Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun hava dunun aksıne mıss gıbı hafıf esıntılı pırıl pırıl gunes... denız pırıltılar ıcınde. bugun de mısafırım gelecek, gelmeseydı cıkardım dısarı.
günaydın kızlar
günaydın miller bugun yine test yaptım ve tek cizgi doktorla konustum flimden snra adet olmadım
ondanmıdır die
oda test yaptınmı dedi belki hamilesindir dedi bnde yaptım degilim dedim o zaman soktürücü kullandedi
bnde ama hamilelign olmagı kesin degil kanda baktırmadm dedim oda idrar testinde yaptıysan kullnmazaten dedi bn knada baktırdın sandım dedi onlara güven olmuyo
c tesiyekadar bekle olmazsan gel kanda bakalım ole hap vereyim dedi
bn de dedim ki bn yumurtlamadamı bir sorun var die korkuyorum dedim
ame önce günü bırakın saat bile sekmezdi dedim
oda kızdı ne hemn onu düsnüyon daha 2 gün gecmiş oda kesn strestendir olur dedi daha önce düzenliyse bi sorun yok yumurtlaole birden bozulmaz dedi flimdede baktık bir sorun yoktu stres yapma dedi ay rahatladım bayagı aramadan aglıyodum valla
Arkadaslar mrb. nasılsınız. Biliyosun dun ıgnemi vuruldum simdilik bir sıkıntın yok ama kanam fılanda olmadı. Akemira sednde ıgne vuruldugun için soruyorum. Kanama olmaması normal mı?
yen itopigimizin adı nerden nereye olacak dıs geelikten annelige insallh hepimiz bebişleirmizi kucagımıza alıcaz ve bu günleri gülerek hatırlıycan ne cok takmısım meger diycez bizim gibi dıs gebelik yasayanlara yardımcı olucaz o günler gelecek demi kızlar görcez demi o günleri