Merhaba, insan içten içe hevesleniyor haklısınız dış gebelik olmamış ya ona da şükür ben adet olunca hem üzülüyor hem seviniyorum artıkMerhaba,
Bende bu ay 5 gü geciktim bir dış gebelik geçmişi de bende var 2017 yılında. o zamandan beri ilk defa gecikme yaşadım bir hevesle gittim betahcg baktırdım ama maalesef çıkmadıhala adet olamadım. Sizin kendiliğinden mi geldi adetiniz yoksa doktorunuza danıştınız mı? ben çok bunaldım artık
İnanın bende sizin gibiyim şimdi de olmadım diye başta sevindim sonra bebişle ilgili bir durum olmayınca gerildim artık karmaşık duygular yaşıyorumMerhaba, insan içten içe hevesleniyor haklısınız dış gebelik olmamış ya ona da şükür ben adet olunca hem üzülüyor hem seviniyorum artıkadetim kendiliğinden gelmişti neden gecikti onu da anlayamamıştım zaten 5 gün az değil , birkaç gün daha olmazsanız doktorlar ilaç veriyor bildiğim kadarıyla, umutlandırmak istemem ama geç döllenme olduğunda kanda hemen çıkmıyormuş, olmazsanız bir daha test isteyecektir doktorunuz:)
Ay hadi inşallah uzun zamandır güzel bi haber alaöİnanın bende sizin gibiyim şimdi de olmadım diye başta sevindim sonra bebişle ilgili bir durum olmayınca gerildim artık karmaşık duygular yaşıyorumvalla bugünde olmadı bel ve karın ağrısı oldu sabah ama gelen giden yok :) Bende o geç döllenme olayını duydum ama aynen heveslenmek istemiyorum ama 28 yaşındayım ilk defa geciktim bu kadar çok Her an gelebilir diye bekliyorum. Yarında olmazsam bir kan daha verip ona göre doktora gideceğim artık ona göre bir yol izlerim.
Yoğundum birkaç gündür giremedim ama meraktayım hadi hayırlı haberler gelsin inşallah, var mı gelen giden:)İnanın bende sizin gibiyim şimdi de olmadım diye başta sevindim sonra bebişle ilgili bir durum olmayınca gerildim artık karmaşık duygular yaşıyorumvalla bugünde olmadı bel ve karın ağrısı oldu sabah ama gelen giden yok :) Bende o geç döllenme olayını duydum ama aynen heveslenmek istemiyorum ama 28 yaşındayım ilk defa geciktim bu kadar çok Her an gelebilir diye bekliyorum. Yarında olmazsam bir kan daha verip ona göre doktora gideceğim artık ona göre bir yol izlerim.
Tam 10 gün gecikme oldu..Bu sabah var maalesef yine hüsran yaniiAy hadi inşallah uzun zamandır güzel bi haber alaö
Yoğundum birkaç gündür giremedim ama meraktayım hadi hayırlı haberler gelsin inşallah, var mı gelen giden:)
İnsan daha gecikmeden umutlanıyor 10 gün dile kolay az değil, bence artık stresten dengemiz şaşıyor vücudumuz bize oyun oynuyor, yeni ay yeni umut diyelim belki de bu son adetindir :)Tam 10 gün gecikme oldu..Bu sabah var maalesef yine hüsran yaniiÇokta umutlandık ama yok olmadı maalesef..Artık önümüzdeki aylara hayırlısı ile. Artık güzel haberler almak nasip olsun bekleyen herkese..
Sanırım öyle oluyor hakkaten oyun oynadı bu ay..Amin amin inşallah :))İnsan daha gecikmeden umutlanıyor 10 gün dile kolay az değil, bence artık stresten dengemiz şaşıyor vücudumuz bize oyun oynuyor, yeni ay yeni umut diyelim belki de bu son adetindir :)
Öncelikle geçmiş olsun, doktorların daha pinpirikli olanları 6 diğerleri 3 ay diyor, ilacın prospektüsünde de 2 adet korunun yazıyor, 6 ay beklemenin dış gebelik riskini azalttığını sanmıyorum bir sene bekleyip yine olan da var ilaçtan kaynaklı 6 ay diyorlar, ben kasım ve martta üç ay arayla dış gebelik geçirdim 3 aylık korunmayı bırakır bırakmaz yani, şimdi de 7 aydır kalamıyorum vakti saati gelince kalınıyor gerisi ne kadar düşünsek plan yapsak da boş, ikinci bir olumsuzlukla karşılaşırsan psikolojik olarak kaldırabilecek durumdaysan denemeye başlayabilirsin bence hemen olacak diye birşey yok zatenben de eylül ayında dış gebelik geçirdim. uzun zamandır da istediğim için bir süre kendime gelemedim. ekim ayında iğne ile beta sıfırlandı. iğne tedavisini yapan doktor 6 ay korunmalısın demişti. hatta geçen hafta başka bir doktora daha göründüm. o da 6 ay dedi. ayrıntılı sordum ona, acaba iğneden dolayı mı 6 ay diye. yok iğnenin etkisi geçmiştir dedi. tekrar dış gebelik olabilir o yüzden 6 ay diyoruz dedi. ama dış gebeliğin ilk zamanlarında başka bir doktora daha gidiyordum. o sadece 3 ay korunsan yeter diyordu. yine de son 2 doktorum 6 ay dediği için hiç istemesem de bekleyeceğim ben. dış gebelikten sonra hamile kalanlar ne zaman hamile kalıyor acaba, duyduklarınız var mı?
Arkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz mayıs ayında dış gebelikten ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Şimdi yine dış gebeyim ve sol tüpümde görüldü. İğne yaptılar dün. Ağrım elhamdulillah çok yok. Mide bulantısı, sürekli değişen ruh hali ve baş dönmem var. Herkeste ağrılı mı olması gerekiyor iğne sonrası. Yoksa benim acı eşiğim yüksek diye mi az ağrı ve acı hissediyorum kafam çok karışık. Ama artık benim çok fazla ümidim yok gebelikle ilgili. Yaşadığım ikinci dış gebelik sonrasında
Öncelikle geçmiş olsun, doktorların daha pinpirikli olanları 6 diğerleri 3 ay diyor, ilacın prospektüsünde de 2 adet korunun yazıyor, 6 ay beklemenin dış gebelik riskini azalttığını sanmıyorum bir sene bekleyip yine olan da var ilaçtan kaynaklı 6 ay diyorlar, ben kasım ve martta üç ay arayla dış gebelik geçirdim 3 aylık korunmayı bırakır bırakmaz yani, şimdi de 7 aydır kalamıyorum vakti saati gelince kalınıyor gerisi ne kadar düşünsek plan yapsak da boş, ikinci bir olumsuzlukla karşılaşırsan psikolojik olarak kaldırabilecek durumdaysan denemeye başlayabilirsin bence hemen olacak diye birşey yok zaten
Benim değerim çok düşük değil aslında. 2340 falan olması lazım. Bide kanamam çok fazla olmadı. Doktorum 1 hafta içinde işe yararsa başlar , yaramaz ve değerin 5000 i geçerse ameliyat olman gerekir dedi. Sizin kanamanız hemen başlamış mıydı peki.çok geçmiş olsun. bende de ağrı olmamıştı. zaten değerlerim de düşüktü. 3 gün boyunca bulantıdan bir şey yiyip içememiştim sadece. her şeyin hayırlısı olsun. artık ben de hep öyle diyorum
Bu arada size de çok geçmiş olsun. Kafam allak bullak bu ara kusura bakmayın nolur. Söylemeyi unutmuşum.çok geçmiş olsun. bende de ağrı olmamıştı. zaten değerlerim de düşüktü. 3 gün boyunca bulantıdan bir şey yiyip içememiştim sadece. her şeyin hayırlısı olsun. artık ben de hep öyle diyorum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, benim ikisinde de iğneyle düştü, ilkinde değerim düşük olmasına rağmen ağrım çok olmuştu tüpüm patlıyor herhalde diye kaç kere ağladığımı bilirim, ikincisinde değerim 6000leri bulmasına rağmen ağrım az olmuştu, benim önce kanamam birkaç gün sonrasında ağrım başlamıştı, ilk 4 gün değer artabilir panik yapmayın, 7.gün hala düşmezse ikinci iğneyi yapıyorlar ben değerim daha da artınca 6000de ikinci iğneyi olup ameliyatsız iyileşmiştim çok şükür ümidinizi kaybetmeyin hepsi geçecek inşallahArkadaşlar merhaba. Ben geçtiğimiz mayıs ayında dış gebelikten ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı. Şimdi yine dış gebeyim ve sol tüpümde görüldü. İğne yaptılar dün. Ağrım elhamdulillah çok yok. Mide bulantısı, sürekli değişen ruh hali ve baş dönmem var. Herkeste ağrılı mı olması gerekiyor iğne sonrası. Yoksa benim acı eşiğim yüksek diye mi az ağrı ve acı hissediyorum kafam çok karışık. Ama artık benim çok fazla ümidim yok gebelikle ilgili. Yaşadığım ikinci dış gebelik sonrasında
Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Beni tedirgin eden hala kanamamın başlamamış olması. Bugün kan verdim. İnşallah en az hasarla atlatır herkes bu durumu. Fiziki olarak hasarı bi şekilde geçiyo ama psikolojik hasara malesef kalıcı oluyoMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun, benim ikisinde de iğneyle düştü, ilkinde değerim düşük olmasına rağmen ağrım çok olmuştu tüpüm patlıyor herhalde diye kaç kere ağladığımı bilirim, ikincisinde değerim 6000leri bulmasına rağmen ağrım az olmuştu, benim önce kanamam birkaç gün sonrasında ağrım başlamıştı, ilk 4 gün değer artabilir panik yapmayın, 7.gün hala düşmezse ikinci iğneyi yapıyorlar ben değerim daha da artınca 6000de ikinci iğneyi olup ameliyatsız iyileşmiştim çok şükür ümidinizi kaybetmeyin hepsi geçecek inşallah
Benim değerim çok düşük değil aslında. 2340 falan olması lazım. Bide kanamam çok fazla olmadı. Doktorum 1 hafta içinde işe yararsa başlar , yaramaz ve değerin 5000 i geçerse ameliyat olman gerekir dedi. Sizin kanamanız hemen başlamış mıydı peki.
Aslında benimde kanamam vardı . Önce kahverengi lekelenmem, sonrasında da az az kanamam olmuştu. İğneden sonra kanamam durdu. Bende çok tedirgin oldum. Bide pazartesi günü 2400 dü bhcg bugün 2550 olmuş. Doktorum demek ki olduğu yerde duruyor, 3 gün sonra tekrar kan ver. Pazarteside muayeneye gel dedi. Buda iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım . 4. Gün baya artması gerekiyo diye biliyordum ama benim çok az artmış. İnşallah 7 gün düşmeye başlar.benim gebelik testi yaptığım zamandan bir kaç gün sonra kanamam başlamıştı aslında. sürekli kanamam vardı yani. aslında kendi düşer diye bekledik ama değerler bir yerden sonra daha çok düşmeyince iğne yaptılar. sanki iğneden sonra pek kanamam olmadı benim. ama değerim sıfırlandı iğne sayesinde. siz de umudunuzu kaybetmeyin. belki değerleriniz düşüyordur.
Teşekkür ederim son olsun hepimiz için inşallah haklısınız hem bedenen hem ruhen yıpranıyor insan, hamile kalma ihtimali tedirgin eder mi insanı ediyor o yüzden tüp bebeğe başladım ben, siz ne yaptınız değeriniz düşmüştür inşallahÇok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Beni tedirgin eden hala kanamamın başlamamış olması. Bugün kan verdim. İnşallah en az hasarla atlatır herkes bu durumu. Fiziki olarak hasarı bi şekilde geçiyo ama psikolojik hasara malesef kalıcı oluyo
Teşekkür ederim son olsun hepimiz için inşallah haklısınız hem bedenen hem ruhen yıpranıyor insan, hamile kalma ihtimali tedirgin eder mi insanı ediyor o yüzden tüp bebeğe başladım ben, siz ne yaptınız değeriniz düşmüştür inşallah
Amiiin inşallah. Bende çok korkuyorum artık hamile kalmaktan. Benim 4. Gün değerim 2540 olmuş. Yarın 7. Gün tekrar kan vericem. Tek ümidim kan değerimin düşmeye başlamış olması. Pazartesi günüde kontrolüm var. İnşallah ikinci iğneye gerek kalmadan düşmeye başlamıştır değerlerim.Teşekkür ederim son olsun hepimiz için inşallah haklısınız hem bedenen hem ruhen yıpranıyor insan, hamile kalma ihtimali tedirgin eder mi insanı ediyor o yüzden tüp bebeğe başladım ben, siz ne yaptınız değeriniz düşmüştür inşallah
İnşallah düşmüştür, düşmediyse bile ikinci doz şansınız var , ne yaptınız çıktı mı sonuçlarAmiiin inşallah. Bende çok korkuyorum artık hamile kalmaktan. Benim 4. Gün değerim 2540 olmuş. Yarın 7. Gün tekrar kan vericem. Tek ümidim kan değerimin düşmeye başlamış olması. Pazartesi günüde kontrolüm var. İnşallah ikinci iğneye gerek kalmadan düşmeye başlamıştır değerlerim.