inanmıyorum yaaa ne güzel zayıfsın.bende bir zamanlar öyleydim 48 kilo taakiii evlenene kadar.şimdide 54 -55 ama yinede halimden memnun değilim.selvi boylu olmadığım için direkt göbek çıkıyo.
ktg ne ogretmenısın? esın de mı ogretmen?
yasmın aynen oyle cok zor oldu ama Allah'tan esım de ben de yenı gıttıgımız ulke olsun sehır olsun hemen adapte olabılıyoruz. yalnız ıste dıs gebelık yabancı geldı:)
yasmın hem sana gelır hem de yemegı bız hazırlarız hıccc panık yapmazsın.
inanmıyorumm:))) en yaşlınız benim.yıllar ne çabuk geçmiş yaa.valla ikinciyi hemen yapmam lazım yoksa yaşlı bi anne olucam bu gidişle:)) kızlar çok yoruldum yaa.kaç saatir temizlik yapıyoruz.sanki bayram temizliği yaptık valla.sizde muhabbeti koyulaştırmışsınız bu arada ohh ne güzel valla.işimiz bitti annemde çocuğu parka çıkardı şimdi.dinlenme molasındayız yani.sizce neler yapıyım yarın için güzel orjinal tarifleriniz varmı kızlar.böle pastanın yanına çıkarabileceğim mezeler salatalar börek kurabiye herçeşit öneriye açığım.bua rada tunamicim bu kadar maharetliymişsin maşşalh diyim senin vardır fikirlerin bana verebileceğin.yarın çok güzel olsun istiyorum oğlum 2 yaşını dolduruyo kızlar yardımm
ktg ben de cok yaslı gostermıyorum hallahlla o ıs gosterıse bakmaz hem :umursamaz: