Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar adet oldum valla evlendim evleneli ilk kez mutlu oluyom adet oldum die hadi hayırlısı bakalım c tesi insallh kist gitmiş olur ve klomene baslarız

tuğba ben senden iraz öndeyim bugün benim son hapım bitiyor ve cumartesi bakacakmış yumurta büyümüşmü diye varsa iğne olacam tutars seniinkide büyük ihtimallae tutuar ama yüce rabbimin i,şi ol dese olur herşeyin hayırlısı bu arda kızlar niye kimse yok bugün ide ben ayşeyi çok merk ediyorum nasıl oldu

bnmde c tesi kiste bakacak gittyse pazar baslıycm bnde klomene baklım hadi allh bu sefer umutlarımızı bosa cıkarmasın

bizde igne oluyomuyuz ki bn olmayız sanıyodum hani bizim catlama prob miz yok sadece ihtimal arttırmak icn kulanıyoruz sen gecenn seferkinde vurdurmusmuydun nerdesn ayse sende kayboldun

ben geçen sefer klomenden sonra hiç gitmedim ama doktor gel çatlama iğnesi verecem diye bilmem artık aslında bend olmak istemem işallah olmam

günaydın kızlar tuğbacığım adet olmana çok sevindim.inşallah kistte gitmiştir.kızlar ya ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :KK43:((((( inşallah yanılıyorumdur.
ayşecim bu şekilde olupta yani klomen ve çatlatma iğnesiyle yinede hamile kalamama ihtimali oluyormu acaba.yani garanti mi bu.amaaannn ne bileyim ya benimde bu ay olmazsa aklımdan farklı şeyler geçiyo bilemiyorum hayırlısı bakalım.

tugba adet olmana sevındıgıne gore, ben de senın adına sevıneyım o zaman.
hamıle kalmayı beklemıyor muydun, sasırdım.
fatma nasıl bır mısafır agırlamaydı, sorma:))
aayse hakkında hayırlısı olsun. sanırım oncekınde ıgne yaptırmamıssın
acaba bu sefer neden ıgne demıs doktor??? sordun mu?
ben de sun kulturun sonucunu almaya gıttım hastaneye bana carsamba gunu sonuc
cıakr kontrol olursunuz demıslerdı.
dun gıttım sonuc bır haftada cıkar sız cumartesı muayene olmussunuz dedıler..
cumartesıyı bekleyecegız artık.
ama doktor antıbıyotık gerekıyor mu falan demıstı o gun.
ben antı bıyotık hıc kullanmam. hele kı suan hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorken hıc kullanamam.
zaten cumartesı gunu betaya baktırsam az da olsa gorunur...
gec dollenme olsa da benım yapabılecek bırseyım yok.
bır de zaten mantar olmadıgına emınım!!!
gunaydın kızlarrrr:)))

merhaba kızlar bugün nasıl gidiyor benim eşim iş arkadşını yemeğe getirecek bende sabah erken uyandım ve yemek yaptım yeni btiit bence kızlar şimdilik çok gerekmedikçe antiyobik filan almayın bakalım bu ay hangimiz önce hamile kalacaz işallah tutar birlikte hamileliyimizi anlatırız ayy çok midem bulanıyor ayyy canım tatlı ekşi istiyor uyamak istiyorum böyle anlatırız hayırlısı ben cumatesi gidecem bakalım ne olacak ama bneim içime doğdu ben çoktan yumurtladım 3 gündür olmayan akıntım oldu ve kaık ağrısı doktor ne diyecek fatmacım demişsin klomen ve iğneye rağmen geb olmmamm ihtimali varmı diye Allahın işi bazen millet tüp bebk yapmalrına rağmen olmuyor yüce rabbimin işi belkide iğneye rağmen geb klamma geçen sefer ine olmadım ilacı kullandıyım ay hamile kaldım ve ikizdi adetime 6 gün varken çıktı kanda

evet ayşecim tabiki kısmet bakalım.ama benim kendi adıma pek umudum yok bu ay çünkü pek değerlendiremedik.tabiki bir defada bile allah verdikten sonra olabilir ama ben çok umutlanıp sonra hüsrana uğramak istemiyorum.benim akıntıda bir fark yok aynı,hamile olsam artardı heralde hep öyle duyuyorum çünkü.
eminecim bence sende mantarda enfeksiyonda yoktur çünkü ben ikisinide yaşadım.ikisindede akıntı senin dediğin gibi olmuyor.
ya kızlar birde sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben yaşadığım hafif ağrıları hiç hisstemem mesela 2-3 gündür belim ve sırtım ağrıyo gibi ama normalde hiç farketmeyeceğim bi ağrı hatta diyuorumki bu ay bi beklentim olduğu için kendimi çok dinliyorumda ağrıyomuş gibimi geliyo acaba diye.
birde bende milletin hamilelik belirtisi olarak gördüğü herşey normaldede yaşadığım şeyler yani iştah artması (benim iştahım herdaim açık zaten) baş dönmesi mide bulantısı ara ara her zaman olur bende.uyku deseniz acayip severim doymam uykuya.ayak üşümesi falan heryerim sıcacık olur ama hep ayaklarım üşür.yani ben ham,le olsam ayırt edemicem sanırım belirtileri.

slm kızlar nasılsınz bnde bügün bnm doktorun hemsiresi var arkadas oldu kbayagı ame zamnı hep o bakmıstı bana 10 gün boyunca o da bnm kadar istiyo hamile kalyım dei ban diyoki bak stres yapma yaptıkca olmuyo bi doktor ark vardı 1 senedir olmuyomus bize geldi doktor adet ol gel klomene baslayalım demiş kadın tmm demiş adet olmadı dei gitmiş bi bkmıs hamile :) sende olacaksın dedi bi kre kaldın sonucta dedi ay nasıl rahatladım diyeceksniz ki bilmedigin seyler mi ama baskasından duymak dahada rahatlatıcı klomene baslıycam bayrama denk geliyo dedim ya gelmiyomus onuda hesapladı bnmde 23 de doktora gitmm gerekiyomus bide bnm doktor hiç kullanmıyomus igneyi klomni verip yumurtalara bakıyomus sadece bilmiyorum artık gecen ayda klomnle bir hamile kalıms hemde ikizmis

bana da bi el atsın doktor deedim bizim lojmanda 3 hamile var sıra bnde :)

evt tuba beni takip et ne olsa artık ben uzman oldun gebliktekaydirigubbakcemile3 4 kere hamile kaldım ondan dedim 2 gün kaldı slında nedense bende o iğneyi yapmak istemiyorum kimse pek sanki kullanmıyor doktora diyecem kendi kendine çatlsınlr olsa işlalh sorun olmaz hepimiz için hayırlısı olsun

X