Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

inşallah cnm ya şu bebişimi bi göreyim ondan snr bayram yapıcam vallaa.allahım inşallah yarabbim güzel haBERLER ÇIKAR KARŞIMA.NE GÜZEL BAK AYSEDE HAMİLEYMİŞ.SIRA SİZDE BAKALIM BELKİ ÖNÜMÜZDEKİ AYDA SENDEN GÜZEL Bİ HABER ALIRIZ YASMİNCİM.HAMİLEYİM SAYFASINDADA TOPLU Bİ TOPİK AÇARIZ ARTIK BİZİM DURUMUMUZDAKİLERE UMUT OLSUN DİYE.HADİ İNŞALLAH ALLAHTAN HAYIRLI HABELER ÇIKSIN KARŞIMIZA

kızlar vaall ben daha kan testini yapmadan kesin hamileyim diyemiyecem belki sizde yaşamışsınızdır evde yapılan testler çoğu yanlış çıkıyor benim komşum adeti geçigince yaptı pozitif hastaneye giti ultrasona girmek için kanda yaptırmışlar negatif ve adet oldu ondan 2 sonra kanda yapacam

ay cok sevnd,im bnden beklerken bak siz hamile kaldınız valla daha da umutlandım simdi 2 hamilemiz oldu insallah bi dahaki aya bnde olurum gerci hala adet olmadım ama dün test tek cizgi cıktı bilmiyorum artık...

bide kızlar hep aklımda sonra unutuyorum sizler dış gebelik yaşadıktan sonra aileniz ve çevredekiler size nasıl yaklaştılr çünkü dış gebelik baya hasar bırakıyor yumurttalıklarda ve tüplerde
ben küçük bi yerde yaşadıyım için milet ban geçmiş olsuna geliyorlar doğrumu senin artık hiç çocuğun olmayacakmı olsanda artık mçok zor diye zaten ben baya kötü molmuştum onların kelimeleri ban daha kötü oldu sırf onların yüzünü kara çıkartmak için hamile kalmak istiyorum

hala adet olma ihtimali var mı ya yumurtlma soruun cıkacak bu seferde co k korkuyorum

valla benide gören geçmiş olsun diyou ama bidaha çocuğun olmayacakmı diye soran olmadı zaten herkes benim hasta olduğumu ilaç kullandığımı ve hamileliğin benim için sakıncalı olduğunu biliyolar o yüzden herkes daha iyi bölesi nasıl büyütecek hastasın sen kendine dikkat etmen lazım hayırlısı böleymiş falan dediler ben pek insanların laflarını önemsemem.önemli olan benim ne istediğim ve ne hissettiğimdir.o yüzdende hiç etkilenmedim açıkcası bence sende kafana takma boşver.naparsak kendimize yapıyoruz snr

hala adet olma ihtimali var mı ya yumurtlma soruun cıkacak bu seferde co k korkuyorum

cnm bu arada sen hala adet olmadıysan neden kan testi yaptırmıyosun varsa bişey çıkar zaten.bildiğim kadarıyla sende belirtiler yaşıyodun belki sendede vardır bişeyler bebişleri üçleriz ne güzel olur valla

ya bn koydeyim ya kan testini haftasonu yapa bilirim ancak

valla ayse ben zaten mızacımdan sebep hıc bırseyımı kımseye soylemem. cok gevezeyımdır ama ozelım cok gızlıdır. annem dahıl kımse bılmıyordu. kocam bılıyordu tabı ben annem babam esım tatıldeyken dıs gebelık yasadım antalyada. otel antalya merkeze uzaktı. merkeze rutın kontrol ıcın gıttık, amelıyat olup bır gece kalmak zorunda kaldıgımızı ogrenınce ve tabı dıs gebe oldugumu ogrenınce anneme esımın bır arkında kalacagız cok ısrar ettı falan dedım. ama telfı kapatır kapatmaz yaptıgım hatayı anladım. annemden asla kacmaz, cunku ben asla en samımı arkadasım dahı olsa gece yatıya kalmam. sonrakı gun otele dondugumuzde annem ' dogruyu soyle, hastasın neyın var' dedı hem de.. eee tecrube. sadece ' anne bır bebek vardı yanlıs yerlesmıs' dedım annem tesellı ve rahatlamak ıcın bır kac bırsey soyledı ve onun ustune baska hıc bırzaman konusmadı bu mevzuyu benımle. bızım aılenın bayanları ben de dahıl bu tarz seylerı konusmayız. ben ozellıkle sevmem konusmayı. bıraz sert mızaclıyımdır ıste boyle o yuzden rahatım ayse.

bakalım alah büyük olmazsam zaten gidicem haftasonu bakalım bi sorun mu var yumurtlamda

adet olcakmısım gibi degil bakalım ne olcak acaba gec dollenmemi de cıkmadı testte akıntım var sizde var mı

ktg cim sende bi kantesti yaptır ya istersen yarını bekle garanti olsun.keşke evde yedek bi testin daha olsaydı belki ilk yaptığında erken olduğu için negatif çıkımıştır.ayyy ilk aydan 3 tane hamile ne güzel olurya geriye zaten 3 kişi kalıyoz inşallah bizde kısa zamanda müjdeyi veririz.ayy hepimizin hamileliğide inşallah aynı zamana gelir.yeni topik açarız.hamileliğimizle ilgili şeyleri paylaşırız inşallah ya heyecanlandım valla.

ktg cim.benim bundan önceki iki hamileliğimde hep adetten snr ortaya çıktı yani ben adet oluyodum günümde ama hissediyodum hamile olduğumu adet bittikten snr 2-3 gün snr gidip test yapıyodum pozitif çıkıyodu sen adet olsanda kendinde bi tuhaflık hissediyosan kendini hamile gibi hissediyosan adetin bittikten snr yine yap test.tavsiye ederim ben hep üstüne görüyodum seninde gerçi henüz olmadın ama olsan bile öle bi durumun olabilir.kendini dinle vücudunda bi değişiklik hissediyosan test yap bence

benimde dış gebelik geçirdiğimi sadece eşimin ailesi ve benim ailem biliyo.işyerindeki arkadaşlar bişey yaşadığımı biliyo ama dış gebelik olduğunu bilmiyolar.çünkü dediğin gibi insanlar okadar moral bozuyoki onu çekmemek için kimseye anlatmadım.ama bende 3 yıllık evli olduğum için herkes çocuğum olmuyo sanıyo.hatta bizim işyerinde bi aşçımız var.sürekli, bana yıllarca çocuğu olmayıp sonradan olanları örenke veriyo deli ediyo kadın beni ya."bak bununda 8 yıldan sonra çocuğu olmuş" falan.birtürlü anlatamadım diyorum benim öyle bi sorunum yok diye ama anlamıyo.işte böyle cahil insan çok çevrede.bazen canım sıkılıyo ama takmıcaz napalım önemli olan bizim sağlığımız.

cnm dedim ya ancak haftasonu ile gitcem ole yatırabilirim bizim ilcede bile kan testi yapmıyolar of of işte bole zamnlarda köyden nefret ediyorum

ya canım işin tuhafı o bn hamile gibi hissediorum kendimi

kızlar ya benim hamileyken ne belirtim oldu ne ben bişey hissettim.hiç anlamadım ben.lekelenmem olmasydı test bile yapmıcaktım.çünkü ne uyku ne bulantı nede başka bişey.dış gebelik 2 ay sürdü.hiçbişey hissetmedim.siz nasıl hissediyosunuz ya.

canım benimkisi olay oldu 2 kürtaj 15 gün hastanede kaldım nerdeyse duymayan kalmadı ziyaretede baya geldiler dedim ya ben küçük bi yerde yaşıyorum ve akrabalarda çok iyi sizinkiler anlayışlıymış sevindim kayın valdem bile ban keşke 2 çocuğun daha olsaydıda öyle tüpünü alsaydılar yaa patlamış ölüyorum doktor rahminide yumurtalıyında al bilriz diye kanma çoktu onlarda zannediyorki yumurtalıklarımı tüplerimi almışlar gelde herkese anlat offffffff

canım herkes aynı olmuyorki bünye meselesi bazılarının hiç mide bulantısı bile olmuyormuş bu iyi bende herşey oluyor hamile kaldıyımda eşimle aynı odaad bile yatmıyoruz evimden bile nefret ediyorum ben kışın hamileydim sıcak su diye bişey yoktu bizim evde herkes aynı olmaya bilir demekki sen hamile kaldıyında rahat bi gebeliyin olacak canım ne güzel

inşallah canım ya hamilelğim umarım rahat olur.bende ne tiksinme ne başka şey hiçbişey olmadı.sadece karpuz yerken deterjan koksusu gelmişti ağzıma.o zmaan bilmiyodum hamileliğimi.ablamda hamileliğinde patlıcandan deterjan tadı almış.bizim ailede böyle heralde.ama bunun dışında en ufak bişey hissetmedim.umarım rahat bi hamileliğim olurda çalışmayada devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…