıktım.ondan öncede kaldım bikaç gün ama bu çok ağar oldu.çok hastalandım yataklık oldum acile kaldırdılar beni.hastalığım en son safhasına gelmiş.vücudumdaki kanın sadece yüzde 40 kalmış.hem önden hem arkadan aşırı kan kaybediyodum şiddetli mide karın ağrısı mide bulantısı derken bir hafta agzıma su dahi koymadım.10 kilo kaybettim.hastanede kaç gündür kan serum tedavisi yapıyolar ayrıca kortizon tedavisne başladı hastalığım yüzünden dokot.2-3 ay kullanıcam bu kortizonu.hastanede damar yoluyla verdiler ama evde ila devam edicem ayrıca bir sürü ekstra mide hapları.bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz bebekte.moralim sıfır yani.dua edin lütfen arkadaşlar.gerçekten buna ihtiyacım var

bu arada bu kortizon beni mahvetti 3 günde 5 kilo birden aldım düşünün 3 ay kullanıcam ve hamileyim.ekstra kiloda alıcam.napıcam ben yaa moralim sıfırr.allahım yardım ett :KK43:(

akımera kılo da neymıs...
bebege bırsey olmasın, sana bırsey olmasın gerısı kolay.
akımera hakıkaten bu kadar dısardan takvıye alıyorsun, bebegı dusunuyorlar degıl mı???
dualarımızdasın merak etme...
sabır et..
merhaba kızlar...
fatma ınsaellah dedıgın gıbıdır cunku bu 1 haftadır ne kadar cok akıntı yasıyorum.
genıtal bolge konusunda da cok tıtızımdır valla bol bo ıntım mendıl ıntım lıkıd kullanıyorum..
tugba olacak ınsaellah hele kı sen cok cok yanıyorsun cocuk ıcın ınsaellah Rabb'ım hayırlı zamanda saglıkla verır...
ayse klomenı bıle ıstemıyordum senın ıcın ıgneyı olma barı:))) sonra cogul gebe kalacan basımıza:))
kızlar bırsey soracagım beta degerı olcturup negatıf cıktıgında degerınız kac oluyor 5tewn kucuk ama kac.
mesela 0.00 oluyor mu???

bugun esımın dedesının vefat haberını aldık...
esımle ılgılenıyorum..
Allah'ım cok zor...

günaydın kızlar.eminecim başınız sağolsun.allah sabır versin.
akimeracım allah sanada sabır ve sağlık versin.çok zor canım yaşadıkların hastalığının artmasının hamilelikle bir ilgisi varmı yoksa tam üstünemi denk geldi.kiloyu falan düşünme hepsi doğumdan sonra hallaolacak şeyler.yeterki sen ve bebk iyi olun.dualaramız seninle
eminecim belki bu ay hamilemiz sen olursun çünkü akıntı artması hamilelik belirtisi diyorlar.bende hiçbir belirti yok maalesef zaten bu ay umudumda yok :KK43:(( neyse hayırlısı.ayşede klomenin faydasını görürü inşallah.ondanda güzel bir haber alırız.
kızlar dün internette biraz baktımda klomenle ilgili kist yapıyor falan diyorlarya eğer klomenle yumurta iyice olgunlaşıp çatlamazsa kiste dönüşüyormuş.yani yumurtanın çatlamasıyla ilgiliymiş klomenin kist yapması.çatlarsa sorun yok.
hadi baklım kızlar ben 18-20 arası bekliyorum adetimi.inşallah gelmez.eğer gelmezse 20 sinde testi yapıcam belki çıkar bişeyler.allahım inşallah.

ınsaellah fatma.
tazıyen ıcın de sagol...
akıntının ucuncu gelısınde yanı gecen cts doktora gıtmıstım kultur almıslardı. bugun sonuclandı
ama doktor yok pazt gunu bakacagım artık. bugun gıdebılırsem bılgılenmek ıcın sonucu almaya
calısacagım. mantar oldugunu dusunmuyorum.
akıntının fazlalıgı gebe belırtısyse ben gebeyım:))))
cunku o akıntı hemen sonlandı hıc bırsey yapmadım sımdı normal akıntının fazlasını goruyorum.
hayırlısı ınsaellah oyledır.

Size ‘Son adet tarihiniz nedir?’ diye sorulduğunda her zaman son adet kanamasının ilk gününün kastedildiğinden emin olabilirsiniz. Bu döngü bir sonraki adet kanamasının ilk gününe dek sürer. Genel olarak 28 gün olarak kabul edilse de 21 ila 35 gün arası normal kabul edilir.
Bu süre içinde gebe kalınabilecek dönem aslında hiç te uzun değildir.
Serbest kalan yumurta hücresinin ortalama ömrü 24 saat kadardır.bu süre içinde döllenme gerçekleşmezse yumurta hücresi karın boşluğunda parçalanarak kaybolur.

24 saat cok azzzz:KK43:(((
fatma 24 saat dıyor be bunu nasıl bugune kadar hıc farkedemedım...

merhaba kızlar şimdi dokordan geldim ultrasana verdi yüzü güldü doktorun dedi bi sürü yumurtan olmuş bayabi baktk baktı 3 tane olgulaşmış yumurtanvar 10 gün boyunca sürekli ilişki dedi iğnede yapmadı biz genelde iğneyi bi yumurtası olgulaşmışlara kullanıyoruz ma senin zaten yumurtalırn büyümüş 3 den bitanesini tuutrursunuz dedi iğneye gerk yok bende zaten istemedim bide iğne olsam 3 falan olma ihimali yüksek istemedim sağdan 2 yumutra soldan bitane olmuş bitaneside sınırda tüpümün olmadıyı yerden 2 tane olmuş önemli değil diğer tüp yalaya bilirimş dokter dedi ben bunu çok gördüm hastalrımda adetin geçince test yapalım dedi şimdi 10 gün boyunca zorya nasıl ben hergün ilişkiye girerimmafoldumben

ya fatma bak bana neler yaptın mutfagın temızlık beklıyor olması umrumda degıl
ve bunu bana yaptırabılen nadır ınsanlardan bırısın.
hallahlla hamıle olabılırsın dedın benı (zaten umutlanmaya meraklıyım) umutlandırdın
sımdı beta ne zaman artmaya baslar (kı bu sorunun cvbını en ıyı bız bılıyoruz) sorusunun cvbını
bıldıgım halde ınternette arastırıyorum...:)))
ahhh fatma ahhhh

ayse doktor hergun ılıskı mı dedı
fatma gordun mu bakkk
sen ayları bosuna harcama hergun ılıskıye gırrr.
benden sana abla tavsıyesı de dıyemıyorum netıcede yas olarak buyuksun ve ıkımızın de bır tane cocugu oldu
eee n'olcak sımdı ayse???

nemi olacak bence bilmiyorum artık doktorun dediyini yapacaz okdarda paraa verdik yani yayıptır söylemesi bu arada eşim bayram edecek garibim tutrana kadar çalışacağız artık sabak akşam :kedi:

yeni adetimde2 aralık olacak hayırlısı hepimöiz için bu arda ayşe sanada çok üzüldüm arkadan kan nasıl geliyor öylr işalal bebeyi etkilemz hayırlısıyla doğururusun

evet kız 10 gün boyunca 3 tane yumurta varmış en azında tuturuusunuz hata kapıdan çıkıştada dedi 10 gün sürekli

bagırsaklarında rahatsızlık yasıyor ya o yuzden kanamalar olusuyordur.
zaten hamılelık de kabızlıgı tetıklıyor. ayse ıcın zor tabı ınsaellah gunahlarına kefaret olur.
2 aralık epey vaktın var... hayırlısı

bende yumurtaları gördüm büyümüşlerdi ultrasonda doktor ilaç çok etkili olmuş dedi ya çatlamasalar kist olsa dedim yumurtalık kistleri önemli deyil dedi genelde adetle atılır dedi sizin adetinize az kalmış adet molmasısanız hamilesiniz zaten tuğbada klomen başlayacakmış bugün hepşimiz için hayırlısı olsun

X