Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Hanımlar bi sorum olacak sizlere.dış gebelik geçirdim mayıs ayında şuanki doktorum profesör ve rahim filmine gerek yok diyor ısrarla muayene sırasında tüplere baktıgını ve problem olmadıgını söylüyo hatta dış gebelik degil normal gebelik bile olabilir diyor mayıs ayında yaşadığım gebeligin .sizce ben ne yapmalıyım tedavide vermiyor kendiliğinden olurmuş olunca gel diyo güvenmeli miyim yoksa doktorumu mu degiştireyim ve bu doktor ana bilim dalı başkanı aynı zamanda .çok uzattım kusura bakmayın ne dersınız?

Benim doktorumda hemen bisy önermedi.
3 ay korunma verdi.
Kist olusmustu sadece 2 ay onun icin dogum kontrol hapi kullandim sukur gecmisti canim.
3 ay sonrada kaldim tekrar.
Hislerine guven.Doktoruna guvenmiyorsan istersen bi baskasinida dene.Ama guveniyorsan kafani bulandirma.Inancini saglam tut.
Herkesin durumu farkli bu durumun bi standarti yok.

Benim doktorumda hemen bisy önermedi.
3 ay korunma verdi.
Kist olusmustu sadece 2 ay onun icin dogum kontrol hapi kullandim sukur gecmisti canim.
3 ay sonrada kaldim tekrar.
Hislerine guven.Doktoruna guvenmiyorsan istersen bi baskasinida dene.Ama guveniyorsan kafani bulandirma.Inancini saglam tut.
Herkesin durumu farkli bu durumun bi standarti yok.
Çok teşekkür ederim cevabın için canım.:) doktoruma güveniyorum evet gidenler hep memnun dediğin gibi bekleyelim bizimde 3 ay dolacak 15 gün sonra inşallah bende hemen hamile kalırım hayırlısıyla . Kafamı bulandırmamak en doğrusu haklısın sende saglıkla al bebegini inşallah kucağına

Çok teşekkür ederim cevabın için canım.:) doktoruma güveniyorum evet gidenler hep memnun dediğin gibi bekleyelim bizimde 3 ay dolacak 15 gün sonra inşallah bende hemen hamile kalırım hayırlısıyla . Kafamı bulandırmamak en doğrusu haklısın sende saglıkla al bebegini inşallah kucağına

Insallah tesekkur ederim.
Bende Eylul'de gecirmistim Ocak'ta kaldim tekrar.
Insallah gelir bebisler bekleyen herkese❤

Kizlar bisey daniscam sizlere. Bazilariniz hatirlar, 7 ay once dis gebelik gecirdim ve sag tüpüm alindi. Her ay adet donemi oncesi ve adet oldugumda sag tarafimda az ya da cok ama muhakkak agri oluyor. Sizlerde de var mi bu durum. Adet donemlerinizde ya da adet doneminden onceki bi hafta icerisinde dis gebelik gecirdiginiz tarafta agri oluyor mu?
Benimde oluyor canım halen 1sene gecti üstünden benim alınmadı ama sanki bir top var orada etrafında dönüyor gibi,burada bir arkadas soğan suyu ile o agrının geçtiğini söylemişti ben o suyu bir kere yaptım kusucaktım içemedim belki sen içebilirsen dene

Bende 4 mayısta dış gebelikten dolayı kürtaj oldum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum ama çok şükür tüplerim yerinde ve çekilen hsg sonucunda da temiz ve sağlıklı olduklarını öğrendim. Enfeksiyondan dolayı geçirmişim dış gebeliği...
Kürtajdan sonra doktor 6 ay korunun demişti hsg den sonrada 6 aya gerek yok dedi. Bu ayki adetimi de olunca korunmayı bırakacağım. Hamile kalmama yardımcı olan femara yı kullanacağım. Hayırlısıyla inşaallah Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Benimde oluyor canım halen 1sene gecti üstünden benim alınmadı ama sanki bir top var orada etrafında dönüyor gibi,burada bir arkadas soğan suyu ile o agrının geçtiğini söylemişti ben o suyu bir kere yaptım kusucaktım içemedim belki sen içebilirsen dene
Valla deniyim ben. Kimisi yumurtlamanin oldugu taraf agriyo diyo ama benim sag tarafim her adet donemindr agriyo. Artik, sadece sag taraftan mi yumurtluyorum diye sorgulamaya basladim.

Bende 4 mayısta dış gebelikten dolayı kürtaj oldum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum ama çok şükür tüplerim yerinde ve çekilen hsg sonucunda da temiz ve sağlıklı olduklarını öğrendim. Enfeksiyondan dolayı geçirmişim dış gebeliği...
Kürtajdan sonra doktor 6 ay korunun demişti hsg den sonrada 6 aya gerek yok dedi. Bu ayki adetimi de olunca korunmayı bırakacağım. Hamile kalmama yardımcı olan femara yı kullanacağım. Hayırlısıyla inşaallah Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Femara ne

Klomen gibi yumurtlamaya yardımcı ilaç.aşılama yapılacağında doktorum vermişti. 30lu paketin 10 tanesini kasımda kullandım yumurta oluştu ama tutmadı. 10 tanesini martta kullandım nisan da hamile olduğumu öğrendim o zaman takibe gitmemiştim. Oda dış gebelik oldu. Kalan son 10 hapıda bu adetimden sonra kullanacağım inşaallah.

Kızlar soğan suyunu yabana atmayın, bilimsel olaraktan kanıtlanmış Rahmi temizlediği, içiniz almasa da ılık ılık nefesi tutup içmeye çalışın, ertesi ay hamile kaldım ben. Ve kesinlikle tüp ağrılarımı geçirdi.

Klomen gibi yumurtlamaya yardımcı ilaç.aşılama yapılacağında doktorum vermişti. 30lu paketin 10 tanesini kasımda kullandım yumurta oluştu ama tutmadı. 10 tanesini martta kullandım nisan da hamile olduğumu öğrendim o zaman takibe gitmemiştim. Oda dış gebelik oldu. Kalan son 10 hapıda bu adetimden sonra kullanacağım inşaallah.
Yanlış yönlendirmek istemem ama klomen haplarının da dış gebeliğe sebep olabileceğini okudum. Eğer kendinden yumurta oluşuyorsa doktora bu durumu iyice sorup akışına mı bıraksan?

Yanlış yönlendirmek istemem ama klomen haplarının da dış gebeliğe sebep olabileceğini okudum. Eğer kendinden yumurta oluşuyorsa doktora bu durumu iyice sorup akışına mı bıraksan?
Yumurtam oluşsa neden aşılama yapayım ki :KK43: malesef akışına bıraktım olmadı 3 yıl hastane hastane gezdim yine olmadı. Bu ilaç sayesinde oldu. Keşke kendi kendine olsaydı 3.5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Pkodan dolayı olmadı e mecbur bende ilaçla olsun dedim yapacak bir şey yok:KK43:

Yumurtam oluşsa neden aşılama yapayım ki :KK43: malesef akışına bıraktım olmadı 3 yıl hastane hastane gezdim yine olmadı. Bu ilaç sayesinde oldu. Keşke kendi kendine olsaydı 3.5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Pkodan dolayı olmadı e mecbur bende ilaçla olsun dedim yapacak bir şey yok:KK43:
Aslında doğal karışım denesen pkoyu düzene sokacak takviyeler mesela ben adaçayı civanperçemi bide Aslan pençesi çayını birer tutam atıp karıştırıp günde iki kez içiyordum bide pko için İnfolic diye bi ilaç var oda yumurtlamaya yardımcı hem klomeni sürekli kullanamıyorsun aşılama deneyeciğin zaman gene onu kullanırsın

Aslında doğal karışım denesen pkoyu düzene sokacak takviyeler mesela ben adaçayı civanperçemi bide Aslan pençesi çayını birer tutam atıp karıştırıp günde iki kez içiyordum bide pko için İnfolic diye bi ilaç var oda yumurtlamaya yardımcı hem klomeni sürekli kullanamıyorsun aşılama deneyeciğin zaman gene onu kullanırsın
Benim kullanmadığım şey kalmadı ki bu haptan başka hiç bir şey yardımcı olmadı bana

Merhaba Arkadaşlar, ben 2017 aralık ayında dış gebelik geçirdim. 2 doz metetroxate ile sonlandırıldı ve sanırım şubat sonuna da bhcg normalleşti. ancak sağ yumurtalığımda 2cm kitle kaldı. 30 martta doktora gittim 1,5 cm olmuştu. doktorum 2 ay sonra bakalım dedi. geçen hafta baktırdım ve hala kitle duruyor dedi doktor. Kitleyi kolay da göremedi sanırım yeri biraz zor görünen bir yerde. 21 aralıkta ikinci doz iğneyi vurulmuştum ve 7 ay oldu. kitlenin gitmemesi normal mi? ya da bu kist olabilir mi? bu durumla hiç karşılaşan oldu mu? doktorum çok dokunmak istemiyorum ama bir ay sonra tekrar bakalım duruyorsa tanısal laparoskopi yapalım olmadı dedi. ne yapsam bilemedim soğan kürü yapıyorum şimdi. daha bitmedi. sonrasında gideceğim doktora. laparoskopinin nasıl bir etkisi olur ve bu işlemden sonra ne kadar daha beklemek gerekir? bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar umarım bana cevap gelir dış gebelik geçiriyorum pazartesi den beri hastahanedeyim geçen salı öğrendim hamile olduğumu ama değer olması gerekenden düşüktü haftama göre. Ilk 11 di sonra 15 oldu 2 gün arayla bu kanlar sonra 36 oldu 2 gun sonra 40 oldu dünde 60 olmuş ama 40 ken kürtaj yapıldı ilk sefer düşmeyince dış gebelik denildi dün iğne yapıldı okuduklarımin değerleri bana oranla çok yüksek şimdide kan aldılar dün 60 ti bakalım kaç oldu sizce düşer mi ameliyata gerek kalmaz degilmi çok küçük çünkü değer lütfen cevap bekliyorum
Bu değerlerle kürtaj neden yaptılar? Bekleyip değerleri takip etmeleri gerekirdi

Canim kurtaji teshis koymak icin yapiyolar o dusurmez yani,son durum ne bilmiyorum ama ben ada cayi icerek dusurdum dis gebeligi igne yada ameliyata gerek kalmadi sukur. Benimde degerlerim 150lerdeydi. Ama mutlaka tahlillerini surekli ayni yerden yaptirmaya dikkat et. Laboratuvar farkli olunca degerlerde degisik cikiyo malesef

Merhaba kizlar birsey sormak istiyorum ben yaklasik 10 gun once falan hsg cektirdim ama eski yontemle yani doktor ilaci verirken tupleri adim adim izleyemedi tup ilaci enjekte edip filmi cekmesi icin rongen teknisyenine biz haziriz dedi cektiler yani son asamada tupler acikti film cekimi sirasinda siddetli agrim oldu acaba tuplerde sorun vardida acilirken mi agri olsu ki eskiden iliski sonrasi spermler banyodan sonrada ic camasirima akardi ama hsg sonrasi hic spermler geri gelmiyor banyo once lavaboya aktigi kadar geliyoe baska yok acaba tuplerim kapaliydida gitmiyor muydu bu durumu yasayan var mi

Merhaba,
Bende geçen sene eylül ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Değerler düzgün ilerlemedi dış gebelik teşhisi kondu. Çok zorlu ve uzun bir süreç oldu. En sonunda ekim ayında tek doz iğne ile düşürüldü değerler. Ama o zamandan beri hamile kalamıyorum. Düzenli ilişki yumurtlama dönemi takibi yapıyorum olmuyor.28 yaşındayım 2 senelik evliyiz artık bir bebek istiyoruz ve bu olmadıkça daha çok yoruyor ve üzüyor.Dış gebelik geçirip hamile kalan arkadaşlar ekstra olarak neler yaptılar yazabilirlerse bende o yolu takip edip belki bir ihtimal hamile kalırım.

X