yasmın es gectım sanma! namaz (hayırlıdır elbet) senın ıcın guzellıkler getırır ınsaellah.. devamlı olur ınsaellah... bıze de dua etmeyı unutma sakın... bak karıstırma benım sagdan senın soldan hamıle kalman gerekıyor... ben dua ederken bazen tuplerımızı karıstırıyorum sonra 'Allah'ım yasmın de ktg de agrın de akımera da ayse de hayırlısı nerdense ordan hamıle kalsın' dıyorum:))
yasmın es gectım sanma! namaz (hayırlıdır elbet) senın ıcın guzellıkler getırır ınsaellah.. devamlı olur ınsaellah... bıze de dua etmeyı unutma sakın... bak karıstırma benım sagdan senın soldan hamıle kalman gerekıyor... ben dua ederken bazen tuplerımızı karıstırıyorum sonra 'Allah'ım yasmın de ktg de agrın de akımera da ayse de hayırlısı nerdense ordan hamıle kalsın' dıyorum:))
akimera canım san iyi düşün iyi olsun biliyorum şimdi nasıl hayecanlısın inaanki yüce rabbin ne istese o olur kaderden kaçınılmaz yeterki değerlrin 2 ye katlasın sorun yoktur çok araştırdım dış gebeliyi dış gebelik yaşayanlar sonradan hep normal gebelik yaşamışlar ve doğurmuşlar bende test yaptım bu sabak idrrarda biri açık biri koyudu ama ben bekliyecem allah kaderimde ne yazmışsa o olur am ağrım var r4ahimde bakalım hayırlısı
gerçi ben idrra testlerine inanmıyorum am yinede belirti var bilemiyorum ben diğerindede nisanda gebeydim sanırım yine aynıydı değilmi