Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar.
akimeracım nasılsın bugün.inşallah moralin biraz düzelmiştir.çünkü üzülecek bişey yok canım ya.ne güzel hamilesin.elbetteki bu korku hamile olduğumuzu öğrendiğimizde hepimizde olacak.ama azıcık sabret keseyi görünce inşallah rahatlayacaksın.ben göreceğine inanıyorum.kanaman yok leke yok.değerin düşük değil.dış gebelik tarafının ağrımasıda normal bak ben hamile değilim benimkide ağrıyo.tunemide birkaçgündür ağrıdan şikayetçi.yani demekki ağrı olacak bi süre.yarın yine kan testi yaptır.inşallah iki katına çıkmış olacak.sende içini ferah tut canım.

yarın buyuk gun akımera bakalım ne olacak... meraklı heyecanlı bırsey oldum yaaa...
gunaydın yasmın nasılsın?
ayse sen nıye acık amelıyat oldun? yanı yasadıklarından sebep mı yoksa doktor oyle mı tercıh ettı? acık amelıyatın ıyılesmesurecı yorucuymus.. elbette oyledır.
akımera nerdesınnn?

angelhope tek tuplıuyum dedın gıttın nedır senın hıkayen? tekrar bır hamılelıgın var mı, yanı bıze umut musun?

yasmın es gectım sanma! namaz (hayırlıdır elbet) senın ıcın guzellıkler getırır ınsaellah.. devamlı olur ınsaellah... bıze de dua etmeyı unutma sakın... bak karıstırma benım sagdan senın soldan hamıle kalman gerekıyor... ben dua ederken bazen tuplerımızı karıstırıyorum sonra 'Allah'ım yasmın de ktg de agrın de akımera da ayse de hayırlısı nerdense ordan hamıle kalsın' dıyorum:))

:roflol: canım ya sabah sabah güldürdün yine beni.tabiki hepimize tek tek isimlerimizle (gerçi nicklerle çok komik oluyoda ) dua ediyorum.ya bence akimera başardı bunu inşallah sıra bizde.ben inanıyorum akimeracımmm normal bir gebelik bu.ama bizi merakta koyma nerelerdesin bakimm.

allah senden razı olsun allahım sanada en kısa sürede saglıklı bir hamilelik nasip etsin cnm bnm de dualrımdasınız dıs gebeligi yasayan bilir

gnydın kızlar.dayanamadım gittim bugun sabah başka bi hastanede kan testi yaptırdım onun sonucuda akşam 5 te falan çıkacakmış evimede çok yakın biyer doğumumuda orda yapmıştım.takibimi aynı yerde devam ettirmek amacıyla yeniden yaptırdım o yüzden.yani bugünkü değeri baz alarak devam edicem takibe.2 gün snr tekrar yaptırırım bakalım ne çıkacak.bu arada yasmincim ne güzel namaza başlamışsın allah kabul etsin.bende ara vermiştim ama bende bugun yeniden başlıcam.allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.haftasonu oğlumun doğumgününü kutladık biliyosunuz pazar günüde görümcemler bende yatıya kaldı dünde malum evde yoktum annemdeydim kan testi idrar tersti bütün gün aglamak derken pek giremedim nete.bikaç gün böle yoğun olabilirim kızlar yani ara ara girebilirim ksr bkmyın.her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyım evimi çantamı falan hazırlamam lazım belki dış gebe çıkarsam ameliyat falan der doktor hazırlığımı yapmam lazım umarım çıkmaz.çok dua ediyorum normal gebelik çıksın diye bu korku beni öldürecek valla.inşallah hayırlısını veriri allah dua edinbenim için.tunemicim benim içinde soldan hamile kalsın diye dua et tatlım olurmu sakın karıştırma haa gümbürtüye gitmeyelim snr :))

ya herkesın soldan mı hamıle kalması lazım? ben mıyım bır sag ısteyen...

öle gibi gözüküyo tunemicim.bende heycanla akşam 5 i bekliyorum sonuç ne çıkacak bakalım.gerçi her hastanenin kan sonucu birbirinden farklı çıkıyo ama burdada böle 200 lerde bişey çıkarsa bu benim değerimin hiç artmadığını gösterirki buda bariz dış gebe olduğumu ıspatlar heralde.çok heycanlıyım ya keşke biran önce kese görünsede bende rahatlasam

akimera bende senin giibydim daha önce keseyi gördümmü tamamm diye doktorun dediyine göre keseyide görmüştük aam mdış gebelikten kaçamadık

akimera canım san iyi düşün iyi olsun biliyorum şimdi nasıl hayecanlısın inaanki yüce rabbin ne istese o olur kaderden kaçınılmaz yeterki değerlrin 2 ye katlasın sorun yoktur çok araştırdım dış gebeliyi dış gebelik yaşayanlar sonradan hep normal gebelik yaşamışlar ve doğurmuşlar bende test yaptım bu sabak idrrarda biri açık biri koyudu ama ben bekliyecem allah kaderimde ne yazmışsa o olur am ağrım var r4ahimde bakalım hayırlısı

gnydın cnm.ya aslına bakarsan dediğinde çok doğru.hem iç hem dış gebelikte yaşayabiliriz.napıcaz biz yaa.heralde bebeklerimizi tam anlamıyla kucağımıza alana kadar bu korku devam edecek.valla ben panik atak oldum resmen.herşeyden korkar oldum.kötü haber alıcam diye doktora bişle gitmeye korkuyorum.allah sabır versin bana valla.sanki zaman geçmek bilmiyo.bu arada neden acaba içerdeki bebeği yaşatamıyolar.tamam tüptekini alsınlar ama içerdekini niye sonlandırıyolarki

cnm yaa inanmıyorum sendemi hamilesin.yaa ikimizde aynı zamanda hamile kaldık ne kadar güzel.umarım seninkide sorunsuz bi hamileliktir ve allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebeğini

gerçi ben idrra testlerine inanmıyorum am yinede belirti var bilemiyorum ben diğerindede nisanda gebeydim sanırım yine aynıydı değilmi

gerçi ben idrra testlerine inanmıyorum am yinede belirti var bilemiyorum ben diğerindede nisanda gebeydim sanırım yine aynıydı değilmi

evet cnm bende mart sonuna doğru öğrenmiştim hamileliğimi.inşallah bu sefer hüsrana uğraamayız.senin ilk çocuğunmu olacak cnm

yo aysenın oglu var senın gıbı. ya akımera deger yukselse de yukselmese de kesın dıs gebesın ya da degılsın dıye bır durum yok bılıyorsun. sen normal hamılesın ok!!!! ayse yanı hamıle mısın? ya nıye haykırmıyorsunuz anlamadım gıttı.. ben dıs gebelıkten hıcccc korkmuyorum hıh o benden korksun... fazla mı oldu ne ya cok yazıyorsunuz okuya okuya etı tasırdımmm ocak battı... bı sn

hamarat kızsın valla.benim evi gel gör.daha akşamdan kalma.hiç toplayacak gücümde yok.sürekli uyku halindeyim ve kendimi çok uyuşmuş gibi hissediyorum vallahi.hiç kolum kalkmıyo.daha ev toplıycam çocuğa yemek yapıcam yığınla ütüm var.ohh bi yardımcım olsada yapsa keske.bende şöle bacaklarımı uzatıp yatsam ne güzel olurdu valla bee.hayali bile güzel.:)) bu arada tunemicim sende hamile kalda görelim bakalım tatlım bebişi görene kadar bu korkulrı yaşıyomusun yaşamıyomusun allah böle korku yaşatmasın bidaha hiç birimize..

yaaa ayşedemi hamile.ne kadar sakinsin ayşe.kızlar ya inşallah bakın bence güzel haberlerimiz ard arda gelecek.inşallah allahım.hadi bakalım kızlar allhın izniyle siz ikiliyosunuz çocukları darısı bizeeee.akimera üzme kendini ya benim içimde hiç kötü hisler yok.bence normal bi gebelik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…