Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ıyı o zaman ktg sen de parmak efendıme soylım arpa bugday ısıne gır hahahah

en güzeli allah içnden hiç eksik etmesn umudu sevinci

ktgcim benim içime doğan olur git yarın bi kan testi yaptır varsa çıkar bizde bu meraktan kurtuluruz valla bence sen kesin hamilesin.agrincim ben tek iğne vuruldum ama 2 ayda falan düştü çünkü benim değerim baya yüksekti 6000 e kadar çıkmıştı ancak düştü yani doktor 3 ay korun snr gelen hsg çekelim dedi ben çektirmedim hsgyi.ama korunmaya devam ettim çünkü eşim şiddetle istemiyodu.aslına bakarsan geçen aya kadar çok sıkı korunuyoduk.geçen aydan itibaren ben eşimi kandırmaya başladım ben korunuyorum kadınlar sadece sadece 3 gün yumurtlama gününe girer ondan snr korunmasanda bişey olmaz dedim eşim de hiç anlamaz böle şeylerden dediğime inandı geçen ay sadece2 gün korunmadık olmadı ama bu ay yumurtlama günlewrinde korunmadım oldu.eşimde bana kızıyo şimdi hani bişey olmazdı ne biçim korunma yöntemiymiş bu yaa sen günlerimi şaşırdın yanlış hesaplamamı yaptın falan diyo.adamcağaz ne bilsin benim çocuk çalışması yaptığımı.yani eşim istemediği için yalan sölemek zorunda kaldım çünkü ben bu çocuğu çok istiyodum inşallah sorunsuz bi hamilelik olurda bende vicdan azabı çekmem eşimi soktuğum stres için

parmagı denedim ya bana bisey degmemişti bu bugdayı da bekleyemen da sabrım kalmadı

bu arada kızlar parmak metodunun yanlış olduğuda tescillenmiş oldu çünkü benim parmağıma bişey değmişti demekki böle şeylere inanmamak lazım

ama bu arada kızlar ben bu ay kndimde değişik bi durum farketmiştim buda hamilelik belirtilerinden biri sanırım son zamanlara doğru idrarımın üzeri sanki yağ tabakası varmış gibi öle şekilli duruyodu buda bi belirti olabilir belki

bakın sımdı ne yazacagım;
'anne adayının gebelık boyunca ayagı usuyorsa bu erkek demektır'
'anne adayının baacak kılları gebelıkte cabuk buyurse iste sıze erkek'
'hamıle kalan bayana o gormeden bır fıskeyı basından asagı dokun. eger kadın ılk burnunu ellerse erkek, agzını ellerse kız'
'yatagınızın altında bır kasık bır de makas koyun, alın sıze kız'
'gebebayana elını goster deyın. eger elını avucu ustte verırse kızı, avuc kısmı altta kalacak sekılde verıyorsa oglu'
'eger gebe bır bayana erkek bır bebek ılgı gosterıyorsa, erkek'
'baba adayı esı hamıle ıken kılo alırsa, bebek erkek'
'erken gebelıkte asırı mıdebulantısı varsa eee demek kızın sacları senı gıdıklıyor' (yuh yaaa bu ıyıce sacma erkense sacı nasıl cıkmıs)
ıste boyle daha bır suru sayfalar dolusu ınanıs her turlu ılkel yontemı sıze sunabılırım:)))
ktg ne dıyorsun?

(yazılanların hıcbır bılımsel acıklaması yoktur dıcem, bılım kadını da olsak 'acaba?' dıyebılecek yaratıklarızzzz)

akımera umarım esın sadece tekrar sıkıntı cekmemek ıcın ıstemıyordur. netıcede bu konu cok onemlı ve esler arasında cıddı ıstısare gerektıren bır durum. yanı ınsaellah normal gebelık olunca esın de sevınır.

bu da komık;
ucunda nıkah yuzugu olanaltın kolye anneadayının avucunun uzerınde serbestce sallandırılır. eger madalyon daıresel hareket edıyorsa erkek, ılerı gerı hareketedıyorsa kız'

cnm ya bizimki hazır sevicilerdendir hiç yardımı olmaz akşamları öle hikayeden bi sever işte yoksa sorumluluk bende zaten.o sedece ben dahada hastalanacağım ilaçlarımı kullanmayacağım diye istemiyodu ama gerçek bi gebelik çıkarsa sevinir tabi

ohhh hazırcı yanı! ne hos... yok ben boyle bırsey zaten yapamam esımkımyager...

ahhhh tunemi alemsin sen evde eşinlede böylemisin demek istediyim çok pozitifsin

esımle de boyle oldugum asıkar:))) n'apım...
ya ama hakıkaten en umutsuz olması gereken benım. cok cıddı operasyon gecırenler zaten tupu alındı. bu da hasar kokunden sokuldu demek. eee ıgne ıle kendınden dusen var.. bır ben amelıyat oldum. hasarlıyım hem de ıkı tupten. ama buna bıle guluyorum umutsuz olamam valla.

ne alemsin ya bi hamile klayım deniycm hepsini :)

ah cnm kske yaptırabilsem ama c tesi ile gidince yaptırıcam mecbur dedm ya köydeyim ve ile ancak haftasonu gidebiliyorum

kızlarr günaydın sabahları açılışı ben yapıyorum akşam giremiyorum ya maşallah muhabbet almış başını gitmiş.yeni günler yeni umutlar.umarım bugün hepinizden güzel haberler alırız.tunemicim bir sen bide ben beklemedeyiz.akimeranın inşallah değeri bugün iki katına çıkmış olacak.ktg bugünde adet olmayacak çünkü bence hamile (ben öyle olduğuna inanıyorum) ayşe zaten test pozitif çıkmıştı.agrinin inşallah değerleri kısa sürede sıfırlanacak.eee bizde bişey yok tunemi.napalım gelecek aylarda bizde bi müjde veririz inşallah.

vermelıyız yasmın yoksa bu kadınlar bıze nıspet edecek!
gunaydınlarrrrr. ya ktg soyledıklerımın hepsını hamıleyken uygularsan cocuk sey... seyyy olur. aman ha:!)

dun bır ruzgar bır fırtına... ucuyorduk resmen. sımdı olusan hasarları duzeltmeye calısıyorum. ruzgar, sankı denızın tum kumunu benım balkona bosaltmıs.

bugünde bizim burda çok rüzgar var.allah korusu yine sel falan olmasında.havada bi karanlık yağmur yağacak gibi.

bugun hava dunun aksıne mıss gıbı hafıf esıntılı pırıl pırıl gunes... denız pırıltılar ıcınde. bugun de mısafırım gelecek, gelmeseydı cıkardım dısarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…