Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar 2. Dış gebeliğimi yaşıyorum 1 haftadır hastanede yayıyorum Çorum eğitim araştırma hastanesinde doktorum hiç riske atmadı değerlerim 91 den 21 e düştü sonra 130 a çıktı kürtaj yaparak dış gebelik teşhisi koydu perşembe günü 1 doz iğne yaptı değerim 317 idi 4. gündü dün baktılar 117 ye düşmüş yinede taburcu etmediler düşüş iyi dedim sevindim bugün 143e çıkmış böyle birşey yaşayan var mı 1 mayıs diye kimse yok soramıyorum da

Oncelikle gecmis olsun canim.
Folik asit kullaniyor musun? Folik asit ignenin etkisini azaltiyor cunku.

O zaman inatci bi dis gebelik uzulerek soyluyorum ki belki 2. Doza ihtiyac duyabilir doktorlar
Daha once de gecirdim demistin o tek igneyle mi sonlanmisti?
Hayır o da 2. De düştü ama onda ilk dozda hiç azalma olmadı hatta artış oldu bunda %50 düşüş oldu o kafamı karıştırıyor

143 kaçıncı gün 5. mi?

7. Gün önemli olan iğneden sonra canım. Çünkü arada gebelik materyali parçalandığı için betahcg yükselebiliyormuş.

Geçmiş olsun durumunu okumuştum başka bir konuda ,sevinmiştim değerin düşünce. Ama kısmet böyleymiş. Değerin düşük korkma 2. İğne gerekse bile. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye

Hayır o da 2. De düştü ama onda ilk dozda hiç azalma olmadı hatta artış oldu bunda %50 düşüş oldu o kafamı karıştırıyor
Anladim canim bu degerle sıkıntılı bi durum olmaz zaten dusmesi biraz gecikiyor sadece.
Sen icini ferah tut hastanedesin zaten onlar ilgileniyolar igne belki etkisini hemen gostermemistir her vucut farkli sonucta en sagliklisi yarinki olcum bence.
İgneden bikac gun sonra yukselme olabiliyor cunku ama sonra birden sifirlanabiliyor.
İnsallah tek igneyle duser gider icini ferah tut dedigin gibi degeein dusuk korkma.

Ya inşallah dediğin gibi olur vallahi okadar yıprandım yoruldum ki yine de hayırlısı buymuş diyorum

Dua ediyorum valla ikinci iğne olmasın diye olursada kabulüm ama çok ağır bilirsiniz yaşadıysanız bir de bu 4. Kez olcak iğne öncekinde de iki doz bunda da 2 doz olcak yan etkileri çok berbat Allahım yardım etsin tek bana değil herkese

Slm kızlar.yaklaşık 2 yıldr uğraşıyorum bebek için. 3 tane kimyasal yaşadım. 2. Gebelikte deger bi artıp bi azaldı. İgne önerildi ama güvendiğim bi doktor bu artışın önemli olmadıgını söyledi igne yaptırmadım oyüzden kendiliginden sonlandı. Onada kimyasal dendi bu arada pıhtılaşma bozukluğu çıktı 4.gebelik başlangıcında igne yapmaya başladım. Ama oda kimyasal oldu . Değer 90 a düştü sonra tekrar yükselmeye başladı. 380 e çıktı. Dün muayne olunca tüpte şüpheli bi alan görüldü ve igne oldum. Değer bugün 320 çıktı. Yani 4 . Gebeliğimde hüsran. Artık bhcg takibi korunma süresi beklicez. 2 yıldır bekliyoruz gerçi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

En kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah, öyle dış gebelik geçirilen tüpte hep bir hassasiyet kalıyor biyolojik mi psikolojik mi anlayamasam da...

Öncelikle çok geçmiş rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, düşüşten sonra artışla ilgili pek bilgi sahibi değilim malesef ama doktorum çok küçük değerlerde embriyoyu bulmak zor olduğu için şu aşamada ameliyat yapamayız demişti. Değeriniz çok düşük, ameliyata iç kanamaya sebebiyet vermeden düşecektir inşallah iğneyle, ben 6000leri gördüm de düştü çok şükür. Belirsizlik, korkuyla beklemek, sabretmek çok zor biliyorum ben de mart ayından beri hala kan veriyorum sıfırlansın diye ama başa gelen çekiliyor veren de o alan da bu son olsun hepimiz için inşallah

Çok geçmiş olsun size de, bugün hep kötü haberler var malesef benim de 3 hamileliğim hüsranla sonuçlandı düşük mü dış gebelik mi zor derseniz hiç süphesiz dış gebelik derim, hiç aklıma gelmezdi bunları söyleyeceğim ama düşük yapabilmek de bi nimetmiş dedirtti bana, yaşamayacağını bildiğin bebeğinin düşmesi için iğne/ameliyat olmak, dua etmek, kendi canının derdine düşmek daha zormuş, herşeye rağmen tekrar ümitlenip tekrar deniyoruz bir yerden başlıyouz işte, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah rabbim hepimize

Ben de senin için dua ettim bugün.
Ben de bu aşamaları yaşadım çünkü çok dua ettim çok yıprandım, korktum ama geçti gitti çok şükür.
Seninki de geçecek Allah'ın izniyle en kısa zamanda 2. iğneye gerek kalmadan sıfırlanacak inşallah.
İğnenin etkileri var evet ama o iğneyi devamlı vurdurmak zorunda olanlar da var o yüzden ufak dozlar vücuda zarar vermez yan etkileri biraz sıkıntılı ama atlatıyoruz hepimiz bir şekilde Allah beterinden korusun.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Allahım tekrar yaşatmasın isteyen herkese hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canim gecmis olsun.
Senin ilkiyle ikinci arasida cok az sanki yeni atlatmistin diye hatirliyorum?
Insallah gerek kalmaz ikinci doza.
Dilerim iyi haberlerinizi okuyalimm❤

Kendi kendine düştü canım. Dış gebelik değil dediler. Beta 5ti en son hala kahverengi akıntılar var. Sinir ediyor beni bu akıntılar

soğan kürü yaptın mı hiç? bi araştır istersen. benim durduk yere ağrıyan tüp ağrılarımı bile geçirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…