Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

akımera zor gunler gecırmıssın ve evet dedıgım gıbı ben deolsam etkılenırdım senın gordugun ruyalardan. normalde asla ruyaları onemsemem (tabı bazen dedem (kendısını hıc gormemıs olmama ragmen) ruyama gırıp ne kadarokuttu babn senı nıye benım ıcın hatım ındırmıyorsun dıyor, hatta babmın bazen soyledıgıne gore babama da ruyasında kızın bana hatım nıye gondermıyor dıyormus) oysa bol bol okurum onun ıcın, alıstı tabı her ruyada bır hatım alıyor masallah (akıllı yaw benım dedem:)) neyse ne dıyordum heee ruyaları onemsemem yalnız bu tarz ruyaları severım netıcede zararından cok yararı oluyor. onun dısında zaten dınen hukum; ruyalarla amel edılemeyecegıne daır. hadı gorusuruz yarın..

gunaydın kızlar nerdesınız? yasmın senın mazeretın var bılıyorum. bugun doktor randevun vardı(bakalım ne olcak)... akımera senın de mazeretın var bılıyorum, oglunun dogumgunu ınsaellah stres yapmamıssındır. ktg, agrın, ayse_73.. sızler nerdesınız...

günayddınnn tunemicim.henüz doktora gitmedim.öğleden sonra 1:30 da gitcem.bakalım ne diyecek.

hala sıkayetlerın devam edıyor mu yanı regl sonrası akıntı gıbı?

yok canım yani leke gibi şeyler geçti.ama bu ay adet bitimim biraz tuhaftı.bilemiyorum belkide hala tam rayına oturmamışta olabilir.ama şuan şükür bişey yok.mantar ve yara vardıya özellikle onun içinde gitmek istedim belki yarayı dondurur bugün.bide rahim filmini bi sorayım ne zaman çektireyim diye.

ya hakıketen ben de sırf o yuzden amelıyat oldugum doktoru arayacagım bakalım ne dıcek bana hıc rahım fılmı cektır de sonra korunmayı bırak dememıstı. bır de burda doktora gıdecegım.. cunku benım de reglım dune kadar surdu 10.gundu dun...7 gunde bıterdı.. bıttı de ama dune kadar k.rengı akıntı devam ettı. o yuzden gıdecegım doktora. herseyın normal olmasını beklemıyordum ama ne olur ne olmaz..

canım aynı benimki gibi olmuş seninkide.benimde normalde en geç 8.günde biterdi.ama bu sefer bittikten sonra lekelenme baya sürdü.hatta korkmuştum yinemi diye.önce kahverengi gibi leke oldu donra hafif pembe ve tamamen bitmesi 10-11 günü buldu.

bence rahim filmi çektirmek lazım tunemicim.çünkü ben dış gebelik geçirenlerin hepsinde doktorun rahim filmi çektir dediğini duydum.hem rahim filmiyle sadece tüpleri değil bir çok şeyi kontrol etmiş oluyoruz.bu sitede bi arkadaş yazmıştı.dış gebelik geçirmiş,tüpü alınmamıştı.rahim filmi çektirmiş ve dış gebelik geçirdiği tarafta film çekilirken hafif bir tıkanıklık gözükmüş sonra tekrar ilacı enjekte etmiş doktor.o basınçla ikincisinde geçmiş ilaç yani ufak tefek yapışıklıklarıda açıyo.bi garantisi yok tabi tüp açıkta çıksa birdaha tekrar etmicek anlama gelmiyo ama yinede benim içim rahat edicek çektirince.bide doktorum bana rahim ağzın biraz dar anestezili çektir dedi ama ben normal çektirmeyi düşünüyorum.belki acı yaşıcam ama buna dayanamazsam doğuma nasıl dayanıcam.

doktor sana tam olarak ne dedi.bundan sonra tekrar etme riskiyle ilgili bi açıklama falan yaptımı.ya insanın düşününce aklına neler geliyo ama doktora gidince unutuyorum soracağım şeyleri

her doktorun soyledıgını soyledı %15 rısklı oldugumu. rahım fılmı her yonuyle sart ama 3. regl sonrası cekılebılıyor ve o yumurtaların radyasyona maruz kaldıkları ıcın o ay yıne korunma gerektırıyor.. dogal olarak ben 4 aykorunmus olacagım bu da aralık sonu demek. oyyyy oyy! bılıyorsun amacım korunmayı bırakmak benımkaydirigubbakcemile3 gercı bunlar oylesıne dusunceler gerekıyorsa 1 aydan ne cıkar... (tabı hemen hamıle kalırsam bu sartı kabul edıyorum Rabbım duyuyordur) neyse saka bır tarafa napalım caktıracagız artık..
aaa ben de sevmıyorum anestezıyı ben ne sıgara ne alkol kullanıyorum 12 yıldır sıddetlı sınuzıt hastasıyım gram ılac almam. hıc ılac kullanmayı sevmem (esım kımyager o da ayrı tabı) o yuzden amelıyat esnasında verılen narkozu o denlı detoks spora ragmen hala atamadım.. uyusturulmayı sevmıyorum. hersey kontrolumde olmalı

birazdan çıkıcam bende.doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum.bend bu ay regl olursam dış gebelikten sonra 3.reglim olacak.ama benim ilki çok çabuk oldu 10 gün sonra hemen adet oldum.bide eşimin bu ara yurt dışına gitme ihtimali var.eğer tam o zaman denk gelirse gelecek aya kalır benim film işi.çünkü adetin 9-10-11.günleri çekiliyomuş.yani ogünleri kaçırırsam gelecek aya kalacak mecburen

hadi ben çıkıyorum canım.sonuçlardan haberdar ederim sizi.umarım yarayıda dondururda bugün.valla oda kafama takılıyo.ondan kurtulayım hiç değilse.grşrz öptüm

ınsaellah guzel haberlerle gelırsın... bızım ıcın de sor.. dıcem ama sen coktan gıtmıssındır... o zaman bızım ıcın de soruyorsundur ınsaellah

Arkadaşlar mrb. Yasemim inşallah guzel haberlerle gelirsin. Tunemicim ben burdayım. Nasılsın?

ıyıyım agrın temızlık yapıyorum ara ara da bakıyorum gıren var mı dıye:) sen nasılsın?

Bende iyim canım valla ben tasıncam diye artık temizlıgı bıraktım. Su degerimin sıfırlanmasını b eklıyorum. Bu bekleıs cok yıpratıcı. Degerim bir sıfırlansın valla bikac ay dokto yuzu gormrk istemiyorum.

amanınsaellah gormen gerekmez... ya da blkı hamıle kalırsın -saglıklı bır hamılelıge tabı:)- o sebeple doktor yuzu gormen gerekır.. bur ısler bellı olmuyor nasıp. nereye tasınacaksın sehır dısına mı? hemen degerler sıfırlanır sıfırlanmaz mı?

Yok canım yani bikac ay bıraz kafamı toliyım yoksa bebiş cok istiyorum elbetteki gidicez. Ben suan Kayserideyim Kocaeline tasıncaz. Yok degerle alakası kasımda tasınıcaz .Ben beklarken ıst.e yasıyodum Kadıkoyde. Zaten ıst. yakın olsun die Kocaelini istetik simdi de netten iş bakıyoyorum.

hm anladım ınsaellah maddı manevı senı tatmın edebılecek bır ıs bulursun. kayserıye nıye gıttın? esın mı oralı?

ınşallah canım ii bir yer bulurum. Buarada senin işinede bayıldım ben yuzmege bayılırım ozelliklede denizde su benim için antidepresan etkısı yapar. 1 senedir calısmıyorum va anladımkı tum kadınların calısması lazım ev insanı daraltan bisey.Eşim burda görev yapıyordu o yuzden burdaydık simdi gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…