Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cnmlarım benim merak etmeyin sizi bırakıpta hiç biyere gitmem siz hamile kalmadanda hamile topiğinde sayfa açmam.şurda sık görüştüğüm kaç arkadaşım var zaten.bugun anneme geldim.2 gün önce burda test yaptırmıştım ya onu tekrarladım sonucu bekliyorum kadın 6 da çıkar dedi ama ölücem heycandan.hiç hamile gibi göremiyorum kendimi.dış gebeikten başka bişey düşünemiyorum.çünkü sağ tarafım acayip ağrıyo otururken bile çok rahatsız oluyorum ve dış gebelik geçirdiğim taraftan tekrar hamile kalabileceğimede pek inanmıyorum açıkcası o yüzden heycanla sonucu bekliyorum.kalbimin nasıl attığını bi duysanız ölücem sanki.annemlerde olduğum içinde pek giremedim nete.ama sonucu kesin haber veririm ve sizi bırakıp hiç biyerede gitmem.anca beraber kanca beraber.ayrıca biz toplu bi sayfa açıcaz hamileyiz diye ozamana kadarda beklicem sizi arkadaşlar

kızlar müjdee değerim belli oldu 628 çımış.yani 2 günde 3 katı birden artmiş.süper bişey bu.bide hayırlısıyla kesyi ve bebeği görürsem değmeyin keyfime.arkadaşlar dualara devam.hadi topiğimiz ilk bebişi geliyo inşallah.çok mutluyum allahım sevincimi kursağımda bırakma::

yaa kimse yokmu mutluluğumu kimseyle paylaşamıyorum haksızlık buu.çıkmam lazım benim eve gidicem belki akşam giremeyebilirim giremessem yarın görüşürüz arkadaşlar öpüldünüz byee

çok sevindim canım artık dış gebeliyi aklından çıkart bellkide ikizdir canım değerin çok güzel katlamış çok sevindim galiba korkma sırası bende yarından sonra ben gidip kan vereceyim bakalım hayırlısı neyse o olsun

coooooooooooooooooooooook sevndim darısı basımıza insalah

canım ya süper bi haber hadi gözümüz aydın.darısı başımıza inşallah.ne güzel allahım seni bekletmedi inşallah bizede hemen nasip eder.bizlerede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.

akimeracım sen hepimize umutsun.artık başka topiklerde aramıcaz dış gebelikten sonra hamile kalan varmı diye.inşallah kesesini görüp kalp atışınıda bir an evvel duyarsın.sağlıkla kucağına alırsın.

Canımmmm bakkk biz sana ne dedik. Tekrardan gözun aydın. Gercekten sen hepimize umut oldun. Hemde dıs gebeliği geirdigın taraftan yumurtladın dımı. Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. dualarımız senınle.

yaaa akimera dış gebelik tarafındanmı yumurtlamıştı.eğer öylese varya ben bizim adımıza dahada umutlancam.
akimeracım ya bak bu topiği sen açnıştın hangi duygularla açtın şimdi neler yaşıyosun dimi.iyikide açmışsın belkide tanışmayacaktık bu topik olmasaydı.

ya kızlar inanırmısın yazılarınızı okuyunca çok duygulandım ve alttınız beni.mutluluk korku endişe hepsini bir yaşıyorum.ama sanırım keseyi ve bebişimi görmeden içim yinede çok rahat etmiycek.ay çok duygulandım yaa.canım arkadaşlarım sizi çok seviyorum iyiki bu topiği açmışımda tanışmışız dilerim allah sizede en yakın zamanda hiç uğraşmadan güzel bebişler nasip eder sevincim birken bine katlanır.desteğiniz benim için çok önemliydi.hep yanımda olduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için tşkler.umarım allah önüme başka engeller çıkarmazda keseyi ve bebişi görürüm asıl kutlamayı ozaman yaparız işte...

akemira canım şimdi sende ne gibi belirtiler var bide en son adetin ne zamndı yazarmısın bekliyorum

akemira canım şimdi sende ne gibi belirtiler var bide en son adetin ne zamndı yazarmısın bekliyorum

cnm bende bir aydan beri kesintisiz bi kasık ağrısı vardı huda bende kesin hamileyim ve dış gebeyim düşüncesi yarattı bu ay başında ortasında ve sonunda olmak üzere 3 sefer gebelik testi yaptırdım 20 gün öncede kan testi yaptırdım ama hepsi negatif çıktı ama benim duygularım beni yanıltmaz kendimden emindim son zamanlara doğru başdönmesi ara ara mide bulantısı aşırı hassasiyet aşırı iştah açıklığı cinsel soğukluk oluştu.ne görsem canım çekiyosu herşeye sinirlenip ağlıyodum yani çok hassaslaştım aşırı bel ağrısı yani ne ararsan vardı bide diyerum ya kişi kendinde bi değişikjlik olduğunu hissediyo.ama hep dış gebeliğe yordum halada emin deilim kese ve bebek gözükmedikçe içim rahat etmeyecek.bu arada geçen ayın 14 ünde adet olmuştum.bugun tam bir ay oldu.bence sende yarın git yaptır hayatım kesin sende hamilesin geciktirme neyse öğrenelim kendim kadar seni ve ktg yide merak ediyorum umarım sizde müjdeli haberlerle gelirsiniz buraya tatlım

canım benim belirtiler şunlar bazen sağda bazen solda iğne patması arada bir göğüs ağrısı baş dönmesi baş ağrısı bel ve bacak ağrısı cinselikten soğuma çokta üşüyorum adetimde 15 de yarın olmam geriyor bide bu aralar çok güzelelştim kendimi aynadan alamıyorum bide sık skı idrra var sence ben hamilemiyim

ayy alemsin cnm yaa.valla bende kendimi çok çirkin buluyorum bu sıralar ama oğlumda bi güzellik gelmişti demek seninde oğlun olacak.benim göğüslerim 15 gün öncesinden çok şişmişti dokunamıyodum bile daha bi iki gündür indi biraz sık idrara çıkma var ama ben rahatsızlığım sbebiyle günümün zaten çoğunu tuvalette geçirdiğim için onu pek belirti olarak baz alamadım evet iğne batması hemilelikte oluyo muhakkak ayrıca bende aşırı yorgunluk uyku halini uyuşukluk üşümede vardı sende kesin hamilesin bak bende adet olmam gereken günde yaptım testi.hemde akşam olmasını beklemedim acaba kanamam olurmu diye.hemen sabahtan yaptım ve çıktı sende yarın yap bakalım kesin çıkacak zaten çıkmış baksana beklemen hata bence git direk kan testi yaptır değerini öğren.yani tebrik ederim bence hamilesin cnm.darısı tüm isteyenlerin başına

akemiracım ben zaten çok güzelimde orası ayrıda sositososito aam eşim test yapmamı istemiyor yinemi başa m döneceğiz diye adam bıkmış benm ektopiklerimden

bide şimdi bi topikte yazıyor sol tüpten hamile kalanın ğolu oluyormuşşşşşşş

olabilir bende oğluma sol tüpten hamile kalmıştım yani şimdi ben sağdan hamileysem kızımmı olacak.çirkinleştimde zaten.bu arada senide merak etti haa.bi resmin falan yokmu arkadaşım bi görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…