Ayse gecmıs olsun neler yasamıssın sen oyle... Allah'ım bu ınsanlar aynı egıtımı almıyorlar mı nıye boyle oluyor... neden bu kadar vurdum duymazlar... sımdı yasadıgın dıs gebelık ıkız mıydı... yanı belkı bırı tupte bırı normal rahımdeydı?
pekı suan doktor ne dıyor? yanı hamıle kalabılmen ıle alakalı... 4ay korunman yeterlı mı? anlattıklarından hasarının cok oldugunu anladım da?
ameliyat uzun sürdü sezeryanlar gibi üpümüde aldılar doktor diğer tüpün durumuna bakmış açıkmış istediğin zaman hamile kal bilirsin dedi ama ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamktan dış gebelik çok kötü doktor hamile kaldıyında hemen gel tedavi uyguluyacaz 1 ay önce biraz gebelik belirtisi yaşadım kanda baktırdım 3 haftalık dediler hemen gittik doktoruma rhme baktı var dedi bir sürü ilaç verdi beta hcgyi tekrarlayın iki günde bir çünkü kanda belli oluyormuş dış gebelik eve döndük 1 gün sonra test yaptık negatif yani geblik yok doktorda şaşırdı 1 sonra yine yaptık yine negatif
doktor küçük bi kesede görmüştü dahada bende ultrason sonucu sonra hamile deyilim diye doğum kontrol ilacı aldım ilaç bittikten sonra kanam oldu kese gibi bişey geldi içinde de parça et vardı ve kanamm 15 gün sordu bu aralar gittim doktora rahim incelmiş düşük yapmış ola bilirsin sizce geblikmiydide düşük yaptım
ktg şimde senindemi benim gibi bir tüpün var seninkisi sğmı solmu açık ameliyatmı oldun canım bide çocuğun varmı merk ettim
bu arada bir ay önce yine bu tarz bi rüya gördüm ordada yine hamile olduğum ve yine bebğimi korumam gerektiği söleniyodu ve bir sürü kadın başımda kuran okuyodu bebk düşmesin diye bitanede ebe varmış beni yatırıp rahim agzını iğne iplikle diktiğini görüyorum bana bebeğini koruyoruz düşmesini engellemeye çalışıyoruz deniyodu.çok ilginç deilmi yaa.nedemek isteniyo sizce.yoksa yine aynı sıkıntılarımı yaşıycam ben
arkadaslar benım sımdı cıkmam lazım malum kayınvalıde zıyaretı:)nedır bu kayınvalıdelerın bızden cektıgı oysa kayınpederım de var nıye ıllla kayınvalıde dıyoruzAllah benım gıbı gelın vermesın kımsenın basına cok kotuyum cokkk
cnm benim haklısında ben ilk rüyayı gördüğümde korunuyoduk ve hamile kalmam yasaktı yani gebeliğini düşünerek bilinçaltında görmüş olamam ikincisindede yine korunuyoduk bu seferde eşim şiddetle istemiyodu bende yine düşünmüyodum o yüzden.ama neden etkilendiğimide söliyim.ben vajinal ultrasona girdim detaylısına.ama ordan çıkan sonuç kağıdında yazan şuydu.sağ tüpe yapışık şüpheli bi cisim var ne olduğu tespit edilememiştir diğer doktorlarında tastikiyle dış gebelik olma ihtimali olabailir.ama ben bunu çeken kadına sorduğumda kistte olabilir doktorunuz teşhisi koysun dedi.kaç tane doktor dolandım medipol acıbadem gitmediğim kalmadı kimse nlayamadı çünkü değerlerim çok yüksek ve hiç ağrım yok.doktorlar çok arada kaldı allah allah dediler hatta 3 doktor biraaraya gelip medipolde beni birkilte muayne etti.biri aldı ultrasonu diğerine verdi hepsi muayne etti beni ve her kafadan farklı bi ses çıktı biri diyo dış gebelik olsa ağrıdan duramazdı değerleri çok yüksek diğeri diyo hamile olsa rahim kalınlaşırdı ama kalınlaşmamış diğeri diyo yok rahmin üst tarafında kalınlaşma var biraz biri diyo hamile olsa kese görünürdü öbürü diyo şurda yani sol tarafımda küçük bişey var kese olabilirmi acaba geç döllenme olmasın geç oluşuyo olabilir diyo hepsi farklı konuştu snr karar veremediler gittiler yine kan takibine aldılar2 gün snr doktorum kese gözükmüyo daha fazla bekleyemezyiz emin olmasakta dış gebelik geçiriyosan tüpün patlayıp şoka girebilirsin dedi.öle denince eşim ve ailem beklemem izin vermedi ve hemen iğne vuruldum.ve iğneden snr resmen lohusaslık dönemi yaşadım tam 40 gün kanama oldu ve ilk zamnlar içimden parçaların düştüğünü gördüm.siz olsanız ne düşünürdünüz kızlar.tam teşhis konulamadan gebelik sonlandırıldı o yüzdende hep aklımın bi köşesinde acabamı sorusu var.vede bu rüyayı öncesinde görüp uyarılmış olmam bana çok ilginç geliyo açıkcası.ama hayırlısı böyleymişki doğuramadım demekki