Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bugun hava dunun aksıne mıss gıbı hafıf esıntılı pırıl pırıl gunes... denız pırıltılar ıcınde. bugun de mısafırım gelecek, gelmeseydı cıkardım dısarı.

nekadar yoğunsun öyle hergün misafir maşallah.yemeğemi gelecekler.ya sormuşsunya misafirler için yemek konusunda.ben bu durumlarda gelecek olanla samimiyet derecesine göre yemek yada çay olayını ayaralıyorum.ama senin kadar isteklide değilim ne yalan söylim.ilk evlendiğimizde eşimin arkadaşları gelmişti düğünümüze gelemedikleri için.ben çaya davet etmiştim.hiç tanımıyordum.pasta çeşidini bol tutmuştum çok beğenmişlerdi hatta şaşırdılar çünkü onların eşleri bu tarz şeylere hiç önem vermiyor.o yüzdne bende onlar şimdi tekrar gelecek olduklarında onların bana yaptığı kadar yapıyorum.benim eşimin aileside misafiri yemek yedirmeden göndermiyolar.benim ailemde çok kalabalık bir akraba çevremiz olmadığı için gelen en yakınlarımız onlarda zaten tabiki yemek olayı oluyodu.ama kayınvalidemlere gelen giden hiç bitmiyo çok kalabalıklar ne yalan söylim bayramlarda falan zorlanmıyo değilim onlardayken.afallıyorum.ama ne kadar güzel inan vaktim olsa bende insanları çağırıp yemekler yapıp beğenildiğini görmek hele çok zevkli bişey.ama bizim burda hiç çevremiz yok.ve görüştüğümüz üç beş kişide bahsettiğim gibi misafire çok değer veren ve bunu gösteren insanlar değiller.eee bende onlar gelince açıkçası içmden gelmiyo.hatta eşimin bi arkadaşına gittik (ilk gidişimizdi) çaya gitmiştik.adam meyve falan getirde yiyelim dedi.eşide amann bu türklerinde adetleri çok saçma sırayla çay çerez meyve.hepsi olmak zorundamı milletin yiyecek yeri kalmıyo demiştitabi.ben şokkkkkk.bu arada kız türk ama almanyada büyümüş.işte böyle olunca bende onlara yapmıyorum napimmmmm.çok uzun yazdım
,

günaydın miller bugun yine test yaptım ve tek cizgi doktorla konustum flimden snra adet olmadım
ondanmıdır die
oda test yaptınmı dedi belki hamilesindir dedi bnde yaptım degilim dedim o zaman soktürücü kullandedi
bnde ama hamilelign olmagı kesin degil kanda baktırmadm dedim oda idrar testinde yaptıysan kullnmazaten dedi bn knada baktırdın sandım dedi onlara güven olmuyo
c tesiyekadar bekle olmazsan gel kanda bakalım ole hap vereyim dedi
bn de dedim ki bn yumurtlamadamı bir sorun var die korkuyorum dedim
ame önce günü bırakın saat bile sekmezdi dedim
oda kızdı ne hemn onu düsnüyon daha 2 gün gecmiş oda kesn strestendir olur dedi daha önce düzenliyse bi sorun yok yumurtlaole birden bozulmaz dedi flimdede baktık bir sorun yoktu stres yapma dedi ay rahatladım bayagı aramadan aglıyodum valla

canım beklemekte fayda var tabi.belli olmaz ya kan testi en iyisi.hayırlısı olsun inşallah.işte stres yapmasak daha iyi olacak ama elimizd değilki.

ah ah stres yapmamak için beynim olmaması lazım heralde

yaa niye burası boş bugün ben geldim diyemi kaçtınız gelin artık akemira nerde yoksa bizim topiğe artık gelmeyecekmi tam hamile ya belki hamile toğinine gider bize bilgi versin nasıl geçiyor akemira nerdesin :gitme:

Arkadaslar mrb. nasılsınız. Biliyosun dun ıgnemi vuruldum simdilik bir sıkıntın yok ama kanam fılanda olmadı. Akemira sednde ıgne vuruldugun için soruyorum. Kanama olmaması normal mı?

Arkadaslar mrb. nasılsınız. Biliyosun dun ıgnemi vuruldum simdilik bir sıkıntın yok ama kanam fılanda olmadı. Akemira sednde ıgne vuruldugun için soruyorum. Kanama olmaması normal mı?

canım inşallah değerin bir an evvel sıfırlanırda kurtlursun hemen.akimera yok ama benim bildiğim kadarıyla(akimera bahsetmişti eski sayfalardada bulabilirsin)akimera kanamasının olduğundan bahsetmişti.hatta parçalar düştü falan demişti.ama onun değeri 6000 lerdeydi yani onunki zaten baya büyümüştü.ama seninki çok küçüktür.o yüzden kanama olsada az olabilir.ve yeni vurulduğun içinde yeni başlayacaktır belkide kanaman.doktor ne dedi sana kanaman olurmu dedi.

akimeraaaaaaaaaa bizi meraktan öldürmeyemi niyetlisin.nerelerdesin.kesin test yaptırmışsındır bu saate kadar.yaaaa bizede bilgi ver merak ediyoruz seni.inşallah herşey yolundadır canım.

bugün topik pek hareketsiz.nerelerdesiniz kızlar.birimiz giriyoz birimiz çıkıyoz.bi denk gelemedik.

demekki bu topiği hareketlendiremn tunemi onun misafiri var diye o yok diye topik boş ve bizde çok hareketsiziz kim bilir akemira uyuyordur hamile yaa bizi rüyasında görüyürdur :1closedeyes:ee artık ortaya çıkın yasmin sen niye hemen kaçtın ktg sen nerdesin şimdiden böyle yaparsanız hamile kaldıyınızda hiç gelmezsiniz deyilmi

yok cnm bnde kimse yok die girmiyom bu gun hareketsizsinz

siz yazın kızlar ben muhakkak giriyorum ama işte olduğum için sürekli açık tutamıyorum.bir yandanda iş yapıyorum.
ayşecim ben hamile olsamda bu topikten vazgeçmem.inşallah hepimiz hamile olucaz yeni topikleride beraber açıcaz.bu arad sende adet olmadın daha değilmi.sen kan testini ne zmaan yaptıracaksın.

yen itopigimizin adı nerden nereye olacak dıs geelikten annelige insallh hepimiz bebişleirmizi kucagımıza alıcaz ve bu günleri gülerek hatırlıycan ne cok takmısım meger diycez bizim gibi dıs gebelik yasayanlara yardımcı olucaz o günler gelecek demi kızlar görcez demi o günleri

evet canım gelecek hemde çok yakında gelecek inşallah.bugünler kötü bir rüyaymış geçip gidecek.inşallah bebeklerimizle ilgili sohbetlerde edicez.minik bir bebek minik bir mucize.annelik herkes için özel bişey ama bizim gibi zor elde edenler için bambaşka bişey olacak sanırım.olacak ve bizde anneliği doya doya yaşıcaz.tadını çıkarıcaz.

insallah nsallah alahım bizi cok bekletsn gelene kadarda sabrıın versn dayanmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…