Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bnmde kokulara karsı hassasiyet olmustu simdide oleyim bide cok üsüyodum aksamları sık idrara cıkma vardı yine oleyim ya bakalmı ne olcak

bnmde kokulara karsı hassasiyet olmustu simdide oleyim bide cok üsüyodum aksamları sık idrara cıkma vardı yine oleyim ya bakalmı ne olcak

o zaman bence kesin hamilesin cnm sen.kişi en iyi kendisini bilendir.sen hislerine güven.bendede bu ay sudan ve çaydan tiksinti geldi.ikisinide çok içerim normalde ama içemiyorum şu an midemi bulandırıyolar ve cnm sürekli yemek yemek istiyo bu ay hiç hiç doymak bilmedim 2 kilo birden aldım.şu sıralarda çok fazla mandalina yiyorum eşim dün bi kilo mandalina aldı daha adam yemeden bitirdim mandalinaları.:))turşu falanda çekiyo cnm.böle şeylerden çok şüphelendim.ama ilk oğlumda hiç mide bulantım başdönmem aşermem olmadı çok ilginçti doğum yapana kadar genç kız gibi bi o yana bi bu yana koşturup durdum hiç sıkıntı çekmedim ama o zamanda aşırı uyuyodum böle hiç uyanmak istemiyodum ondan şüphelenip yağmıştım test.ikincisi çok agar geçti istifra etmekten tuvaletten çıkamamıyodum çok hastalandım çok kilo kaybettim bundada daha farklı belirtiler var.demekki her hamilelik bir olmuyo.umarım sende hamilesindir beraber doğururuz bebişleri aynı sene çocukları olur

ayrıca bendede aşırı bi üşüme var hiç ısıtamıyorum kendimi.sık idrara çıkmada oluyo ama o bende hep olduğu için pek ayırt edemedim onu.ayrıca çok duygusallaştım.sende ölemisin ktg.haber izlesem aglıyorum:)) valla inşallah normal gebelik çıkarda çektiğimiz sıkıntılar boşa gitmemiş olur

kızlar inşallah hayırlısıyla keseyi falanda görün sonra hamile kalma konusunda taktikleri alcaz sizden ona göre.inşallah üçünüzdende hayırlı haberleri alalım.anlatırsınız sonra ilk aydan nasıl başardığınızı.

ayrıca bendede aşırı bi üşüme var hiç ısıtamıyorum kendimi.sık idrara çıkmada oluyo ama o bende hep olduğu için pek ayırt edemedim onu.ayrıca çok duygusallaştım.sende ölemisin ktg.haber izlesem aglıyorum:)) valla inşallah normal gebelik çıkarda çektiğimiz sıkıntılar boşa gitmemiş olur

o üşüme bndede var ayrıya bir uyusukluk kolumu kaldıramıyorum kanım cekilmis gibi devsmlı uyyasım var yüzüm şiti artık uyumaktan belirtiler varda 2 cizgi yok

bnm egwer olduysa tek yaptımın her namzdan sonra günü her saatinde dua etmek bide tabi her gece ilşki ilşkiden sonra 15 20 dakka kalkmamak o kadar daha ne olsun demi :)

kızlar çok mutluyum bugun yaptırdığım kan sonucu 328.8 çıktı yani değer bi günde nerdeyse 100 dene fazla artmış 2 hastane arasındada pek fark yoktur umarım herşey yolunda gibi dua edin böle devam etsin kızlarr

cnm cok sevndim demiştim sana allahım nsallah kesenide bebeginide görcen bizede dua et biliyon hamilelerin duası kabul olur insallh bizde en kısa zamnda hamile kalırız

kızlar çok mutluyum bugun yaptırdığım kan sonucu 328.8 çıktı yani değer bi günde nerdeyse 100 dene fazla artmış 2 hastane arasındada pek fark yoktur umarım herşey yolunda gibi dua edin böle devam etsin kızlarr

canım çok güzel bi haber hayırlı olsun.bak gördünmü herşey normal.çok şükür ya.hadi gözün aydın darısıda bize.artık bizede bol bol dua et

eşine yıldönümü hediyesi oldu.ne güzel yaaaa.gözünüz aydın akimeracım .çok sevindim darısı bize allahım inşallah

kızlaarrr kimse yokmu yaaa nereye kayboldunuz.akimeranın hamileliğini bugün rahat rahat doya doya kutlayalım yaaaa

saolun kızlar yaa.bu seferde eşim heyecanımı kursağomda bıraktı geçen hamileliğimdede aynı günde 2 hastane kan vermiştim birinde4200 diğerinde 4800 çıkmıştı değer.aradaki fark baya vardı yani eşimde yine öle bişey olabileceğini bu deeğeri 2 gün snr takip eden değer kaç olacak onu görelim keseyi bebeği görelim öle sevinelim dedi yine benim heycan yarıda kaldı bi sevinemedim doya doya.bu ne biçim saçmalıktır yaa aynı kan değerini 2 hastane nasıl bu kadar farklı ölçebilirki.yinemi aynı şeyleri yaşıyorum acaba.yine cnm sıkıldı bak..üff yaa vakitte geçmiyo böle bekleyince.

ya cnm bu kadar stres yapma bak alla korusun normal gebelki olacak ama sen stresin yüzünden bu seferde düsecek dua et allah bırak anlıyorum korkuyosun ama biraz sakino lmya calıs herseyden etkileniyo bebiş sen bnden daha deneymlisin bilirsin

tatlım biliyomusun yapı olarak çok soğukkanlı ve korkusuzumdur ama bu dış gebelişkten snr panik atak oldum sanki herşeyden korkuyorum.ne kadar istesemde sakin olamıyorum.allah bebğimi korusun eğer normal gebelikse.çünkü ben bu panikliğimle sanırım 9 ay boyunca hamileliğimde hep bi bi kusur ararım gibi geliyo.vallah allah önce kocama snr bana sabır versin:))

amn cnm allah sana sabır ve dayanma gücü versin sakinli versin bebişinde insallah normaldir de saglıkla kucagına alırsın...

kızlar ben hep buradayım ama kayınvalıdem de burada:KK70: yanı yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da...

Arkadaslar mrb. birazdan metatrexsat iğnesi vurulmaya gidiyorumdegerim 240 sureklı aynı 3 doktora sorduk yapalım dediler.ınşallah cabuk atlatırım. Dua edin arkadaslar.

Arkadaslar mrb. birazdan metatrexsat iğnesi vurulmaya gidiyorumdegerim 240 sureklı aynı 3 doktora sorduk yapalım dediler.İnşallah cabuk atlatırım. Dua edin arkadaslar.

canım geçmiş olsun.sıkma canını en azından hemen düşecek değerlerin.hemen kurtulacaksın.bak hamile bile var artık aramızda.inşallah birer birer vericez müjdeleri.
ktg adet olmadın değilmi hala

agrın kolay gelsın ınsaellah senın ıcın hayırlısı bu olur. temızlen de bızım gıbı bekleme evresıne gec:KK70: esımın aılesı vardı sımdı gıttıler. ancak oturabıldım. arkadaslar yarın mısafırlerım var; bırsey soracagım; ben (aılemden gelen bır huydur) bız mısafırı yemeksız gondermeyız.. gercı bızım gıbı trabzonlular hemen hemen hep boyledır. neyse... ama kımse yemekten yana degıl sankı. yanı sıze soruyorum sızbır mısafırlıge gıttıgınızde yemekten mı caydan mı yanasınız... (benım adetım; yemek akabınnde, cay cayın yanında tatlısı tuzlusu). bosuna mı ugrasıyorum anlamıyorum. ben bırı benı mısafırlıge cagırsa, yemek dese bayılırım... ben yemek dıyorum yaaa ne gerek var cay yeter dıyorlar. nezaket gosterıyorlar dıyorum ama cayda hakıkaten ısrarcılar. gercı yemegımı yıyen de dort kose oluyor o ayrıııı:KK70: mısafır gıdınce cok yorgun oluyorum ama o yorgunluk mısss mıssss...

X