cnm ya namaz kılıcam çıkmam lazım snrda eşim gelecek zaten yemak dfalan derken geç olur giremem öptüm seni yarın müjdeli haberini bekliyorum tatlım oki?gör.bye
beni beğenmezsin canım inanki eşim remimmi gösterdiyim bi öğrense beni boşar herhalde zaten yazmamma bile kızıyorda ben onu dinlemiyorum bu arad canım senin akıntın varmı
kızlaaaaar güaydın eee bugün aramıza yeni hamileler eklenecekmi ha.ayşe test yaptır bugün muhakkak.bizi merakta bırakma.
ktg senden ne haber.varmı bişeyler.tekrar test yaptınmı yokda c.tesiyimi beklicez.
tunemi canım sen naptın misafirlerini gönlünce ağırladınmı.çok yorulmuşsundur kesin.
agrincim sende çok girmedin dün nasılsın.
zaten dün kimseden doğru düzgün ses çıkmadı.nerelerdesiniz yahuuu
nasıl dogru duzgun ses cıkmadı? sayfaları hala okuyamadım. mısafır degıl sız yoruyorsunuz benı bak ben hamıleyken de bu ıskenceyı cektırmeyın bana:):)
gunaydınnn
evet ayse (okudukca cvb verıyorum yazılanlara) ben hareketlendırıyorum (gercı dedıgım gıbı cok konusmussunuz) ben olmasammmmm. hamıle de kalamayacaksınız hehehehe:)
mısafırler 6 7 gıbı gelecektı, (cenaze sebebıyle) 9a dogru geldıler.. ben cok korktum; cunku 10da uykum gelır ne mısafır tanır ne baska bırsey dedım onların yanında uykuya kalacagım. cok oturmadılar yıne cenaze sebebıyle. 14 yasında bır cocuk kalp yetmezlıgınden veaft etmıs... Allah'ım neler var neler...
agrın sen neler yaptın, akıntı basladı mı? degerın dustu mu?
(esım beta degerını gorunce kımı zaman 'aaaa degerlenmıssın' ya da 'degerın de dustu senın. senı alalı daha 3 ay oldu' derdı)))
doktora gittim sababh sabah.ultrasona girdim.doktor keseyi göremedi zaten dahada erken gelmişsin görülmez dedi amaaaaa ben çift rahimliyim yaa iki rahmimde çok kalınlaşmış ve değerlerimde beklenenin üzerinde arttığı için doktor ikizlerin olacak yüksek ihtimal dedi.keseyi görmek içinde cmrtesi tekrar çağırdı çok mutlu oldum ama hala korkuyorum bi aksilik çıkarmı bebişleri görürmüyüz görsek kalp atışlarını duyarmıyız çatlıcam valla zaman geçmek bilmiyo herşey netleşsede bi rahatlasam ama böle bile o kadar mutluyumki arkadaşlar anlatamamm darısı sizin başınıza inşallah...
valla ben bi bilsem nasıl başardığımızı.biz evlenince 3 sene çocuğumuz olmadı eşimde varikosel vardı sperm azlığı bende pkos çift rahim kist herşey vardı.ikimizede ameliyat dediler olmadık snr benim başka hastalıklarım çıktı korunmaya başladık ve ondan snr hamile kaldım şimdide her vuruşu tutturuyoruz maşallah:))benim amcamın çocukları ikiz eşimin ailesindede var o yüzden ikiz kalma şansım vardı zaten ama hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.şaka gibi valla..hala inanamıyorum galiba keseyi ve bebekleride görmeden tam olarak inanamıycamda.allah bana sabır versin sanki zaman durdu geçmiyo meraktan ölücem valla nolucak diye...çok heycanlıyım.allah tamamına erdirir inşallah bi aksilik olmadan cnm dua edin yaa