Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yooo almadım, cekılenlerın arasından secıp sıparısı verdık... kımbılır elıme gecene kadar bebegım olur:p ınsaellah...

ÜzÜlmeyeym dıyo ınsan da yınede duramıyo ıŞte ne yapaım kısmet degılmıŞ garıp tarafı hala adet olackmısım gıbıde degıl ne ıŞ anlamadım gtttı bnm yumrtlamadamı bır sorun basladı acaba bu sefr de :KK43:

7 de alcaktı demı sonucları ınsallh gÜzel habrlerle gelır ya bak bnden umut beklıyodu alahım on ubıze umut olarak verdı

inşallah kızlar ya hayırlısıyla akimeradan müjdeli haberler alırız.bak bukadar kişiyiz hepimiz sana dua ediyoruz.haberini dört gözle bekliyoruz.inşallah müjdenle hepimiz mutlu olucaz bugün.

kızlar ya değerim çıktı 213 müş.ama hemşire kız değerin düşük dış gebe olma ihtimalin çok yüksek dedi.benim moral zaten sıfırdı şimdi yerlerde sürünüyo.doktora gitmedim çünkü gitsemde bu değerle bişey göremezdi zaten.2 gün snr gidip tekrar yaptırıcam bakalım normal artış gösterecekmi.bu arada leke veya kanamam yok.zadece bir aydan beri hep sağ tarafımda bi ağrı var ayıptır sölemesi tuvaletimi yaparken bile rahatsız ediyo beni.oğlumda aynı şeyleri yaşamamıştım ama dışl gebelikte yaşamıştım.şimdi yine yaşıyorum zaten bikere dış gebelik geçirilen tüpten tekrar normal hamile kalma ihtimali yok biliyorum umarım yanlış bilmiyorumdur.düşünceme göre öle bi ihtimal olmadığına göre benimde normal hamile kalma ihtimalim yok gibi gözüküyo.bu değere göre artış normal bile olsa ancak 10 gün snr falan kese görülür heralde.doktora ozaman giderim artık.ama 10 gün hiç uyuyamıycam heralde üzüntüdende bi 5 kilo falan kesin kaybederim.dua edin kızlar ya hamile kalmayı istiyorum ama dış gebelik yaşamayı nasıl kaldırıcam bidaha bilmiyorum.çok üzgünüm

Canım benım lutfen hemen uzulme. Dur bakalım bi. O hemsıre senın ne zaman yumurtladıgını nerden bılıyokı belki gec dollenmedır. Benım degerim 500 du gayet yuksek ama bak dıs gebelik ama ardadasımın ilk ogrendıgınde 45 di simdi 3 aylık hamile. Hem evet dıs gebelik gecirilen tarafta risk var ama kesin degilki belki tupün durumu gayet iyidir. Bak hepimiz senin için dua ediyoruz.Bak neguzel korunmayı bıraktın ay hamile kaldın . Lutfen uzme kendini herseyız hayırlısını dile. İnşallah dıs gebelik degildir.

canım tebrik ederim milet hamile diye havalara uçuyor bizim gibi dış gebelik geçirewnler yine dış geeblikmi diye sevinemiyoruz iyi düşün iyi olsun işaallh deyilsin galiba bende hamileyim midem çok bulanıyor adetime 3 gün var benimde dış geeblik geçirdiyim taraf daha çok ağrıyor alalhım keşke dış gebelik hiç olmasaydıda hamile kaldıyımızda çok sevinelim

Canım benım lutfen hemen uzulme. Dur bakalım bi. O hemsıre senın ne zaman yumurtladıgını nerden bılıyokı belki gec dollenmedır. Benım degerim 500 du gayet yuksek ama bak dıs gebelik ama ardadasımın ilk ogrendıgınde 45 di simdi 3 aylık hamile. Hem evet dıs gebelik gecirilen tarafta risk var ama kesin degilki belki tupün durumu gayet iyidir. Bak hepimiz senin için dua ediyoruz. Lutfen uzme kendini herseyız hayırlısını dile. İnşallah dıs gebelik degildir.

allah razı olsun tatlım inşallah dış gebe çıkmam.dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.desteğin içinde tşk.ederim tatlım öpüyorum seni

canım tebrik ederim milet hamile diye havalara uçuyor bizim gibi dış gebelik geçirewnler yine dış geeblikmi diye sevinemiyoruz iyi düşün iyi olsun işaallh deyilsin galiba bende hamileyim midem çok bulanıyor adetime 3 gün var benimde dış geeblik geçirdiyim taraf daha çok ağrıyor alalhım keşke dış gebelik hiç olmasaydıda hamile kaldıyımızda çok sevinelim

Canım inşallah sende hamilesindir sonucta anlıyosunr. Lutfen kotu dusunmeyelım iyi dusunelim iyi olsun.

akimera canım sende nasıl belirti var adetin kaç gün geçti kasığın süreklimi yoksa aradamı ağrıyor cevap veriirsen sevinirim

allah razı olsun tatlım inşallah dış gebe çıkmam.dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.desteğin içinde tşk.ederim tatlım öpüyorum seni

Canım benım rica ederim sen hıc uzulme bak dunya tatlısı bır oglun var umut onun gozlerınde O nasıl oldusa yıne olacak. Maasallah aman nazarlara gelme. Hem esimede sordum O hemsıre ne halkla oyle konusmus onun tanı yetkısı yokmu demiş suanda hiç belli olmaz dedi. Tup cok zarar gormedıyse normal gebelik ihtimalı cok yuksek dedi.Herzaman edicem canım sen hiç merak etme burfdakı butun arkadaslar ediyolar. Kendıne cok iyi bak fazla yorulma.

haklısın tatlım bikere dış gebelik geçirdik ya bidaha korkudan sevinemiyoruz bile.ilk oğluma hamile kaldığımda ne kadar sevinmiştim ikinciye dış gebe olduğumu öğrenmeden onada çok sevinmiştim ama bu sefer hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ağlama krizine girdim.kaç saat ağladım çocuk gibi annem zor susturdu valla kan testi yaptırmaya bile gözlerim kızarmış yüzüp kıpkırmızı öle gittim valla.heralde bu iş kesinlenene kadarda bu gözyaşım hiç dinmeyecek.hayırlısı olur inşallah bu arada umarım seninde allah gönlüne göre verir

akimera canım sende nasıl belirti var adetin kaç gün geçti kasığın süreklimi yoksa aradamı ağrıyor cevap veriirsen sevinirim

cnm benim öncelikle içime doğuyo ve muhakkak hamile çıkıyorum rüyalarlada bildiriliyo bunlar ayrı tabi.ama bütün ay sürekli dış gebelik geçirdiğim tarafta aralıksız batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı vardı ara ara mide bulantısı başdönmesi halsizlik vardı ve ben hamile kaldığımda hastalığım atak dönemine giriyo en son dış gebeyken hastalanmıştım yine atak dönemine girdim şu an.ayrıca bir haftadır falan sürekli bi uyuklama hali vardı sanki hiç uyumuyomuş gibi sürekli uyumak istiyodum ayrrıca aşırı hassaa ve çok sinirliyim cnm bir haftadır ne görsem aşeriyodu.daha ne olabilirki insanın hamile olduğunu anlaması için.bence seninde içine doğuyosa git yaptır bi test gününü bekleme varsa çıkar zaten

Canım benım rica ederim sen hıc uzulme bak dunya tatlısı bır oglun var umut onun gozlerınde O nasıl oldusa yıne olacak. Maasallah aman nazarlara gelme. Hem esimede sordum O hemsıre ne halkla oyle konusmus onun tanı yetkısı yokmu demiş suanda hiç belli olmaz dedi. Tup cok zarar gormedıyse normal gebelik ihtimalı cok yuksek dedi.Herzaman edicem canım sen hiç merak etme burfdakı butun arkadaslar ediyolar. Kendıne cok iyi bak fazla yorulma.

cnm benim yaa beni çok mkutlu ettin içime bi umut doğdu şimdi.yani dış gebelik geçirdiğimiz taraftan tekrar hamile kalma ihtimalimiz var öylemi.buna çok sevindim gerçekten.umarım benimde öle çıkar.inan benim için bu 10 gün geçmek bilmiycek.bakalım ne çıkacak

benimde başım dönüyor midem bulanıyor sık idrra sürekli uyumak istiyorum test yapmak istiyorum eşim bırakmıyor bende ya dış gebseysem diyorum hep kızıyor baan aklından çıkart diye malum çeken bilir gece rüyalarıma bile geliyor dış gebelik bende dün akşam rüyamda doğum yapmışım ama bebk hasta küvezde yani kötüydü seniin adetin geçmişmiydi canım merak ettim

Neden olmasın tabiki var sen tupunu aldırmadınkı her iki taraftadan var sadece dıs gebelik gecırdıgın taraf bıraz daha risklı yanı gecırmedıgın tarafa gore bi de tupun durumuyla alakalıymıs esimın dediğine gore onuda bilmiyoruz suanda. sonucda senın ılacla sonlandı belki hasar cok az. canım sabır ve dua.

agrin merhaba kusura bakma herhalde eşin doktor bizahmet sorsan benim tek tüpüm var sadece bi tüplemi geeb kala bilirim

agrincim benim bugun adet olmam gerekiyodu ama sabah beklemeden yaptım test çünkü içime doğuyodu.arkadaşlar bide bugun bizim evlilik yıldönümümüz eşime nede güzel bi hediye oldu dimi:KK43:(

X