Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Allah bagıslasın canım.Yok ben daha 13 aylık evliyım nısan ayında bır dusugum oldu buayda dıs gebelik. 6 ayda 2 defa bunları yasadım cok yıprandım. Allah bır daha yasatmasın .

benimde geçen sene düşüğüm oldu kürtaj oldum mayısatad dış gebelikle tanıştım bakalım hayırlısı ama pes etmek yok tamammmı

kızlar hamileyim test yaptım bariz çift çizgi.o kadar üzgünümkü sabahtan beri aglamaktan gözlerim şişti.biraz önce kan testi yaptırdım akşam 7 de çıkacakmış sonuç.kesin dış gebeyim.size zaten bütün ay sağ tarafım ağrıyo deyip duruyodum ya dogru çıktı tahminim.yine dış gebelik yaşıyorum nasıl uğraşıcam yine aynık sıkıntılarla.yazarken bile bitaraftan ağlıyorum inanın ancak bukadar üzgün olunabilir.kan sonucu çıkınca haber veririm benim için dua edin eğer kanda pozitif çıkarsa inşallah dış gebelik yaşamıyorumdur normal gebelşik olsun allahım çok korkuyorum.lütfen dua edin arkadaşlar size çok ihtiyacım var

bnde test yaptım tek cizgi aglamamak için zor tutuyorum kendimi valla bak bu parmak işi ters cıktı

insallah saglıklıbir gebeliktir cnm heme olumsuz düsnme ne belli dıs gebelik oldugu alahım sana saglıklı bir bebek nasıp etsin sorunsuz bir hamilelik

tek tüple zaten ilk aydan hamile kalmayı düsnmek salklıktı bnm için

Canımmm yaaa dur hemen nıe kotuye yoruyosun. Allahın işi bu nasıl kesın dıs gebelikdır diyosun. Bir kere %80 normal gebelik sansın var İnşallah canım dıs gebelik degıldır ve İnşallah hamilesindir lütfen kotuye yorma gusel dusunelim dua edelim. Herseyın hayırlısı.Lutfen uzulme kotu dusunme normal gebelik olması daha yuksek.Biz burdayız muhakkak haberdar et.

bnde test yaptım tek cizgi aglamamak için zor tutuyorum kendimi valla bak bu parmak işi ters cıktı

Canım benım ne olur uzulme herseyın haırlısı bidaki ay olur inşallah. Rabbim hayırlısını versın.Bierde kan testi yaptır istersen belki kucuktur idrarda cıkmaz. Bende hamile kalmadan once Allahım ne olur bu ay hamile kalım die yalvarıyodum evet kaldım ama bak dıs gebelik. Ben olucagına inanıyorum ama zamanı gelınce sonucta bak en azından hamıle kalabiliyoruz inşallah bu sabırlarımızın sonu selamet olucak.

orası ole bne cok istiyodum 8 ay sonra oldu oda dıs gebelik oldu ame faln oldum tüpüm alındı 3 ay korundum bu ay bıraktık olmadı belkide tüp olmayan taraftan yumurtladım kim bilir

Daha korunmayı bırakalı yeni olmus canım ınşallah hepimiz cok istiyoruz inan okadar zoruma gidiyorkı bazen bide benım 1 tanede dusugum var. Bol bol dua edlim olur mu Allah hepimize sagılıklı evlatlar verecek inşallah.

korunmayı yeni bıraktık da cocuk hayali 13 aydr var insan artık olsun istiyo biz insanlar sabırsızız sanrım allah bize de nsıp edene kadar sabrını dayanma gücünüde versin

canım benim ya.bende kaçgündür girmiyosun diye merak etmiştim seni.hemen paniğe kapılma.sonuçta çift çizgi istemiyomuyduk.ama bu illaki dış gebelik olacak değilya.biliyosun benimde bu ay hep ağrıyo sağ tarafım.hem bu sitede bi bayan vardı dış gebelikten sonra hamile kalan ve onunda dış gebelik olan tarafı ağrıyodu ve normal gebelik çıkmıştı.korkma hemen lütfen.insanın elinde dğil tabi ama dua edelim hepimiz.sonucu alır almaz bizede haber ver.inşallah akşama müjdeli haberi verrirsin.ağrı dışında bir belirti varmı.bugünmü adet olman gerekiyodu.leke falan varmı.sadece ağrı var diye telaş yapma.hamile olmasak bile o ağrı oluyo hep biliyosun.inşallah müjdeli haberini bekliyoruz canım

insallah güzel haberleri alırızda bizede umut olursun cnm hem yasmınnı de dedigi gibi kahverengi lekelerme falan olmadı dıs gebelifgi düsündürecekcne var hemen agrı hamilelik belrtiside hewm

orası ole bne cok istiyodum 8 ay sonra oldu oda dıs gebelik oldu ame faln oldum tüpüm alındı 3 ay korundum bu ay bıraktık olmadı belkide tüp olmayan taraftan yumurtladım kim bilir

canım canını sıkma.sonuçta belki dediğin gibi diğr taraftan yumurtlamışsındır.bundan sonra daha rahat olmamız lazım.stres yaparsak hiç olmucak.hayırlsısı olsun hepimiz için.

kızlarrrrrr ozellıkle korunmayı bırakanlarrrrr
'STRES YOK!!!
akımera kutlarım senı; kesınlıkle (Rabbım muvaffakıyet versın) normal gebesın... normal gebesın... olumlu dusun lutfenn...
ktg bellı olmaz belkı hamılesındır; ama dıyelım kı degılsın, hayırlısı ne ıse onu yasatır Rabbım...
Hepımız beklıyoruz...
Ayse_73 ohhh ne guzel bır oglun var masallah....
akımera lekelenme olsa bıle yıne de dıs gebelık belırtısı degıldır; ımplantasyon oldugunda (bılıyorsun, ustune gorme) lekelenme olabılıyor bazen... hayırlısı... agrı magrı bahaneee Rabbım kavusmayı nasıp etsın....

Ve agrın... hepımız yorulduk yaa.. bak ben daha bugun aldım (nıkatan once) studyo resımlerımı.. 4 aylık evlıyım, yoruldum ben bıle... olsun uzulme olacak ınsaellah.
bu arada ne komık ya gebelık bıle gecırdım nıkah resımlerını daha bugun aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…