her doktorun soyledıgını soyledı %15 rısklı oldugumu. rahım fılmı her yonuyle sart ama 3. regl sonrası cekılebılıyor ve o yumurtaların radyasyona maruz kaldıkları ıcın o ay yıne korunma gerektırıyor.. dogal olarak ben 4 aykorunmus olacagım bu da aralık sonu demek. oyyyy oyy! bılıyorsun amacım korunmayı bırakmak benımkaydirigubbakcemile3 gercı bunlar oylesıne dusunceler gerekıyorsa 1 aydan ne cıkar... (tabı hemen hamıle kalırsam bu sartı kabul edıyorum Rabbım duyuyordur) neyse saka bır tarafa napalım caktıracagız artık..
aaa ben de sevmıyorum anestezıyı ben ne sıgara ne alkol kullanıyorum 12 yıldır sıddetlı sınuzıt hastasıyım gram ılac almam. hıc ılac kullanmayı sevmem (esım kımyager o da ayrı tabı) o yuzden amelıyat esnasında verılen narkozu o denlı detoks spora ragmen hala atamadım.. uyusturulmayı sevmıyorum. hersey kontrolumde olmalı
Canım benim ne guzel bak yaraların iyleşmiş. İnşallah sol tarafından yumurtlarsın ne guzel olur. Yaaa bisey sorucam senin dıs gebeliğininin sag tarafda oldugu nasıl anlasıldı. Yanlıs hatırlamıyosam degerin 200 civarıydı dımi? Yani bisey gozuktumu?
canım benim değerm en yüksek 360 falan olmuştu.evet doktor gördü sağ tarfımda.nasıl gördü bliyorum ama bu gittiğim doktor özellikle ultrason konusunda çok iyi zaten.birde benim sağ tarafım hafif ağrıyodu.daha bakarbakmaz gördü.(ona gidene kadar 3 doktora gittim hiç biri anayamadı.sadece biri sağ tarafında bişey var ma bu yumurtalğın kendi dokusuda olalir çünkü hiç büyümüyo diyodu.meğer zaten canlılığını yitirdiği için büyümüyomuş yani düşüe geçtiği için.ayrıca daha öce baktığında sağ tarafımda hiç bişey yoktu özükmüyodu sonradan ortaya çıkan bişeyden insan nasıl şüphelemez ama anlayamadı işte)sonra bu doktoruma gittim sağ tarafım hafifi ağrıyo dedim var zaten sağ tarafta bişey dedi tüpüne yerleşmiş dedi.ultraso çıktısını bile verdi ve ozaman 1,2 cm di.snra değerlerim düştükçe oda küçüldü.yani bebek düşüp gitmedi eriyip küçülerek yok oldu.tbiki kanamaylada vücuttan atıldı.doktorum çok küçük dedi biz ne büyük dış gebelikler ilaçla erittik korkma demişti.işallah seninde değerlerin biranevvel sıfırlanır canım.
Cok teşekkur ederim canım umarım boyle sorularımla seni bunaltmıyorumdur. İnşasllah canım sıfırlansın artık. Bu ayın 15de hamile oldugumu ogreneli tam 1 ay olacak degerler hala 250lerde. Senın ogrendıkten sonra tam olarak kac gunde sıfırlandı? Canım bence sadece sagdanmı yumurtluyorum die dusunme muhakkak soldanda yumutlarsın. Takiplede bunu anlarsın. İnşalllahhhhhhh buay soldan olur inşallah.