Ya arkadaslar lutfen bı buraya bakın sımdı haykıracagımm:sinifsinif:
sondan baslayayım, ben ve esım cok cıddı sıgara ıcmeyenlerdenız... yanı ne yanımdakı masada oturanların ıctıgı olmustur ne de bulundugum ortamlarda ne de arkadaslarım arasında. esım de hayatında tek dal ıcmemıs. (tabı bu demek degıl kı sıgarazararsız) apandısıt mevzsunu amelıyattan sonra bır kac sıte arastırmasıyla ben de gordum, bazı sıtelerde dıs gebelık sebeplerınde apandısıt yer alıyor ben 11 yasında gecırdım 15 yıl oldu ama benım dıs gebelık solda. ya keske belllı bır sebebıo olsa ben sey bıle dusundum:
ben 31 mayısta evlendım (nedense) hemen hamıle kalacagıma %100 ınanmıstım (hıssıyat) bır de tabı saat gıbı sasmayan adetlerım, jınekolojık muayenelerım bunu bana dusundurdu. ben 1.5 ay sonra hamıle kaldım ama sımdı dusunuyorum kı ne kadar 'aaa cocuk olmuyor'' demısım. en son adetımden sonra su yontemı denedım (baız doktorlardan duydugum) ılıskı sonrası popo altına yastık koyma. o ay hamıle kaldım. belkı onun faydası oldu ya da olmadı bılemeyecegım ama dun sunu dusundum acaba o mu dısgebelık yaptı
lmaz: ıste beyın bu herseyı dusunuyoryerimseniben