Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ıbrahım saracoglu onermıs, duydum sogan suyunu. benım kıst bekarken de vardı ben dokundurmadım zaten onemlı degıldı. sımdı doktorun amelıyatta almasının sebebı ıse; solda olan gebelık hasarından sebep, sagda olan kıstın engebesıne spermlerın takılmamasını saglamak:) stratejık yanı.

ya ben amelıyat olduguma bır kere daha sukredeyım benım bır kac gunde 728den 22ye dustu... ohhhh. amelıyatın da boyle bır avantajı var. tabı bosuna doktorlar kısısel karar ıster kemoterapı ıgnesı vuralım yok kanser hapı verelım ya da amelıyati, sen karar ver demıyor. hepsının avantajı var dezavantajı var. tabı en ıyısı sızın durumunuz, yanı kendı kendıne dusmesı...

bvenim doktorun dediyine göre hiçbi sorunum yok bu ayda hiç korunmadım kiste gitmiş adetime 3 gün kaldı bi sürü belirti var bakalım işallah olmuştur çünkü çok istiyorum

ben kist içinmi ameliyat olacan dedim senin dış gebelik bitmemişmiydi bencede ameliyat kemoterapi iğnesinden daha iyi

Arkadaşlar hepinize gunaydın. Cok sagolun iyikide varsınız bide simdi bumu cıkto basımıza ayyy ne taraftan yumurladım. Tunemı sana katılıyorum yeterki saglıklı olsunda nerde olursa olsun. Bende hiç agrı olmuyor ara kasıklarım hafif sancılanıyor. Ayse senın degerim 65 kenmı iç kanama gecırdın? Buarada umarım hamıssındır ınşalllahh.

evet 2600den en son yani birbuçuk ayda 65 düştü
çok kötü sancı oluyordu ve kanam üşüme tansiyon düşüklüyü dış geblik çok sinsidir hiç ihmal etme işallah seninkisi bitmiştir allah kimseye göstermesin benimkisi ikizdi hem rahimde hem tüpte olmuş

Canım cok gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın. Benım doktorum 200lu degerlerde iç kanama riski yok denecek kadar az demişti. Ama sen 65 degerle iç kanama gecırmıssın. Ben gercı sureklı hemogramda baktorıryorum. ınşallah bır sorun cıkmaz.

kızlar hangibirnizin yadıklarını okuyacağımı şaşırdım :)))) ne çok soru var ya kafamızda hergün bişey daha öğrendikçe sorularda artıyormu ne.kızlar ya tabiki sağlıklı bebek olsunda ne tarafımdan olursa olsun.ama şuan sağ taraf riskli olduğu için şimdilik onu riske atamıyorum.sol taraf hasarsız en azından (tabiki o tüptede sorun varmı rahim filmi çektirmediğim için bilemiyorum umarım yoktur)
ayşe bende şaşırdım değerin 65 ikenmi tüpün patladı (((( inşallah hamilesindir bu ay.ktg naptı acaba günü bitti umarım adet olmamıştır.
tunemicim ya hamile kalsam sizi unuturmuyum.sen önce kalsan unutacakmısın bizi.benimkisi bi umut işte gelecek aya dair.yani öncelikle soldan yumurtlamam gerekiyo ve bakalım öyle olsa bile hemen tutacakmı.yinede bi umut işte.keşke tutsa.ama birçok ihtimalin gerçekleşmesi gerekiyoki hamile kalayım.allah bilir tabi.ol desin yeterki.

zaten 6 doktor gezdim hep değişlik şeyler söylüyorlardı biri kist patlamış biri parça kalmış 2 defa kürtaj oldum aynı sonunda doktorumu buldum aam malesef geç kaldım baya kötü olmuştu tüpüm patlamış iç kanam olmuş ameliyata girdiyimdede hiç ağrım yoktu ameliyattan sonra değerlerim 0 oldu ağrılarım ve kabnamma itti allaa şükür 4 ayda bitecek keşke ilkin olsaydımda kurtulsaydım diyiorum ama herşeyde bi hayır vardı canım seninkisi kaç haftalıktı kannamma oldumu kürtaj falan

canım ya ayşenin durumu benide şaşırttı.çok kötü bi talihsizlik yaşamış gerçekten.ama benim değer 360 ken bile doktorum ağrı olduğunda hemen arıyodum.korkma değer bu seviyedeyken içkanam riski yok falan demişti.acaba ikiz olduğu içinmi oldu.ayşecim tekrar geçmiş olsun sanada

canım sağ tüpün alındıysa sadece soldan yumurtladığında hamile kalabilirsin ama belli olmuoyr işte sırayla gitmiyor yani birkaç ay üst üste soldan yumurtlayabilirsin.birde bazı doktorlar nadirde olsa bir yumurtalığın gönderdiği yumurtayı diğer taraftaki tüp kapabilir diyolar.ama bazı doktorlarda öyle bişey yok diyo.biz iyi olana bakalım ve küçük bir iht,malde olsa sağ taraftan yumurtlarsanda sol tüp kapabilir.sen bunu düşünme bence normal hayatına devam et.ben zaten korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama gününü falan hesaplamıcam oluruna bırakıcam.stres olupta hamileliğe engel olmayalım.

Ben eylulun 15de hamıle oldugumu ogrendım deger 500dü 2 gun sonra 300 oldu ikigun sonra 150 sımdıde 225 sureklı bu sevıyelerde bir aydır sadece bukadar yukseldı. Bencede senın ikiz oldugundan sanırım. Cunku 65 demek neki nokta kadar bısey o nasıl tupu patlatsın kı iç kanama yapsın. Yine diyorum gorup gorecegımız bu olsun Allah bır daha yasatmasın

ya herkesın durumu degısık benım anladıgım doktorlar da bu konuda hemfıkır, su soyle olursa boyle olur gıbı bırsey dıyemıyorlar.. yanı kesınlık yok. bır kesınlık agrı kanama doktor yolunu gosterıyor. baska ne dıyecektım yaaaa unuttum. heee yasmın, sımdı hamıle kalsam buraya gırmem gerekmeyecek, unutturum elbet sızı. eeee napım sıze hamıleyım deyıp, sızı uzmek ıstemem..
hheheheheheeh saka saka... hamıleyım dıye sıze nıspet etmeden surdan suraya gıtmem. (yasmın) senın arkadasından neyım eksık
ya kızlar sabahtan berı hızlı temızlık ıle bır de sıze laf yetıstırıyorum sımdı cıkmam lazım. klozet alacagım, bır de onu takması varr... ohoooo cok ıs hadı optum cok kaynatmayın okuması zor oluyor...
ıznınızle....
ayse_73 ben 4 eylulde dısgebelık amelıyatı oldum o amelıyatta doktor kıstı de aldı. baskaaaa. sanırım yok
tekrar ıznınızle...
(cok kıbarım yaaaa)

ya yasmın gıder ayak sınırlendım sımdı... nerden cıkarıyorsun yaaa((( cıkarma boyle seylerrrr:Saruboceq: n'olurrrr. nasıl bır tup gonderecekte dıger tupkapacak beysbol mu oynanıyor ıcerde...neyse gelınce konusuruz tekrar optum kalın saglıcakla...

evet yasmin şimdi doktorumu aradım sordum ben sadece soldanmı yumurtladıyım zaman hamile kalırım diye oda bazen sağdan yumurtlayınca soldaki tüp tuta bilirmiş zaten dedi genelde çoğu bayanın bir tüpü kapalı olabiliyor hamilede kala biliyorlar ancak rahim filminde belli oluyormuş açıklıyı bir tüp yeterli dedi yeterki yüce rabbişm istesin tüp yumurttalık bahane

kızlar galiba ben hamileyim çünkü çok belirtilerini yaşıyorum 3 gebelik yaşadım hep erken belirtiler daha adetime 10 gün kala öğrenirim yine belirti var mide bulantısı baş dönmesi halsizlik uyama hissi kasık bel ve bacak ağrısı adetime 3 gün var adetim geçtikten sonra test yapacım ilk defa nasıl duruyorum çünkü çok heyecanlıyım olursa yani hamile olsam daha önce dış gebelik geçirdiyim için risk genede var korkuyorum çünkü normal gebelikle aynı belirtilwer dış gebelik işalalh olmaz hayırlısı alalhım benim gibilere yardım et

Canımm inşallah hamilesindir. Bencede guunun gecsın sonra yaptır. Oyle dıs gebeliği aklına getırme %80 normal gebelik sansınmız var kotuye yormuyalım iyiyi dusunelim o olsun.Burda hepimizede umut olur.3 hamilelikmi? varmı cocugun suanda.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…