Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

slm kızlar bakalım insallah bu ay olurda bebişim sizede bir umut olurum bn hala bir hamile görürürm die bakıyom cıkmadı demi daha dıs gebelik gecirip hamile kalan bnde 4 günüm kaldı

hadi bakalım canım inşallah ilk müjdeyi senden alırız.valla bende merak ediyodum nerelerdesin diye.

Canım hadi bakalımmm inşalllahhhhhhh hamile kalırsın hepimizede guzel umut ve morel olur.

Ktgcim senin dış gebelikten baska birdr dusugun olmusmuydu yada ben mi yanlıs hatırlıyoyum.

Canım yaaaa aynı seyleri düşünüyoruz. Ben artık esimi cok bunaltmaya basladım. Diyorumki rahimde bişey olsa iyi kotü doktorum bişey derdi. Bundan öncede gittiğim her doktorum rahim gayet iii yapısı guzel diyodu sadece pco var oda en hafifiinde tipik bir pco degılım. Dusun ben 3 ay dogum kontrol hapı kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım ilk hamileligim düşükle sonuclandı. Ondan sonra 2 ay klomen kullandım oda benim acelem yuzunden 2. ay yine kaldım. Dış gebelik. Benim doktorum bana aslında bu testler cok ileri tetkikler siz doktorsunuz die soyluyorum.Yapmanızda fayda var dedi. Eger istese suan bize yaptırıdı para kazanıyor sonucda.Simdi diyorumki filim cektırdim tıkalı dedi nacam. Bİrde filimden sonra 1 ay koruncam enfeksiyon riski varmıs.Valla esime diyorumki keske kadın dogumcu olsaymıssın ne guzel hiç kafamızda soru işareti kalmazdı sizinde tum sorularınızı cevaolardı.:1rolleyes:

canım ben doktoruma tüpler tıkalı olursa napcaz demiştim.oda bir sürü yöntemi var tüpbebek falan dedi.yani iki seçenek var sanırım eğer laproskopiyle falan açılacak durumdaysa küçük bi ameliyatı göze almak gerekiyo yada direkt tüp bebek.allah korusun tabi ben hiç o ihtimalleri düşünmek istemiyorum.benim bi arkadaşım rahim filmi çektirmişt.tüplerini çok kıvrımlı olduğunu söylemişler.yani spermler o yüzden geçemiyormuş.arkadaşıma laproskopi yapıldı.ama hala bebği yok gerçi.yani bu rahim filminde tüplerin durumu rahmin şekli falan birçok şey ortaya çıkıyormuş.yinede tavsiyem çektir derim ben.çünkü ne var ne yok bi görelim bakalım.belkide dış gebeliğin neden olduğunu anlayamayacaklar ama olsun benim içiim rahat edecek sonuç temiz çıkarsa korkum biraz azalacak.birde değerin sıfırlanır sıfırlanmaz hemen çektiremiyosun.sanırım tüpün biraz iyileşmesi gerekiyo.doktor bana 2-3 ay sonra çektir demişti.bu arada cidden eşin keşke kadındoğumcu olsaydı.gerçi bukadar kadınla uğraşmaktan pes ederdi heralde.her an aklımıza başka bir soru takılıyo çünkü.

Yok canım ben istemesem bile esim kesinlikle zorlar. Ben zaten ocak ayına kadar bebiş meselesine ara vericem. ınşallah canım oyle tup bebege filan gerek klamaz o cok sonra dusunulecek bir sey. Hemen bir dış gebelikde ona karar verilmez bence. Valla ugrasıcaktı esim sonucta bizler için buyuk bir travma bu yasadıklarımız.Şimdi calısacagı hastane daha buyuk umarım kadın dogumcusu vardı. Bende bi kere eve davet ederim ozaman sorarım butun soruları. Benim doktorum sagolsun ne sorsam cevap veriyoda ben cok bunaltmak istemiyorum.

slm kızlar bakalım insallah bu ay olurda bebişim sizede bir umut olurum bn hala bir hamile görürürm die bakıyom cıkmadı demi daha dıs gebelik gecirip hamile kalan bnde 4 günüm kaldı

slm ktg cim.benimde adet tarihim ayın 12 si.yani seninle aynı gün öğrenicez hamile kalığ kalmadığımızı.inşallah allah hayırlara çıkarır.ama ben bu ay hemile kalmak istemem çünkü bütün ay dış gebelik geçirdiğim tarafta sancım oldu ve sürekli kendimi dış gebe gibi hissettim eğer hamile çıkarsam sanırım yine dış gebelik çıkar gerçi 2 hafta önce test yaptım negatif çıktı umarım sen hamilesindir ve güzel haberler verirsin bize

insallah cnm 4 gün kladı bakalım ne olcak ayaklarım aksamları resmn buz kalıbı oluyoo derece soguk ama atesimde 37 bide iki gindir oturdugum yerde uyyua kalıyorum bnmde kasıgım da batma var ama tüpüm olan tarafta bakalım umutluyumama

oh muhabbet koyu hanımlar...
gunaydınlar herkese, yenı gun yenı umutlar mujdelı haberler getırır ınsaellah.. ısteyenlerrrrr 3 gun sonra guzel haberler alırsınız ınsaellah (ktg sana seslenıyorum) ktg oyle hamıle kalan var mı dıye gırme sadece. bılıyorum senı beklıyoruz bulsak bırakmayacagız dıye gırmeye cekınıyorsun:)
akımera belkı guzel bır hamılelık yasarsın ınsaellahh sana hayırlı olan bır haber alırsın 3 gun sonra.
yasmın sen neler yasamıssın nıye hıc anlatmadın.
agrın esın ne doktoru? belkı yıne soracagımız sorular olur malum cınsıyetımız=kadın:roflol:

insallah cnm 4 gün kladı bakalım ne olcak ayaklarım aksamları resmn buz kalıbı oluyoo derece soguk ama atesimde 37 bide iki gindir oturdugum yerde uyyua kalıyorum bnmde kasıgım da batma var ama tüpüm olan tarafta bakalım umutluyumama

cnm ya şimdi test yapsan çıkmazmı acaba bende çok merak ettim inşallah hamilesindir.ben bu ay 3 sefer yaptım negatif çıktı kendimi çok hamile gibi hissediyorum ama malesef deilim zaten olsamda dış gebelik çıkardı kesin çünkü hep o tarz belirtiler yaşadım ikimizde aynı gün haberlerimizi veririrz arkadaşlara hakkımızda hayırlısı bakalım

gnydın tunemicim inşallah güzel haberler veririz size cnm benim.bu arada bugün oğlumun doğumgünü kızlar çok telaşım var annemde akşam bizde kaldı kadın şimdi temizlik yapıyo benimde yardım etmem lazım bu arada hiç kendi rahminizi test ettinizmi yani hamile olup olmadığı anlaşılıyomuş burda biri öle topik açmış eskiler böle denermiiş adet zamanı orta parmağı sokuyomuşsunuz eğer elinize bi et değerse hamile deilsiniz değmesse hamilesiniz demekmiş deneyipte doğru çıkanmlar olmuş ben geçen ay denedim parmağım bişeye değdi ve 2 gün snr adet oldum yani doğru çıktı bugun bidaha denedim yine parmağım bişeye değdi demkki hamile deilim.artık hayırlısı olsun ama senden çok umutluyum ktgcim

akımera'cım yumura dollenıp ımplantasyon (yerlesme) gerceklestıkten 6 gun sonra beta hcg hormonu kendını kanda gosterıyor. yanı suan kan testı yaparsanız cıkar. ama ıdrar testı; hormon kana gectıkten 1-2 hafta sonra gosterır.
akımera bu nasıl bır yontem boyle?! ayrıca sen nasılyaptın kı onu? rahıme parmak sokmak?

cnm benim aynı vajinal fitil atar gibi alttan orta parmağını ileri doğru itiyosun ve en son uzandığı noktada elini böle bi et bişey değerse rahim adet döneminde aşağı inermiş ve onu hissetmiş oluyosun yani adet deilsin çıkıyomuş ama hamileysen rahim yatağı aşağı inmeyeceğinden dolayı parmağın bişeye değmezmiş ve hamile olduğunu gösterirmiş ben geçen ay 2 gün gecikmeli adet oldum günümüde olmayınca denemiştim parmağım bilşeye değmişti snr idrar testide yaptım negatif çıktı ve sonuç gecikmelide olsa adet oldum yani doğru çıkmış oldu bugün bidaha denedim yine parmağım bişeye değdi demkki rahim yatağı aşağı inmiş ve adet olucam yani malesef bu ayda tık yok..artık güzel haberler ktg den gelir inşallah yani biçeşit gebelik testi oluyo

gnydın tunemicim inşallah güzel haberler veririz size cnm benim.bu arada bugün oğlumun doğumgünü kızlar çok telaşım var annemde akşam bizde kaldı kadın şimdi temizlik yapıyo benimde yardım etmem lazım bu arada hiç kendi rahminizi test ettinizmi yani hamile olup olmadığı anlaşılıyomuş burda biri öle topik açmış eskiler böle denermiiş adet zamanı orta parmağı sokuyomuşsunuz eğer elinize bi et değerse hamile deilsiniz değmesse hamilesiniz demekmiş deneyipte doğru çıkanmlar olmuş ben geçen ay denedim parmağım bişeye değdi ve 2 gün snr adet oldum yani doğru çıktı bugun bidaha denedim yine parmağım bişeye değdi demkki hamile deilim.artık hayırlısı olsun ama senden çok umutluyum ktgcim

bn de dendim elime bişey degmiyo hadi hayırlısı insallah dua edin baan bnde hepimiz için ediyorum emn olun bnde umutluyum sanki oldu bu ay gibi am bilmiyorum işte iki aksamdırda ayaklarım donuyo resmn acaba buda belirtimi

bn de dendim elime bişey degmiyo hadi hayırlısı insallah dua edin baan bnde hepimiz için ediyorum emn olun bnde umutluyum sanki oldu bu ay gibi am bilmiyorum işte iki aksamdırda ayaklarım donuyo resmn acaba buda belirtimi

değmiyosa tamamdır cnm hamilesin kesin tebrik ederim :)) çünkü benimde senin gibi 3 günü kaldı ve benim değiyo armağıma demekki deilim bence git bide test yap bakalım ne çıkacak hadi güzel haberlerini bekliyoruz cnm benim

slm kızlar.akimeracım o topiği bende okudum.ama yapmaya cesaret edemedim.tunemi rahme değilde vajina girşine parmak sokuyosun :))) yani ben öyle anlamıştım okuduğumda.ama denemeye cesaret edemedim bişey olacağından değil ama çok ödleğim bu konularda.birde bizim bu topiğin başındada yazan bi arkadaş vardı.adını hatırlamıyorum ama dış gebelik geçirmişti üstelik iki tüpüde kapalıymış şimdi hamile kalmıştı yine korkuyodu dış gebelikmi acaba diye.çünkü dış gebelik olan tarafı ağrıyomuş.dün aklıma geldi onu araştırdım başka topiklerde yazmış sanırım hamileliği yolunda gidiyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağınız kızlar var galiba dış gebelikten sonra normal hamile olan.ama burdada yazsalarda bizde biraz daha umutlansank.

cnm bn gecsin ole yapayım diyorum simidi negatif cıkarsa üzülücem sonrada daha adetme var diyıp belkid e ondan cıkmadı diyip bosa umut etcm 3 gün kaldı bakalım bekliycem bide bn sirtin cra bir köyündeyim ole rahat ecz falan bulamıyorum haftasonu ilceye gittigimde ne olur ne olmaz die bir test aldım onuda adet günümde kulanayım diyorum gidemezsem ilceye bide

ktg gıdıp test yaptırsana... senın bıze karsı bır sorumlulugun var unutma! opuyorumnanaktan

ktg valla bende çok merak ettim ya kan testi yaptırsan.pozitif çıkarsa valla hepimizin bayramı olur.inşallah öyledir.ama tabi kendinide çok kaptırma çünkü allah korusun olumsuz olursa üzülme yani daha bu ilk ay.sabırsızlıkla bekliyorum senin sonucu

slm kızlar.akimeracım o topiği bende okudum.ama yapmaya cesaret edemedim.tunemi rahme değilde vajina girşine parmak sokuyosun :))) yani ben öyle anlamıştım okuduğumda.ama denemeye cesaret edemedim bişey olacağından değil ama çok ödleğim bu konularda.birde bizim bu topiğin başındada yazan bi arkadaş vardı.adını hatırlamıyorum ama dış gebelik geçirmişti üstelik iki tüpüde kapalıymış şimdi hamile kalmıştı yine korkuyodu dış gebelikmi acaba diye.çünkü dış gebelik olan tarafı ağrıyomuş.dün aklıma geldi onu araştırdım başka topiklerde yazmış sanırım hamileliği yolunda gidiyor anladığım kadarıyla.yani anlayacağınız kızlar var galiba dış gebelikten sonra normal hamile olan.ama burdada yazsalarda bizde biraz daha umutlansank.
katılıyorum sana buralara da yazsalar ya hamile kalınca bnm umudum tek tüpüm alındı digeride filmde iyi cıktı acık gerci alahj bilir ama dıs gebelik gelmiyo aklıma bu sefer insallah d ole olur

bn korkmadım düsünsenize sonucta ilikkye girincede oraya bişey giriyo bir zararı olsa iliskininde olur o zamn

X