Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

mısafır sofra yemek konusu benden valla ustume tanımam:) cok da mutevazıyımdır:)

vvallahi ya bu dıs gebelik kehanetlerini birlikte asıcaz korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcaz hepimiz allahın izniyle kabustu bu test bndeolmamıs sayıyorum ... baklaım parmak testi ne göre hamileyim hala :) ay dogru cıkarsa cok komik olur diyelim bundan sonra kimse teste para vermesin...:sm_cool:

a bnde cok iyi yemek yaparım ist gelince görüselim tunemi

vvallahi ya bu dıs gebelik kehanetlerini birlikte asıcaz korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcaz hepimiz allahın izniyle kabustu bu test bndeolmamıs sayıyorum ... baklaım parmak testi ne göre hamileyim hala :) ay dogru cıkarsa cok komik olur diyelim bundan sonra kimse teste para vermesin...:sm_cool:

evet eğer doğruysa bende tüm cesaretimi toplar yaparım bu testi.hem kısa sürede hem çok hayal kurmadan hemde adetinin gecikmesini beklemeden vede masrafsız :))))))))))

ohhh ne güzel sizin orda görüşme şansınız var hepiniz istanbul.ben ne yapayım burda :KK43:(((((((((

sende bizi misafir et taile gelince geliriz sana bu yaz düsünüyorum bir hafta antalyayı fln inslah görüüsrüz

valla keske ben tatıldeyken buradan gorusmus olsaydık yasmın benım o zaman ne kadar antalyada toruan bırıne ıhtıyacım vardı bılemezsın... ne hastane ne doktor tanıyorum ve bırden dıs gebelık amelıyatı.
ktg beklerım gurme ınsanları cok severım. zaten benım yemek yapabılme kabılıyetım tamamen yemege olan aclıgımdan:)

AMAN! Antalya'ya tatıle falan gıtmem ben. ancak boy boy cocuklarım olsun oyle gıderım. ışı saglama alayım:KK70:

AMAN! Antalya'ya tatıle falan gıtmem ben. ancak boy boy cocuklarım olsun oyle gıderım. İşı saglama alayım:KK70:

yok yq bn yapıoyrum yiyemiyorum fazla 45 kiloydum dıs gebelik ame sonra 5 kilo aldım

ya o parmaklama mevzusunu ben hıc dusunemem arkadaslar. ne guzel yenı yenı seyler cıkıyor. mesela usb gebelık testı gıbı:) ıdrarını yap ustune tak bılgısayara... Allah'ım neler daha gorecegız kımbılır... Ve nedense ne kadar teknolojı gorsek de eskıler nasıl yapmıs dıyecegız.. ınsanogluyuz ıste.

kızlarr siz yeterki gelin buraya.valla herzaman beklerim.ne güzel yüzyüze görüşmüş tanışmış oluruz.tunemicim ya keşke daha önce tanışmış olsaydık.üstelik benim dış gebelik tahminim senden 1 ay önce falan olmuş.olayı yeni yaşamış biri olarak daha çok yardımcı olabilirdim.seninkide hakikaten nasıl denk gelmiş tatilde hiçbiryeri bilmiyosun tanımıyosun.zaten zor bir durum senin için dahada zor olmuştu.ve eşin içinde tabi.

ktg ben dıs gebelıgı 4eylule yanı Antalya da tatıldeyken yasadım ve orada bırden amelıyat oldum ondan. otelım antalya merkezden 100 km uzaktaydı oyyy oy ne gunlerdı.

ya o parmaklama mevzusunu ben hıc dusunemem arkadaslar. ne guzel yenı yenı seyler cıkıyor. mesela usb gebelık testı gıbı:) ıdrarını yap ustune tak bılgısayara... Allah'ım neler daha gorecegız kımbılır... Ve nedense ne kadar teknolojı gorsek de eskıler nasıl yapmıs dıyecegız.. ınsanogluyuz ıste.

su bilg olan türkiyede var mı simdi

yok yq bn yapıoyrum yiyemiyorum fazla 45 kiloydum dıs gebelik ame sonra 5 kilo aldım

inanmıyorum yaaa ne güzel zayıfsın.bende bir zamanlar öyleydim 48 kilo taakiii evlenene kadar.şimdide 54 -55 ama yinede halimden memnun değilim.selvi boylu olmadığım için direkt göbek çıkıyo.

yasmın aynen oyle cok zor oldu ama Allah'tan esım de ben de yenı gıttıgımız ulke olsun sehır olsun hemen adapte olabılıyoruz. yalnız ıste dıs gebelık yabancı geldı:)
yasmın hem sana gelır hem de yemegı bız hazırlarız hıccc panık yapmazsın.:KK70:

ktg ben dıs gebelıgı 4eylule yanı Antalya da tatıldeyken yasadım ve orada bırden amelıyat oldum ondan. otelım antalya merkezden 100 km uzaktaydı oyyy oy ne gunlerdı.

ay cok kötü ya bnde siirtn ucra bir köynde ögretmnm bnde burda oldum dil bilmeden iz bilmeden bide anlamadılar iç kanam gecirdigim halde öldürüyolardı bni hepimizin kötüü bir hikayesi var allah hepimize güzel hikayelr mimik minik müzüzeler nasip etsin insallh

X