agrin merhaba kusura bakma herhalde eşin doktor bizahmet sorsan benim tek tüpüm var sadece bi tüplemi geeb kala bilirim
agrincim benim bugun adet olmam gerekiyodu ama sabah beklemeden yaptım test çünkü içime doğuyodu.arkadaşlar bide bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşime nede güzel bi hediye oldu dimi(
agrın ayse ktg benım de cıkmam lazım... kendınıze ıyı bakın
ayse hele bır hamıle kal, ınsaellah gerektıgı gıbı bakarsın kendıne, ıns...
ktg bu ay olmasa da aylar bıter mı ya, ınsaellah sıradasın:)
agrın senın de su degerlerın bır dustu mu, rahatladın mı, baslarsın bızım gıbı yaralarının ıyılesmesını beklemeye...
hadı kızlar optum gorusuruz ınsaellah yenı gunler yenı aylar yenı umutlar mujdelı haberlerle...
yettim garii.bir ben kalmışım akimeracım seni tebrik etmeyen.ben tebrik edyorum çünkü bence dış gebelik değil.canım benim yaa inan ben çok sevindim bak ilk umudumuz sen oldun.hatta erkek olursa adını umut koy :)))))))))) allah gönlüne göre versin canım sakın moralini bozma.hemşirenin dış gebelik olabilir demesi senin değerinle alakalı değilkisadece bizim riskimiz diğerlerne göre yüksek olduu için dış gebelik olabilir demiştir.bu riski biz biliyoruz zaten.üstelik sen tam adet olman gereken günde yaptırdın değilm kan testini.gayet normal tabi daha çok yenidir.hamileyim topiğinde baksana değerler hep bu civarda.sen aklına kötü şeyler getirme.ben bugün namaza başladım ve biraz önce namazımı kılıp önce sana hayırlı haberlerin için sonra hepimize dua ettim.allah dularamızı kabul edecek inşallah.hemen koştum bilgisayara naptı acaba diye.bak 10 gün sonra alahın izniyle hepiiz senn güzel haberlerinle dahada mutlu olcaz.o zamanak kadar içini ferah tut.rahat uyu.hepiizin duaları seninle canım benim.inşallah ktg ve ayşedende güzel haber alırsak ooohhhh değmeyn keyfimize.