canım çok iyi anlıyorum seni bende geçen ay dış gebelik yaşadım ne kadar zormuş ve bu tekrar etme olasılığını düşünmek çok korkutuyo beni.inşallah tüm kalbimle isterimki hamile değilsindir.allah yardımcın olsun.insan konduramıyo kendine.sende ihmal etme sakın en azından kan testi yaptır.dualarım seninle inşallah allah istediğin zmanda sağlıklı bir evlat verir.tabi hepimize.burdan gelişmeleri haber ver bizleride merakta bırakma.allah yardımın olsun..
evet akımera yasmın haklı mutlaka gelısmelerden bızlerı haberdar et. Mevlam gorelım neyler, neylerse guzel eyler...
dış gebelik yasayan arkadaslar? amelıyat sonrası ılk ne zaman regl oldunuz?
kızlar çok mutluyum hem adet oldum hem kan testi yaptırdım.sonuç hamile deilim.o kadar rahatladımki.allah dileyen herkese hamileliği nasip etsin benim gibi zor durumda kalanlarada yardım etsin.öpüyorum hepinizi.desteğiniz için tşk.ler inşallah güzel haberlerle buluşuruz bidaha[/QUOTE
canım çok sevindim.hayat işte bazen test sonucunun pozitif çıkması için dua ediyoruz bazende negatif olsması bu kadar mutlu ediyor insanı.herşey gönlünce olsun.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.Allah isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla....
kızlar çok mutluyum hem adet oldum hem kan testi yaptırdım.sonuç hamile deilim.o kadar rahatladımki.allah dileyen herkese hamileliği nasip etsin benim gibi zor durumda kalanlarada yardım etsin.öpüyorum hepinizi.desteğiniz için tşk.ler inşallah güzel haberlerle buluşuruz bidaha[/QUOTE
canım çok sevindim.hayat işte bazen test sonucunun pozitif çıkması için dua ediyoruz bazende negatif olsması bu kadar mutlu ediyor insanı.herşey gönlünce olsun.bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.Allah isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla....
cnm çok haklısın.hayatın insanlara ne getireceğini yalnız allah bilir.inşallah isteyen herkese allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim evlatlarımızada uzun ömürler versin.bu mübarek gecede herkesin duası kabul inşallah.öpüyorum cnm seni allaha emanet ol ayrıca kandilin mübarek olsun
cok sevındım akımera Allah dıleyene dıledıgını hayırlısıyla versın.... herkesın Kadır gecesı mubarek olsun.... ayse_73 evet amelıyat oldum ama tupum alınmadı. laparoskopı ıle oldukca rahat oldum. Amelıyat oncesı kanamalarım vardı 7 gun surdu, amelıyat sonrası ıse 3 gun kanamam oldu o da gunde bır ıkı damla... amelıyat sonrası kanama gecırenler varmıs zıra doktor da kanamalar bıtınce dıye mılad koyuyordu ama dedıgım gıbı ben bır ıkı damla kan gordum... belkı amelıyat oncesı 7 gun suren kanamalarım bayagı tuketmıstırneyse kı gectı... 3 ay once (evlendıgımde) bana bu yasayacaklarımı anlatsaydılar herhalde cok kotu olurdum ama suan hatta amelıyat sonrası cok neselıy(d)ım.... sonuclanmıs ve tedavı edılmıs olmak, ne oldugunu bılemeden merakla beklemekten cok daha ıyı...
bnde 3 ay önde dıs gebelik yasadım bniç kanma gecrdim tek tüpüm alındı korundugumuz halde gecen ay bnm de 4 gün gecikti test yaptım iki testtede cift cızgı cıktı dıs gebelik mi yine derekn adet oldum bu ay rahim flimi cektircem digeri saglam mı die insallah saglamsa cocuk için ugrasıcaz işte allahım bir daha yasatmasın cok zor bişeydi bn ame dan 1 ay sonra adet oldum gecen ay 4 gün gecikti ama biraz stresten oldu o bu ay normal zamanında geldi cok sükür
benım antalya maceram cok ılgınc oldu yasmın_07 gebelıgım tatıle gıttıgımde sıkıntı yasatmaya basladı. antalyada da kumlucada kalıyordum 100km mesafe yanı. kanlı sancı ıle hemen kumlucada hastane aradık olmadı kemere gıttık bulamadık antalyaya kadar gıtmek zorunda kaldık hemen bır polıse sorduk ozel hastane var mı dıye bıze muratpasa tıp merkezını gosterdı (Allahım ne agrım vardı o zaman) hemen attık kendımızı ıcerı (hastane olmaması bıle gozumde degıldı) Allahım bır daha dusurmesın boyle cahıl doktorlara... mahvettı benı.. tetkık beklerken laraya falan gıdınce bır baktık kı bol bol hastane var. (keske laptop yanımızda olsaydı) saat 6ya dogru ertugrul beye asıl rastladıysak (sukur) muayene ettı ve hemen teshısı koyup aksam amelıyat dedı. (ılac tedavısını de uzun uzun anlattı ben cerrah adamıyım da dedı gozum kapalı amelıyat dedım) hem sok hem korku (amelıyat korkusu degıl yaaa ne ara ektopık oldum korkusu) el hasıl... hemen amelıyat oldum. senın soyledıgının aksıne benı cok zıyaret ettı 8de hastaneye yattım sabah 9da cıktım ama bayagı ugradı amelıyat oncesı de sonrası da... kesınlıkle ertugrul beyı onerırım.[/QUOTE
canım cevabın için teşekkür ederim.doktor önemli gerçekten.bende sanırım ertuğrul beyi tekrar denicem.hepimiz için hayırlısı...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ben de 15 gün önce dış gebelikten dolayı ameliyat oldum tüpümü almadılar içinden alıp tüpü kapattılar.ilk bebeğimdi şimdi çok korkuyorum aynı şeylerı yasamaktan ya da tekrar hamıle kalamamaktan çok ilginc bır sans 100 de 3..5 ıhtımal o da bızlere rastladı allha yıne de şükrediyorum çunku hayatı tehlıkesı olan bır durum allah yardımcımız olsun