Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sizde inşaallah. Allah bir avazda kurtarsın sebebi yoksa neden oluyor ya tekrarlamasın diye ne yapicam yani yapılacak bir şey varmı? Siz dış gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız

Dış gebelik sonlandıktan sonraki ikinci adetimde rahim filmi çektirdim. O ay hamile kaldım; durmadı. İkinci adette de hamile kaldım ve yedinci haftaya giriyoruz.
Pek çok sebebi olabilirmiş dış gebeliğin, tüplerdeki doğuştan gelen problem olabileceği gibi tüpte geçirilmiş ya da pelvik bir enfeksiyon bile olabilirmiş. Bir de klamidya ve bel soğukluğu gibi hastalıklar varsa ve doğru tedavi edilmezse tüpler de yapışıklık olabiliyormuş. Bazı doğum kontrol haplarına da suç atılıyor. Yani pek çok sebebi olabilirmiş. Bende bu saydıklarımdan hiç biri söz konusu değilken ben de yaşadım.
Yani rahim filmi çektirip ona göre hareket etmek dışında yapacak pek bir şey yok.

Hiç korkma tatlım. Ben de Kasım ayında geçirdim Nisan ayında gebe kaldım.

Doktorum adetin biter bitmez gel hsg çekelim dedi zaten. Allah evladınızı size bağışlasın inşaallah hayırlı sağlıklı evlat olsun

Amin inşallah cümlemize, hamile kalabildiğim için tüp bebek hiç aklımda yoktu ama nasip, sonucu güzel olsun inşallah

Ben
Hiç korkma tatlım. Ben de Kasım ayında geçirdim Nisan ayında gebe kaldım.[/QUOTE
Hiç korkma tatlım. Ben de Kasım ayında geçirdim Nisan ayında gebe kaldım.
Ben de kasım ayında geçirdim nisan ayında tekrar dış gebe kaldım, korkunun ecele faydası yok ama malesef korkmamak elde değil herkes bir seferle kurtaramayabiliyor malesef

Ben

Ben de kasım ayında geçirdim nisan ayında tekrar dış gebe kaldım, korkunun ecele faydası yok ama malesef korkmamak elde değil herkes bir seferle kurtaramayabiliyor malesef

Aklına korkun geldikçe dua et, iyi düşünmeyi sakın bırakma ve ne olur kötüyü çağıma, lütfen

Slm canım Rabbim sağlıcakla bebeğini büyütme i nasip etsin inşallah sorum şu hsg çekindin mi benim sağ tarafta Dış gebeliğim oluştu sol taraftarda 3 cm çikolata kistim var bir umut arıyorum

Kizlar dis gebelik.yasayanlar ben de yasadim ama.allahin izniyle suan hamileyim stress yapmayin umutsuz olmayin allahin izniyle saglikli gebelikler yasayacaksiniz

sağlıkla kucağınıza alın, darısı isteyen herkese, bizlere..

Kizlar dis gebelik.yasayanlar ben de yasadim ama.allahin izniyle suan hamileyim stress yapmayin umutsuz olmayin allahin izniyle saglikli gebelikler yasayacaksiniz
Nasil mutlu oldum anlatamam. Su sira duygusalligim uzerimde, baya baya aglamakliyim zaten. Gozlerim doldu yemin ederim. Tebrik ederim. Bence cok tatli bi oglunuz olacak . Sonrada benim kizim olacak. Sonra oglunuz benim kiza talip olacak.

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı dış gebelik sonrası 3 ay korunma verdi doktorum bu 3 ay içinde nelere dikkat etmem gerekiyor bebek yasak evet başka nelere dikkat etmek lazım folik asit kullanmalimiyiz rahim filmi ne zaman cekilmeliyiz cevap verirseniz cok sevinirim

Ben ameliyattan 15 gun sonra tekrar folik asite basladim. Ikinci ay da hsg cektirmistim. Ocak ayinda ameliyat oldum,bu ay korunmayi biraktim.

Ben ameliyattan 15 gun sonra tekrar folik asite basladim. Ikinci ay da hsg cektirmistim. Ocak ayinda ameliyat oldum,bu ay korunmayi biraktim.
Anladım canım doktorumla görüştüm şimdi korunacagin için folik asite gerek yok dedi rahim filmide tüpler dinlensin 2 3 ay sonra cekil dedi sadece korun yeter dedi

Anladım canım doktorumla görüştüm şimdi korunacagin için folik asite gerek yok dedi rahim filmide tüpler dinlensin 2 3 ay sonra cekil dedi sadece korun yeter dedi

Normalde bile gebelikten 3 ay önce folik asite başlamak gerekiyor. 3 ay korunacaksın içme demesi ilginç olmuş heleki iğne vücuttaki folik asit depolarını boşaltıyor mutlaka gebelikten önce takviye almak lazım. Ben korunurken de son 3 ay başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…