Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Insallah. Siz basladiniz mi aşılama surecine?
Doktorum aşılamada hem başarı oranı düşük hem de tüpte takılma ihtimali yine olduğu için pek tavsiye etmedi direkt tüp bebek yapalım dedi, başka bir doktora sordum o da maddi durumun varsa aşılama yerine tüp bebek tavsiye ederim dedi, yaşım da 31 olunca vakit kaybetmeyelim diye düşündük, yarın gideceğim herhalde iğneler için tarih verecektir başlarız, aşılamada da yumurta toplama işlemi hariç süreç baya benziyor galiba, inşallah aşılamanız tutar rabbim kucağınızı doldurur bu ay:)

Kızlar beni hatırlayanınız vardır. Bende hamile kalamadım. En son martta düşük yaşamıştım ha o ay ha bu ay derken elim boş kaldı :)) bir ara çıldıracak gibiydim. Şimdi daha sakinim. 2 kez klomen kullandım ilkinde eylül ayıydı 3 yumurtam oldu ama kısmet olmadı. Ekim ayımda da yumurtalar iyiydi ama rahim kalınlaşmadığı için çatlatma iğnesi yapmadım. Yine olmadı.

Eşime zorla test yaptırdım değerleri iyi. Bemde bu ay rahim filmi çektireyim sonra da tüp bebek doktoruna başlayım diyorum. Bursada medicabilde nigar hanım çok iyi diyorlar hsg için burada da bir ark. Yazmıştı bakalım inşallah hayırlı haberler veririz :)

Bencede seninle aynı düşünüyorum. Aşılamada öyle ucuz değil bende olsam üzerine az daha koyar tüp bebek yaptırırdım.

Medicabilde nigar hanim cekmisti benim hsg yi. Cok tatli bi bayan. Ben cok korkuyodum ama bana cok yardımcı olmustu gercekten.

Ben uludag universitesine gidiyorum. Özele guvenmiyorum artik. Üniversitede bekliyoruz ama orda icim daha rahat. Dis gebeligimdeki surecte jimerde fatma nuray sozeriye gitmistim. Memnun kalanlar var kendisinden ama ben bi daha gitmem.

Ben uludag universitesine gidiyorum. Özele guvenmiyorum artik. Üniversitede bekliyoruz ama orda icim daha rahat. Dis gebeligimdeki surecte jimerde fatma nuray sozeriye gitmistim. Memnun kalanlar var kendisinden ama ben bi daha gitmem.

Ünide bir bayana gitmiştim ben özel muayenesine ama orada devam etmem mümkün değil, bakalım araya araya bulucaz inşalllah.. o doktora ne bilim pek ısınamadım ben. Tabi enerji meselesi biraz da doktor vesile olacağı varsa oluyor

Evet hatırlıyorum:) hatta ara ara açıp bakıyordum güzel bir haber var mı diye, insan ister istemez strese giriyor, girdikçe olacağı varsa da olmuyor, bir kısır döngüde insan çıldıracak gibi oluyor gerçekten ben de tam o noktada baktım daha çok yıpranıyorum aldım tüp bebek randevusunu, hatta adete kadar yapacağım iğneler hamilelik ihtimalini arttırıyormuş bugün bir hastalarının tüp bebeğe başlayamadan iğnelerle hamile kaldığını öğrenmişler bu ay da doğal yolla şansım varmış köprüden önce son çıkışta belki bir sürpriz olur mu diye mutlu olmadım değil, hepimiz için hayırlısı olsun bu imtihanlardan sonra yüzümüz gülsün inşallah:) ben iki kere rahim filmi çektirdim ilki kabus gibiydi ikincisi vajinal muayenenin bir tık ötesiydi, yapan yer cihazlar çok önemliymiş gerçekten, referansla gitmek önemli U ugultulutepecik in tavsiye etmesi önemli :)

Aşılama tüp bebek karşılaştırması konusunda da haklısınız, ikisin de artısı var eksisi var, benim sol tüpüm kapalı, sağ tüpüm açık ama ondan da dış gebelik geçirdim o yüzden tüp bebek benim için daha doğru bir karar, önceliğim hamile kalmaktan öte dış gebelik olmaması oldu artık

Ben de su an ayni doktora gidiyorum. Univde ozel bakan tek bayan zaten. Ben cok seviyorum kendisini.

Cok haklisiniz. Benim sol tupum açık guya ama ben de korkuyorum. Icimize isledi dis gebelik korkusu.

Umarim siz de memnun kalirsiniz. Sonucu benimle de paylasirsaniz cok mutlu olurum :)

Cok haklisiniz. Benim sol tupum açık guya ama ben de korkuyorum. Icimize isledi dis gebelik korkusu.
Aynen öyle oldu, ben açık tüpümden bile dış gebelik geçirdim o yüzden artık tüp kelimesini duymak bile geriyor, doktorum bu ay korunmayabilirsin iğneler gebelik ihtimalini artırıyor deyince de inan hem sevindim hem korktum, bu korku keseyi görene kadar geçmeyecek galiba

Umarim siz de memnun kalirsiniz. Sonucu benimle de paylasirsaniz cok mutlu olurum :)
İnşallah dış gebelik sürecimde çok memnun kaldım tüp bebekte de meşhur zaten o yüzden araştırmadım başka bir yer, diğer doktorların elinde oyuncak olmuştum biri tüpünü alalım dedi biri öyle iyi olmaz bağlayalım dedi biri göremediği şeye dış gebelik yumurtalıklarına tutunmuş yumurtalığını da alabiliriz dedi, biri anlamadığından yorum bile yapamadı çok üzüldü elimi tuttu teselli etti, biri ağlama olunca daha çok ağlarsın dedi, şimdi gönlüm rahat gidiyorum çok şükür gerisi de nasip kısmet vakti saati geldiyse olacaktır inşallah, seve seve yazacağım inşallah bir yıldır o anı bekliyorum:) sizler de haberdar edin birlikte umutlanalım

merhaba,
ben de 4 ay önce dış gebelik geçirdim, 2 kere mtx iğne vuruldum ve 2 ay önce beta hcg sıfırlandı.
yakın zamanda adet göreceğim. bu adetim bittikten sonra doktorum korunmayı bırakabileceğimi söyledi. ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
hsg filmi gibi bir şey istemedi doktorum ama ben hsg çektirip emin olup sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
ankarada hsg filmi için önereceğiniz doktor/hastane var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geçmiş olsun, ben de çok korkuyordum siz gibi korktukça başına geliyor insanın pozitif düşünmeye çalışın bence, birçok insan sonrasında sıkıntısız hamile kalabiliyor , hsg ağrısı çektirilen yere göre çok değişiyor yardımcı olmak isterdim ama ankarayı bilmiyorum malesef ama ankaradaki en iyi görüntüleme merkezlerini araştırırsanız varsa onlarda vardır, her yerde olmuyor zaten o çekim

Merhaba,
Bende bu ay 5 gü geciktim bir dış gebelik geçmişi de bende var 2017 yılında. o zamandan beri ilk defa gecikme yaşadım bir hevesle gittim betahcg baktırdım ama maalesef çıkmadı hala adet olamadım. Sizin kendiliğinden mi geldi adetiniz yoksa doktorunuza danıştınız mı? ben çok bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…