yaaa ayşedemi hamile.ne kadar sakinsin ayşe.kızlar ya inşallah bakın bence güzel haberlerimiz ard arda gelecek.inşallah allahım.hadi bakalım kızlar allhın izniyle siz ikiliyosunuz çocukları darısı bizeeee.akimera üzme kendini ya benim içimde hiç kötü hisler yok.bence normal bi gebelik bu.
hala adet olma ihtimali var mı yayumurtlma soruun cıkacak bu seferde co k korkuyorum
bide kızlar hep aklımda sonra unutuyorum sizler dış gebelik yaşadıktan sonra aileniz ve çevredekiler size nasıl yaklaştılr çünkü dış gebelik baya hasar bırakıyor yumurttalıklarda ve tüplerde
ben küçük bi yerde yaşadıyım için milet ban geçmiş olsuna geliyorlar doğrumu senin artık hiç çocuğun olmayacakmı olsanda artık mçok zor diye zaten ben baya kötü molmuştum onların kelimeleri ban daha kötü oldu sırf onların yüzünü kara çıkartmak için hamile kalmak istiyorum
ktg cim.benim bundan önceki iki hamileliğimde hep adetten snr ortaya çıktı yani ben adet oluyodum günümde ama hissediyodum hamile olduğumu adet bittikten snr 2-3 gün snr gidip test yapıyodum pozitif çıkıyodu sen adet olsanda kendinde bi tuhaflık hissediyosan kendini hamile gibi hissediyosan adetin bittikten snr yine yap test.tavsiye ederim ben hep üstüne görüyodum seninde gerçi henüz olmadın ama olsan bile öle bi durumun olabilir.kendini dinle vücudunda bi değişiklik hissediyosan test yap bence
canım herkes aynı olmuyorki bünye meselesi bazılarının hiç mide bulantısı bile olmuyormuş bu iyi bende herşey oluyor hamile kaldıyımda eşimle aynı odaad bile yatmıyoruz evimden bile nefret ediyorum ben kışın hamileydim sıcak su diye bişey yoktu bizim evde herkes aynı olmaya bilir demekki sen hamile kaldıyında rahat bi gebeliyin olacak canım ne güzel