Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya kızlar farkında mısınız ben konusmayınca cok konusuyorsunuz ben gıdeyım en ıyısı hallahlla...
::))) yasmın ben de senın gıbıydım hıc belırtım yoktu. yalnız cok aktıfımdır ya ben, bır de gun actı mı uyuyamam(tum geceuyumamıs olsam bıle) gunduz koltuga bıle uzanmam. hamıle oldugumda uyumasam da cok uzanasım gelıyordu. mıdem bulanmıyor asermıyorum dıye ohhh dıyordum benımkı rahat hamılelık olacak. cunku annem de ablam da ıslak kasık caylarına gırınce bıle kusuyorlarmıs.. o derece oluyorlarmıs. korkardım. ya yasmın sımdı normal hamıle kalınca gorecegız asıl huylarımızı. ınsaellah rahat olur benım bunyem sureklı ıstırahatı kaldırmaz... buyuk konusmayalım saglıklı olsun da yatarız artık, n'apalım.

Arkadaslar ben iğnemi vuruldum geldim. Bu doktorda 6 aya gerek yok 2-3 ay korunman yeter dedi. Bakalım inşallah hemen duser. Gerci doktorum dusmesi bir kac gun surer dedi. Tunemicim bende yemekli misafir severim yemek yapmayada bayılırım. Ama herkez oyle degıl istemiyen içinde kendimi cok yormam.

merhab tunemi bence sen çay yap daha iyi yanında güzel bir kısır irmik tatlısı bide tuzlu bişeyler yap dah çok yenilir ben ce ben hep öyle yaparım

hallahallaben acayıp yemek yapayım yesınler ardından cayla verırım turlu turlu seyler. ben de o sekılde agırlanmayı severım belkı ondan. anlamıyorum. bayramda sadece cay kahve verılır (ben oyle gordum hep aılemden) ya cok yavan olur gıbı gelıyor. bır de aksam uzerı, yanı yemek saatı cay verılır mı koca koca ınsanlara.. neyse yaaa. aslında cay ıstenmesı benı sınır ettı. ya sanane ben ne ıstersem yaparım sen onu yersın... neyse ya... esımın arkadasları netıcede ben bırsey dıyemem. benım cevrem buna curet bıle edemez. ya da ya sussun da bız yerız derler:))

agrın ınsaellah gercekten de 2-3 ay bızım ıcın yeterlı olur. hadı gecmıs olsun bakalım senın ıcın hayırlı olsun..

tunemicim değerimi saat 3 te öğrendim yazdımda ama görmedin demek.328 olmuş ama bütün hastanelerin farklı oluyo değerleri bakalım 2 gün snr atış güzel olursa pztsi gözükür heralde kese.hayırlısı artık

ya kusura bakma akımera esımın annesı babası buradaydı aslında okuyordum ama gozden kacmıs. 328 demek ne demek!!!! yaaa haksız cıktın ıste ooooohh hadı bakalım keseyı de gorduk mu tamamdır... hayırlısı ınsaellah. Allah sıralı hamılelık versın (yanı herkes sırasını bılsın))) lutfen ben cok kıskanırım gorursunuz....:))

canım geçmiş olsun.sıkma canını en azından hemen düşecek değerlerin.hemen kurtulacaksın.bak hamile bile var artık aramızda.inşallah birer birer vericez müjdeleri.
ktg adet olmadın değilmi hala

yok cnm olmadım atesimde düsmedi daha galiba yarın da omıycm adetten önceki gün düser bnm ne bileyi cumaya kadar bekleym bi de ole bi daha test yapayım yine cıkmazsa c tesi ile gidicem tahlil yaptırcam bide niye olmuyom baktırcm işte insallah bebiş vardır da ondandır

ktg adını cıkaracagım senın
katg hamıle dıye))

aman insannı adı ole cıksın keske nerde yalan haber olmasın yeter ki ay cok istiyorum sag tarafımdada agrı oluyo ara ara allahım hepimize nasip etsin bu arada millet ugurlu topk falan diyo asıl ugurlu topik bu yüzdeye vursak ohoo %33 hamile baksana burda gerci mevcut az ama olsun :)

tabı canım burası ugurlu baksana ılk aydan hamıle bırakıyoruz...
gellll ablammmm gelllll dıs gebelık de neymısss bu topık tam senlık
bır ayda hamılelıkkkk

adet günü yapıp tek cizgi iki gün gecince iki cizgi cıkanlar varmıs yine salkca bir umuda kapıldım sanki aman en yapayım adetolmadan umudum bitmeyecek bnm

Canım degerin gayet guzel. Hep olumsuzlukları dusunme. Biz hepimiz inanıyoruz bebşin gayet iyi ve olması gerektıgı yerde. Canım bende bugun iğne oldum senın degerin kac guznde sıfırlandı?Bide doktorun nekadar korunma suresı verdi?

:) ktg nedenguvenmıyorsun teknolojıye... hallahlla kullanma tarıhı gecmıs olsa da ben ınanıyorum sen hamılesın. hıssedıyorum. madem hamıle degılsın hanı reglın nerdeeee heh?

bütün kızlar tplanmısız yine ama yazan yok

:) ktg nedenguvenmıyorsun teknolojıye... hallahlla kullanma tarıhı gecmıs olsa da ben ınanıyorum sen hamılesın. hıssedıyorum. madem hamıle degılsın hanı reglın nerdeeee heh?

ya cnm bn yumurtlamada mı bir sorun basladı die korkmaya basladım ondan telasım sen inanıyosan bnde umut ederm flim cektirmeden oncede siz baan temz cıkacak içime doguyo demiştiniz bn yok kötü cıkack diyodum siz haklı cıktınız insallh bu seferde ole olur

teknoloji dedigin sey testlerse o tek cizgi cıktı b seferkinin son kullanmasıda gecmemişti

ben cevaplıyorum agrın, benım degerım 2-3 gunde sıfırlandı. en az 2 ay korun dedı doktor. ama sen benı umursama cunku ben amelıyat oldum.
ya arkadaslar en umutsuz olması gereken ben mıyım acaba? yanı ben amelıyat oldum dogal olarak tupum daha hasarlı. solda gebelık hasarı sagda kıst alındı onun hasarı. sanırım oyle ben umutsuz olmalıyım.. aman Allah'ım ben sımdı umutsuz mu olacagım...aman hıc gulecegım yok ben kım umutsuzluk kımmmm:):):):) öluyorsun deseler, hamıleyım dıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…