Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bnce yanlıs dÜsÜnÜyorsun eger tıkanıklık varsa dıgerınde en azından Ögrenırsın ve actırmak ıÇın ugrasırsın yada bosuna ugrasırsın tıkalıysa olmaz olsada dıs gebelık olur bıde bn kendı adıma bu flımı cektırmeden Önce hergÜn aglıyordum ne olacak dıe ama cok sÜkÜr ıyı cıkınca su an hamıle kalmıs kadar ıÇım rahat cok sÜkÜr bılıyorum kı bır sorun yok ve zamanı gelınce olacak bunu bılmek bıle stresı engellıyor 8 ay cocugum olmadı hep dıyordumkı bnde bır sorun var ondan lmuyo stresten olmadı stres hormonları etkılyor

Bnce yanlıs dÜsÜnÜyorsun eger tıkanıklık varsa dİgerİnde en azından Ögrenİrsİn ve actırmak İÇİn ugrasırsın yada bosuna ugrasırsın tıkalıysa olmaz olsada dıs gebelİk olur bİde bn kendİ adıma bu flİmİ cektİrmeden Önce hergÜn aglıyordum ne olacak dİe ama cok sÜkÜr İyİ cıkınca su an hamİle kalmıs kadar İÇİm rahat cok sÜkÜr bİlİyorum kİ bİr sorun yok ve zamanı gelİnce olacak bunu bİlmek bİle stresİ engellİyor 8 ay cocugum olmadı hep dİyordumkİ bnde bİr sorun var ondan lmuyo stresten olmadı stres hormonları etkİlyor

cnm arkadaşım haklısın ama bide şöle düşün bu filmi çektirip sonuç temiz çıkmasına ragmen dış gebelik yaşayan kimse yokmu.ben çok duydum olduğunu.benim ilki normaldi tüplerde bi sorun yoktu ama ikincisinde olacağı tuttu ama 3.cüdede olacağının garantisi yok ben doktorla konuştum bu filmi çektirdikten snr bana birdaha dış gebelik yaşamamamın garantisini verirmisiniz diye asla böle bi söz veremeyiz herzaman yaşama riskin var dedi ozaman ben bidaha niye böle bi sıkıntıya sokayımki kendimi.ama tabiki senin gibi arkadaşlarda çok yani sonucun temiz olduğunu duymaları onlar için seninde dediğin gibi hamile kalmak kadar büyük bi mutluluk.filmin sonunda böle bi mutluluğa erecekse kişi bu filmi çektirmeli ama hayatında değişecek bişey yoksa bence çektirmeninde bi anlamı yok.ama itiraf edeyim arka arkaya 2-3 kez dış gebelik yaşarsam ozaman mecbru çektiririm çünkü tüpte bi sorun olduğu kesindir bilmiyorum belkide ikinci çocuğum olduğu için bu kadar rahatım ama umarım allah sizede en yakın zamanda hamile kalmayı nasip etsin annelik duygusunu tadın çünkü dünyada başka kıyaslanacak bi duygu daha olamaz bence

bu konuda ktg ye katılıyorum bende rahim filmi çektirince inşallah sonucu temiz çıkarsa içim bir nebzede olsa rahatlayacak.ya çok merak ediyorum kızlar yani tüplerde hiçbir sorun yokken neden oluyomuş bu dış gebelik.yani bunu kesin bir sebebi yokmu.diyelimki tüplerimizde bir sorun yok tekrar etmesin diye bir önlem alamayacakmıyız biz.

ya aslında her kadonda olma ihtimali var biz biraz sanssız kesimiz bnmki mesela daha önce apandist ame gecirmiştim ondan oldu o tarafta yapsıklık varmıs apandist ame olanlarda sık görülüyormus tabi bn bunu sonradan ögrendim bir önlemi yok hersey allhdan o isterse dokru yere isterse dıs gebelik bizim tek önlemimiz dua olur ancak allah bir daha yasatmasın hiç birimize bide ne olacak hamileligi ögrendikten sonra takip te olcaz hep

ya aslında her kadonda olma ihtimali var biz biraz sanssız kesimiz bnmki mesela daha önce apandist ame gecirmiştim ondan oldu o tarafta yapsıklık varmıs apandist ame olanlarda sık görülüyormus tabi bn bunu sonradan ögrendim bir önlemi yok hersey allhdan o isterse dokru yere isterse dıs gebelik bizim tek önlemimiz dua olur ancak allah bir daha yasatmasın hiç birimize bide ne olacak hamileligi ögrendikten sonra takip te olcaz hep

inşallah bizde sağlıklı bebişlere sahip oluruzda diğer topiklerdeki gibi tek tek adımızı yazarız buraya.sanırım yeniden çalışmalara başlayacak olan şuan sırada akimera ve ktg var.en yakın onlar gözüküyo.kızlar inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler veririsiniz.bizede umut olur.hepimiz için bol bol dua edelim.

ya bn baslıycam galiba antibiyotıktebitti bi kac doktorada sordum sorun olmaz dedi kendimi korudum 8 ay istedim basım agrıdı ya hamileysem die hap içmedim yedigime içtigime dikkat ettim ne kürler yaptım esime sıgaraları bıraktırdım bbnmkmi dıs gebelik oldu bir arkadasımda ne hap bulsa içer sıgara desen içiyo oda eside simdi hamile halada sıgaraya devam ediyo kısmet yani kendini korudukca olmuyo demek olacagı varsa korunsamda olacak korunmasamda bnm dualrım hep sizinle sizde bnm için dua edin arkadaslar

ya bn baslıycam galiba antibiyotıktebitti bi kac doktorada sordum sorun olmaz dedi kendimi korudum 8 ay istedim basım agrıdı ya hamileysem die hap içmedim yedigime içtigime dikkat ettim ne kürler yaptım esime sıgaraları bıraktırdım bbnmkmi dıs gebelik oldu bir arkadasımda ne hap bulsa içer sıgara desen içiyo oda eside simdi hamile halada sıgaraya devam ediyo kısmet yani kendini korudukca olmuyo demek olacagı varsa korunsamda olacak korunmasamda bnm dualrım hep sizinle sizde bnm için dua edin arkadaslar

canım herzaman dualarımda hep sizlerde varsınız.sen rahim filminden sonra ne kadar korunmuş oldun.bide bişey sorcam.bende 2 ay boyunca kanama olduğu için mantar oluşmuş.doktor fitil ve ilaç varmişti kullandım ama tam geçmedi.şu soğan kürü varya enfeksiyona karşı onuda denesemmi diyorum acaba faydası olurmu tekrar doktora gitcem ama gitmeden önce bide onumu denesem faydası olurmu acaba hiç bilgin varmı bu konuda

bn yaptım sogan kürünü gecen hamileligimden önce yapmıstık akıntı oldu temizlendi resmen içim bn faydasını gördüm bu ayda 4 gün yaptım baktım bi akıntı falan yok buıraktım filimde cektirdigimde doktor enfeksiyon falan var demedi gecen hafta cektirdim flimi bu doktorumonline die bi site var ordaki doktorlara sordum ilac bittiyse bir sorun olmaz dediler cocuk olm için suan ilaç etkilemiyor peki filim yumurtları etkilemişmidir dedim onun içinde yumurta yeni ade old içn daha olusmamıstı zaten dedi adetten shemen sonra cekilme sebebide oymus

hadi hayırlısı bakalım o zaman inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.peki sen soğan kürünü nasıl uygulamıştın.adetten hemen sonramı

Ya arkadaslar lutfen bı buraya bakın sımdı haykıracagımm:sinifsinif:
sondan baslayayım, ben ve esım cok cıddı sıgara ıcmeyenlerdenız... yanı ne yanımdakı masada oturanların ıctıgı olmustur ne de bulundugum ortamlarda ne de arkadaslarım arasında. esım de hayatında tek dal ıcmemıs. (tabı bu demek degıl kı sıgarazararsız) apandısıt mevzsunu amelıyattan sonra bır kac sıte arastırmasıyla ben de gordum, bazı sıtelerde dıs gebelık sebeplerınde apandısıt yer alıyor ben 11 yasında gecırdım 15 yıl oldu ama benım dıs gebelık solda. ya keske belllı bır sebebıo olsa ben sey bıle dusundum:
ben 31 mayısta evlendım (nedense) hemen hamıle kalacagıma %100 ınanmıstım (hıssıyat) bır de tabı saat gıbı sasmayan adetlerım, jınekolojık muayenelerım bunu bana dusundurdu. ben 1.5 ay sonra hamıle kaldım ama sımdı dusunuyorum kı ne kadar 'aaa cocuk olmuyor'' demısım. en son adetımden sonra su yontemı denedım (baız doktorlardan duydugum) ılıskı sonrası popo altına yastık koyma. o ay hamıle kaldım. belkı onun faydası oldu ya da olmadı bılemeyecegım ama dun sunu dusundum acaba o mu dısgebelık yaptı:eek:lmaz: ıste beyın bu herseyı dusunuyoryerimseniben

Ya arkadaslar lutfen bı buraya bakın sımdı haykıracagımm:sinifsinif:
sondan baslayayım, ben ve esım cok cıddı sıgara ıcmeyenlerdenız... yanı ne yanımdakı masada oturanların ıctıgı olmustur ne de bulundugum ortamlarda ne de arkadaslarım arasında. esım de hayatında tek dal ıcmemıs. (tabı bu demek degıl kı sıgarazararsız) apandısıt mevzsunu amelıyattan sonra bır kac sıte arastırmasıyla ben de gordum, bazı sıtelerde dıs gebelık sebeplerınde apandısıt yer alıyor ben 11 yasında gecırdım 15 yıl oldu ama benım dıs gebelık solda. ya keske belllı bır sebebıo olsa ben sey bıle dusundum:
ben 31 mayısta evlendım (nedense) hemen hamıle kalacagıma %100 ınanmıstım (hıssıyat) bır de tabı saat gıbı sasmayan adetlerım, jınekolojık muayenelerım bunu bana dusundurdu. ben 1.5 ay sonra hamıle kaldım ama sımdı dusunuyorum kı ne kadar 'aaa cocuk olmuyor'' demısım. en son adetımden sonra su yontemı denedım (baız doktorlardan duydugum) ılıskı sonrası popo altına yastık koyma. o ay hamıle kaldım. belkı onun faydası oldu ya da olmadı bılemeyecegım ama dun sunu dusundum acaba o mu dısgebelık yaptı:eek:lmaz: ıste beyın bu herseyı dusunuyoryerimseniben

canım hiç sorma belki saçma ama benimde aklıma neler geliyo dış gebelik ondanmı oldu bundanmı oldu diye.bende senin gibi hemen hamile kalacağımı sanırdım ama 8 ay sonra oldu.aynen dediğin gibi ilk adet olmaya başladığım günden beri adetim hiç şaşmamıştır yıllardır.hiç bir rahatsızlığımda yoktu.siz diyosunuzki apandisit ameliyatı oldum ama ben onuda olmadım.yani demekki yaşayacakmışız bunları.bende senin gibi sebepler arıyorum kendime.ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce koşu bandında yürümüştüm ve biraz hızlı bi tempoyla.hemen ertesi gün kahverengi lekelr oluşmuştu.bende hep acaba diyorum çok sarstım vücudu ondan embriyo ilerleyemedimi :roflol:senin gibi bende belimin altına yastık koyardım ama ondan olduğunuda sanmıyorum bizimkisi işte neden arama.insan saçma olduğunu bilsede aklından geçiyo işte.soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlu diye bi doktor var.çeşitli kürleri var.soğan kürü de enfeksiyon yada kisti falan olanlar için yumurtalıklara falan iyi geliyomuş.soğanı kaynatıp suyunu içiyosun.

canım hiç sorma belki saçma ama benimde aklıma neler geliyo dış gebelik ondanmı oldu bundanmı oldu diye.bende senin gibi hemen hamile kalacağımı sanırdım ama 8 ay sonra oldu.aynen dediğin gibi ilk adet olmaya başladığım günden beri adetim hiç şaşmamıştır yıllardır.hiç bir rahatsızlığımda yoktu.siz diyosunuzki apandisit ameliyatı oldum ama ben onuda olmadım.yani demekki yaşayacakmışız bunları.bende senin gibi sebepler arıyorum kendime.ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce koşu bandında yürümüştüm ve biraz hızlı bi tempoyla.hemen ertesi gün kahverengi lekelr oluşmuştu.bende hep acaba diyorum çok sarstım vücudu ondan embriyo ilerleyemedimi :roflol:senin gibi bende belimin altına yastık koyardım ama ondan olduğunuda sanmıyorum bizimkisi işte neden arama.insan saçma olduğunu bilsede aklından geçiyo işte.soğan kürüne gelince ibrahim saraçoğlu diye bi doktor var.çeşitli kürleri var.soğan kürü de enfeksiyon yada kisti falan olanlar için yumurtalıklara falan iyi geliyomuş.soğanı kaynatıp suyunu içiyosun.

gnydın arkadaşlar muhabbet kaynamış yine.ne güzel ben bebişten pek vakit bulamıyorum girmeye.yastık olayını takmayın ondan olmaz böle bişey.kısmet bizimkisi.bende ilk doğumumu sezeryan olmuştum ayrıca 6 ayda bir kolonoskopi çekiliyorum belki ondan olmuştur bende dış gebelik.ama bidaha olmıycak inşallah çok inanıyorum.soğan kürünü bende deniycem bide incir bal kürü falan var onlarıda deneyebilirim inşallah beklemeden olur gebelik

gnydın arkadaşlar muhabbet kaynamış yine.ne güzel ben bebişten pek vakit bulamıyorum girmeye.yastık olayını takmayın ondan olmaz böle bişey.kısmet bizimkisi.bende ilk doğumumu sezeryan olmuştum ayrıca 6 ayda bir kolonoskopi çekiliyorum belki ondan olmuştur bende dış gebelik.ama bidaha olmıycak inşallah çok inanıyorum.soğan kürünü bende deniycem bide incir bal kürü falan var onlarıda deneyebilirim inşallah beklemeden olur gebelik

ben bide hamile kaldığım ay eşimde sorun olmamasına rağmen keçi boynuzu kürünü denemiştim.8 ay boyunca olmadı kürü denediğimiz ay oldu belkide vesile oldu kür bilemiyorum ama denemelere başlayınca keçi boynuzunu tekrar içircem eşime.aklınızda olsun kızlar eşinizde sorun yoksa bile biliyosunuz sperm baş kısmından,yumurtayı delerek içine giriyor ve döllenme oluyo.işte bu keçi boynuzuda spermin baş kısmını sertleştirip güçlendiriyomuş ve belkide geçişini güçlendiriyo.yani denemekte fayda var.ben denicem yeniden.

ben bide hamile kaldığım ay eşimde sorun olmamasına rağmen keçi boynuzu kürünü denemiştim.8 ay boyunca olmadı kürü denediğimiz ay oldu belkide vesile oldu kür bilemiyorum ama denemelere başlayınca keçi boynuzunu tekrar içircem eşime.aklınızda olsun kızlar eşinizde sorun yoksa bile biliyosunuz sperm baş kısmından,yumurtayı delerek içine giriyor ve döllenme oluyo.işte bu keçi boynuzuda spermin baş kısmını sertleştirip güçlendiriyomuş ve belkide geçişini güçlendiriyo.yani denemekte fayda var.ben denicem yeniden.

cnm benim pekmezmi o içirdiğin şey.benimki hiç hoşlanmaz öle şeylerden vede kendisinde varikosel ve spermlerde hareket azlığı var keşke denese süper olur.nasıl içiricemki.kanmazda öle şeylere.ilkini allah acıdı bişey uygulamya gerek kalmadan verdi bunda nolucak olacakmı bidaha bakalım

yasmın_07 ben de natıonal geographıc yayınlarından yasama yolculuk var ben sudadoguma gırıyorum (su terapıstı olarak) bu sebple evlenmeden once de bebek ve dogum hakkında cok arastırmalarım olmustu eger onu ızlemefırsatınız olursa dollenmeden doguma kadar tum olayları gelısımı gosterıyor orada spermın yumrtaya gırısını de konu almıslar gorsel olarak anlatan uzman yumurta ızın verınce etrafında dolanan spermlerden bırını ıcerı alıyor dıye de vurguluyor yanı ben sperm basının gucluolmasının etkısını dusunmuyorum. zaten yumurta dollenırken gosterılınce bıcok yerde sperm yumurtayı hıc zorlamıyor yumusta spermın gecebılecegı kadar acılıyor ve sperm gırıyor akabınde bır baska sperm daha gırmeye calısıyor ama yumurta kapıyı kapatmıs oluyor falan fılan....
bırsey daha arkadasım ben yuzme egıtmenıyım ve sabah kosmadan evden cıkmam ıs yapmam (yasayamam) 2.5 saat kosarım. ektopık meselesı sebebıyle dogal olarak 20 gun kosamadım olecegımı dusundum. kosmak belkı rısklı gebelıkte sıkıntı cıkarabılır ama dollenme esnasında sanmıyorum.

cnm benim pekmezmi o içirdiğin şey.benimki hiç hoşlanmaz öle şeylerden vede kendisinde varikosel ve spermlerde hareket azlığı var keşke denese süper olur.nasıl içiricemki.kanmazda öle şeylere.ilkini allah acıdı bişey uygulamya gerek kalmadan verdi bunda nolucak olacakmı bidaha bakalım

canım suyunu kaynatıp içiriyosun.pekmezi gibi falan değil hiç keçi boynuzu tadi gelmiyo.benimkide içemez normalde ama bu şerbet gibi falan oluyo.bak nette keçi boynuzu kürü diye gir.okadar çok faydası varki.sabah açkarnına ve akşam yatmadan önce içiyo ilk bir hafta böyle.bir haftadan sonra sadece akşam yatmadan 2-3 ay devam ediyo.yarım litre kaynayan suya 5-6 keçi bunuzunu kırıp atıyosun birazda öyle kaynıyo. ılıdıktan sonra süzüp içiriyosun.keçi boynuzunun çekirdeğindeymiş asıl maharet.bence eşinle konuş ve mutlaka içir.sperm sayısını artırıyo güçlendiriyo.denemekten zarar gelmez.

canım suyunu kaynatıp içiriyosun.pekmezi gibi falan değil hiç keçi boynuzu tadi gelmiyo.benimkide içemez normalde ama bu şerbet gibi falan oluyo.bak nette keçi boynuzu kürü diye gir.okadar çok faydası varki.sabah açkarnına ve akşam yatmadan önce içiyo ilk bir hafta böyle.bir haftadan sonra sadece akşam yatmadan 2-3 ay devam ediyo.yarım litre kaynayan suya 5-6 keçi bunuzunu kırıp atıyosun birazda öyle kaynıyo. ılıdıktan sonra süzüp içiriyosun.keçi boynuzunun çekirdeğindeymiş asıl maharet.bence eşinle konuş ve mutlaka içir.sperm sayısını artırıyo güçlendiriyo.denemekten zarar gelmez.

valla deneyim bi bakalım içmez ama başka bi yolunu bulup kandırmam lazım.bu arada ben eşime ikinci çocuk istediğimi sölemedim o istemiyo daha bu benim kararım ona sölesem istemez hastayım ilaç kullanıyorum ya benim sağlımı düşündüğünden istemiyo ama bi çocuk daha beni daha çok hayata bağlayıp sağlıklı yapar.eşimin haberi olmadığı içinde çocuk için bunu içmen lazım diyemem o yüzden başka bi çare bulmam lazım

X