Oncelikle gecmis olsun canim.Kızlar 2. Dış gebeliğimi yaşıyorum 1 haftadır hastanede yayıyorum Çorum eğitim araştırma hastanesinde doktorum hiç riske atmadı değerlerim 91 den 21 e düştü sonra 130 a çıktı kürtaj yaparak dış gebelik teşhisi koydu perşembe günü 1 doz iğne yaptı değerim 317 idi 4. gündü dün baktılar 117 ye düşmüş yinede taburcu etmediler düşüş iyi dedim sevindim bugün 143e çıkmış böyle birşey yaşayan var mı 1 mayıs diye kimse yok soramıyorum da
Teşekkür ederim hayır kullanmıyorum 2 hafta önce bıraktım durumu öğreninceOncelikle gecmis olsun canim.
Folik asit kullaniyor musun? Folik asit ignenin etkisini azaltiyor cunku.
O zaman inatci bi dis gebelik uzulerek soyluyorum ki belki 2. Doza ihtiyac duyabilir doktorlarTeşekkür ederim hayır kullanmıyorum 2 hafta önce bıraktım durumu öğrenince
Hayır o da 2. De düştü ama onda ilk dozda hiç azalma olmadı hatta artış oldu bunda %50 düşüş oldu o kafamı karıştırıyorO zaman inatci bi dis gebelik uzulerek soyluyorum ki belki 2. Doza ihtiyac duyabilir doktorlar
Daha once de gecirdim demistin o tek igneyle mi sonlanmisti?
Kızlar 2. Dış gebeliğimi yaşıyorum 1 haftadır hastanede yayıyorum Çorum eğitim araştırma hastanesinde doktorum hiç riske atmadı değerlerim 91 den 21 e düştü sonra 130 a çıktı kürtaj yaparak dış gebelik teşhisi koydu perşembe günü 1 doz iğne yaptı değerim 317 idi 4. gündü dün baktılar 117 ye düşmüş yinede taburcu etmediler düşüş iyi dedim sevindim bugün 143e çıkmış böyle birşey yaşayan var mı 1 mayıs diye kimse yok soramıyorum da
Anladim canim bu degerle sıkıntılı bi durum olmaz zaten dusmesi biraz gecikiyor sadece.Hayır o da 2. De düştü ama onda ilk dozda hiç azalma olmadı hatta artış oldu bunda %50 düşüş oldu o kafamı karıştırıyor
Ya inşallah dediğin gibi olur vallahi okadar yıprandım yoruldum ki yine de hayırlısı buymuş diyorum143 kaçıncı gün 5. mi?
7. Gün önemli olan iğneden sonra canım. Çünkü arada gebelik materyali parçalandığı için betahcg yükselebiliyormuş.
Geçmiş olsun durumunu okumuştum başka bir konuda ,sevinmiştim değerin düşünce. Ama kısmet böyleymiş. Değerin düşük korkma 2. İğne gerekse bile. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye
Dua ediyorum valla ikinci iğne olmasın diye olursada kabulüm ama çok ağır bilirsiniz yaşadıysanız bir de bu 4. Kez olcak iğne öncekinde de iki doz bunda da 2 doz olcak yan etkileri çok berbat Allahım yardım etsin tek bana değil herkeseAnladim canim bu degerle sıkıntılı bi durum olmaz zaten dusmesi biraz gecikiyor sadece.
Sen icini ferah tut hastanedesin zaten onlar ilgileniyolar igne belki etkisini hemen gostermemistir her vucut farkli sonucta en sagliklisi yarinki olcum bence.
İgneden bikac gun sonra yukselme olabiliyor cunku ama sonra birden sifirlanabiliyor.
İnsallah tek igneyle duser gider icini ferah tut dedigin gibi degeein dusuk korkma.
Ben de senin için dua ettim bugün.Dua ediyorum valla ikinci iğne olmasın diye olursada kabulüm ama çok ağır bilirsiniz yaşadıysanız bir de bu 4. Kez olcak iğne öncekinde de iki doz bunda da 2 doz olcak yan etkileri çok berbat Allahım yardım etsin tek bana değil herkese
Bu ara hep olumsuz hikayeler yazıyoruz buraya... Dilerim hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız.
Aminn, inşallah.
sen ne yaptın bu arada? aklımdaydın yazamadım bi türlü.
Kızlar 2. Dış gebeliğimi yaşıyorum 1 haftadır hastanede yayıyorum Çorum eğitim araştırma hastanesinde doktorum hiç riske atmadı değerlerim 91 den 21 e düştü sonra 130 a çıktı kürtaj yaparak dış gebelik teşhisi koydu perşembe günü 1 doz iğne yaptı değerim 317 idi 4. gündü dün baktılar 117 ye düşmüş yinede taburcu etmediler düşüş iyi dedim sevindim bugün 143e çıkmış böyle birşey yaşayan var mı 1 mayıs diye kimse yok soramıyorum da
Kendi kendine düştü canım. Dış gebelik değil dediler. Beta 5ti en son hala kahverengi akıntılar var. Sinir ediyor beni bu akıntılar
soğan kürü yaptın mı hiç? bi araştır istersen. benim durduk yere ağrıyan tüp ağrılarımı bile geçirdi.