Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

agrin merhaba kusura bakma herhalde eşin doktor bizahmet sorsan benim tek tüpüm var sadece bi tüplemi geeb kala bilirim

Canım esım bu konuda cok emin olmamakla birlıkde. Eger diğer tup tıkalı degılse ondan hamile kalır ve dıs gebelik riski cok daha az olur dedi ama gebelik 1.ayda olmazda 2. ayda olur veya 4. ayda gebe kalma bıraz gecikebilir dedi. Yanı yumurtayla sperm tuplerde bırlesiyor. Ordan da rahme ilerliyor orda tup yoksa nasıl bırlesıcekki. Diğer tupten yuymurta cekme olayı hakkında bır bılgisi yokmus. Esim banada cok soyluyor stres cok onemli dio cunku hormonları etkılıyor oluruna bırakmak en iyisi diyor muhahkak bi gebelik elde edildiyse yine olur dio. Zaten benım esım jınelolog degıl bu konularda oda sınırlı.

agrincim benim bugun adet olmam gerekiyodu ama sabah beklemeden yaptım test çünkü içime doğuyodu.arkadaşlar bide bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşime nede güzel bi hediye oldu dimi(

Evet cok guzel bır hediye bence bak yumurtalıkların ne guzel calısıyor demekki onda bır sorun yok. Bu bile nekdar guzel. Bir yumurtası olsun die nıce tadaviler gorenler var. Bide sen pcoluydun benım gibi dimi? Massallah valla yumurtalıkların cok ii calısıyor. Bundan sonrası Allahın işi O nederse o olacak. Sen degere filan bakma. Ben ilk gebeligımıde ogrenınce 217di degerim 2000lere kadar cıktı ama dıs gebelik degıldi. Dusuk oldu oda ilk gebeliklerde cok gorulurmus. Bak yine soyluyorum kotu dusunme bol bol dua et. iyi aksamlar ben kactım

canm takma kafana doktora zaten daha önce dıs gebelik gecirdim diyince heem dıs gebelik olabilir diyolar allahın izniy le bişey olmayacak korkma

akımera durya daha senı tebrık etmedım. bız cok sevındık bak kac kısıyız ve hepımız senın ıcın sevındık. bız ne kadar da dıs gebelık rıskı tasıyan bayanlarsak da ne guzel kı %80 normal gebelık sansımız var ve bu da oldukca yuksek. Allah akımera'ya da bıze de saglıkla guzellıkle hamılelık gecırıp, bebeklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder. ınsaellah ya..
akımera bugunu sana hatırlatırım bakkkk! aglamıstın, sımdı yavrunu abısıne sevdırıyorsun derımmmm! valla ben cok sevındım, bır de ktg'den guzel haberler alsak.. ayse'den de ohhh mıs mıs... galıba bır ben bır yasmın bır agrın gerı kalıyoruz... sırayla...
yalnız ıkı gundur bneım sag taraf nıye agrıyor anlamadım. regl yenı bıttı, ben soldan gebelık gecırdım hayırdır ınsaellah. bır doktor yuzu gormek lazım tabı.

ya bu arada akımera senın degerın nasıl dusuk oluyor? benım 13 regl gunumdu, 20sınde degerım 22 ıdı, 22sınde ıse 27 olmustu. dusuk deger dıye bunlara denır. senınkı nasıl dusuk onu anlamadım. bugundu senın regl gunun, bence oldukca ıyı. gercı ıyı kotu meselesı degıl. sen yın eıkı gun sonra takıp et. artık tecrubelıyız.. yalnız agzından cıkanlara dıkkat et. Allah korusun dua nıyetıne gecer. lutfen normal gebelık dıye sevınır mısınnnnnn!!!!?

canım ben hamile olsam bu sefer kendime çok yi bakacam benim oğlumun canı evde çok sıkılıyor ana sınıfına başladı yani rahatım çünkü benim oğlum çok yaramaz ve şımarık sürekli yatarım öğrenir öğrenmez ilk size yazacam işallah tez zamanda sizinde sevimli bebekleriniz olur

saolun kızlar yaa sizlerde omasanız kafayı yiycem.yok allah korusun öle kötü dualar etmem sölediklerimde dua yerine geçmez allah biliyo gönlümü dış gebelikten çok korktuğum için öle konuşuyorum asıl kese bi gözüksün bayramı ozaman yapıcam. bu arada iyi dilekleriniz için tşk.ederim arkadaşlar.hepinizi gerçekten çok seviyorum.gerçekten çok iyi insanlarsınız.allah sizinde benimde gönlümüze göre versin.kötü olaylarıda bizden uzak eylesin.eşim gelmek üzere oruçluda kendisi sofrayı kurmam lazım dualarınızı eksik etmeyin ben kaçtım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

gerçektende anne olmak çok güzel gerçi ben 18 yaşında anne oldum ve hiç bişey bilmiyordum sürekli korkuyordum hastalandıyında ben hep ağlardım eşimde bana ağlardı yani eşim 2 çocukla uğraşıyordu sağ olsun hep hatırlatır şimdi büyüdük 22 olduk biraz tecrübeli olduk bakalım ondan çok istiyorum

agrın ayse ktg benım de cıkmam lazım... kendınıze ıyı bakın
ayse hele bır hamıle kal, ınsaellah gerektıgı gıbı bakarsın kendıne, ıns...
ktg bu ay olmasa da aylar bıter mı ya, ınsaellah sıradasın:)
agrın senın de su degerlerın bır dustu mu, rahatladın mı, baslarsın bızım gıbı yaralarının ıyılesmesını beklemeye...
hadı kızlar optum gorusuruz ınsaellah yenı gunler yenı aylar yenı umutlar mujdelı haberlerle...

ayse sen 22 mısın? ohoooo senın yaraların hemen ıyılesır (doktor bana 26sın ehhh erken de sayılmaz demıstı, hala zoruma gıdıyor:)) ne guzel cok genc anne olmussun. 73 yazınca 73lusun sandım ben.

saol cnm tab ibitmz aylar bn hala olmadım bakalım yarın ne olcak hiç olackmısım gib de dgil

evet tunemi ben 22 yeni girdim seninde dediyin gibi doktor 15 gün sonra gel balkalım yarana diye gittiyimde innanmadı maşşallah dedi çabuk ileşmiş bide ben oğlumdda açık ameliyat oldum dış gebeliktede allaha şükür şimdi çok iyiim

Yok canm degerim hala 225 beklıyorm. Esim de yarın baska bır dr.den randevu almıs prof. ama gıtmıcem ne dıcek ki artık bıktım o masadan. suan hemogram degerimde iyi, betahcg degrmde cok yukselmıyor. bakalım bekelıyorum.

bide düsük demişler kadına degewrin düsük die bugun hamile old ögrenen biri var degeri 25 ona dıs gebelk dememişler bosverin doktorlar bole bize dıs gebelik gecitdik die hemn yapıstırıyolar dıs gebelk olabiliri

tek tüpüm yok alesef acık ame oldum iç kanama gecirdm bn

yettim garii.bir ben kalmışım akimeracım seni tebrik etmeyen.ben tebrik edyorum çünkü bence dış gebelik değil.canım benim yaa inan ben çok sevindim bak ilk umudumuz sen oldun.hatta erkek olursa adını umut koy :)))))))))) allah gönlüne göre versin canım sakın moralini bozma.hemşirenin dış gebelik olabilir demesi senin değerinle alakalı değilkisadece bizim riskimiz diğerlerne göre yüksek olduu için dış gebelik olabilir demiştir.bu riski biz biliyoruz zaten.üstelik sen tam adet olman gereken günde yaptırdın değilm kan testini.gayet normal tabi daha çok yenidir.hamileyim topiğinde baksana değerler hep bu civarda.sen aklına kötü şeyler getirme.ben bugün namaza başladım ve biraz önce namazımı kılıp önce sana hayırlı haberlerin için sonra hepimize dua ettim.allah dularamızı kabul edecek inşallah.hemen koştum bilgisayara naptı acaba diye.bak 10 gün sonra alahın izniyle hepiiz senn güzel haberlerinle dahada mutlu olcaz.o zamanak kadar içini ferah tut.rahat uyu.hepiizin duaları seninle canım benim.inşallah ktg ve ayşedende güzel haber alırsak ooohhhh değmeyn keyfimize.

insallah ya insalalh allah yasadıgımız kötü günleri yasatmasın bir daaha bize minik mleleklerimizi versn unutalım o gnleri

hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum..tek tüplü biri olarak

ktg seninde hayırlı haberlerini bekliorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…