Amin inşallah insan bu durumdan kurtulamayacak gibi geliyor ama geçecek inşallah en azında uğraşabiliyoruz doktorlar çocuğunuz olmayacak demiyprezel87 çok geçmiş olsun, 2. dış gebelik gerçekten çok daha zor bi travma. en kısa sürede kucağımız dolsun inşallah.
amin inşallah cümlemizin, öyle bu süreç çok yıpratıyor insanı, hamile kalabildiğine bile sevinemiyor insan kabus oldu hamileliklerim hep, bundan sonrasında yüzümüz güler inşallahezel87 çok geçmiş olsun, 2. dış gebelik gerçekten çok daha zor bi travma. en kısa sürede kucağımız dolsun inşallah.
Sağolun inşallah , sadece bir testte iki katından biraz az çıktı doktorum %60ın yeterli olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi ama ilk dış gebeliğimde hiçbir zaman iki katına çıkmamıştıGeçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.
İkinci dış gebelikte hep mi düzenli yükseldi? Arda dengesizlik oldu mu hiç?
İnanın çok sevindim darısı bizlere inşallah böyle güzel, umut veren haberlere ihtiyacımız :)iste bu benim hikayem
canlarim buraya yazdıgım gunleri hatırlıyorum
2016 temmuz ayında servikal dıs gebelikden kurtaj oldum sonrası agrılı zor bir donemdi burada paylasmıs dertlesmisdim tekrar yazıp kafanızı sisirmim
sonrası
2017 ocak ayı ve cift cizgiyi gordum sevindim ama korkuyla karısan bir sevgi beta testleriyle takip ediyorum vee evet tekrar betada bozuk yukseliş oldu icimde zaten korku artmıs testte bunu onaylıyor sanki dr.umu aradım kontrole cagırdı ve cumleler soyle evet yine aynı yerde dıs gebelik kurtaj yolu gorundu randevu alındı vs vs ben aglak ben mutsuz sanki ne zaman geciyor nede nefes rahat alıyorum ve son degişmedi 2. dıs gebelik aynısı ve tekrar operasyon derken bir yıkım daha
psikolojimden bahsetmek istemiyorum zira hepiniz tahmin ediyorsunuz biliyorsunuz dr. tekrar olma olasılıgı yok demem dedi ama yuzde 20 dedi sonrası kontrol vs hersey normale donmeye baslıyor derken 2017 mayıs ayı cift cizgi artık heyecanlanmaya bile korkuyorum son aynı olabilir diyerekden
test yaptım ilk deger iyi fakat 2 gun sonraki artıs onemli ve tekrar test yaptırdım. Dakika da bir hastane lab. sonucuma bakıyorum cıkdımı diye veee evet deger guzel yukselmis ama hala sevinemiyorum keseyi gormeden rahatlama yok
dr.uma yazdım ve hesaplayarak randevu tarihi verdi gunler var beklicem mecburum
dr.da randevu saatini bekliyorum kalbim yerindemi cıkdımı bilmiyorum muaynede kese dogru yerde dedi dr. cıglık atasım var
evet ilk hamileliğim degilde ilk cocugum olmicakdı ancak bebiş isteyip yasanan dıs gebelikler beni ziyadesiyle uzmus ve yormusdu
ama her yasanan farklı bir olay her bebek heyecanı baska bır heyecan
sevinc heyecan hersey karısdı dr.un orada
tabi sadece keseyi gorduk kalbi atacakmı diye yeni streslere yelken acdım saglıcakla dogsun diye surekli dua ediyordum
simdimi soylim MasaAllah ufaklıgım kucagımda yuzbınlerce hamdolsun Allaha
bunları yazdım zira zor gunler biliyorum 2 kez dıs gebelik gecirdim rahimagzındaydı dıs gebeliklerim
Sizleri coook ıyı anlıyorum o yuzden yazmak istedim lutfen guclu olmaya calısın
Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin hersey gonlunuzce olsun canlarım
İnsaAllah darısı sana sizlere ve tum isteyenlereİnanın çok sevindim darısı bizlere inşallah böyle güzel, umut veren haberlere ihtiyacımız :)
igne vuruldum ameliyat oldm 32 gun sonra adet oldm bu ilk adetim olmuyomu simdiİğne tedavisi gördüysen iğne olduğun tarihten 30-40 gün sonrası adet görülüyor ama doktorlar onu birinci adet olarak kabul etmiyor, ondan sonra göreceğin iki adet sonrasında korunmayı bırakabileceğini söylüyorlar ilacın prokpektüsünde de iki adet sonrası yazıyor
tesekkur ederim birde lazer elilasyona gidiodum ameliyt oldgmdan beri hitmiyrm lazere devm etsem bunun sakincasi olurmuki bilginz varmibence 3 adet geçirmelisin, iğne diyip geçme kemoterapi iğnesi olduğun, tüm depolarını boşaltıyor, Allah korusun sağlıksız gebelik olabilir sonrasında.
bi de mutlaka düşünmeden önce folik asit içmeyi unutma.
Ben de eylul ayinda dis gebelik gecirdim.
Suan korunma asamasindayim.
Korunmayi birakmaya korkuyorum tekrar ayni seyleri yasayacam diye.
2.de gecirme olasiligi artiyormus.
Burada tekrar saglikli hamile kalanlari okuyorum umutlaniyorum bazen ama sonrasi yine karamsarlik..
Lazer epilasyon derinin 2-3 mm altına etki eden bir şey, başka bir etkisi olacağını sanmıyorum. Git bence.tesekkur ederim birde lazer elilasyona gidiodum ameliyt oldgmdan beri hitmiyrm lazere devm etsem bunun sakincasi olurmuki bilginz varmi
tamam cok tesekkurlerLazer epilasyon derinin 2-3 mm altına etki eden bir şey, başka bir etkisi olacağını sanmıyorum. Git bence.
Ya ayni zamanlarda gecirmisiz demek.Bende Eylül'de gecirmistim.
İgne ile sonlanip 15 gun sonra düşük gerceklesmisti.Betamim sifirlanmasida 1 ayı bulmustu.3 adet sonrasi korunma bitince kaldim canim.
Ilk zamanlar o ihtimal bile yoruyor insani.
Ya ayni zamanlarda gecirmisiz demek.
Ne guzel canim ya tekrar saglikli bi sekilde hamile kalmissin masallah darisi basima insallah.
Bakalim cesaret edip korunmayi birakabilirsem eger :)
Gittiğim iki doktor da iğneden 30-40 gün sonra olan kanamayı birinci adet olarak kabul etmeyeceğimi, ondan sonra göreceklerimi adet olarak saymamı, 2 adet sonrası da korunmayı bırakabileceğimi söylediigne vuruldum ameliyat oldm 32 gun sonra adet oldm bu ilk adetim olmuyomu simdi
Mrb kızlar ben bir defa dış gebelik geçirdim adetin 27.günü beta 63 tü şimdi galiba yine hamileyim adetimin 23. Günü bugün test yağtırdım beta 14 çıktı çokmu füşük yine fikri olan varmı çok korkuyorum
İnşallah teşekkür ederim...Düşük değil bence 2 günde bir ölçtürmeye devam edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir
İnşaşlahKesemin gözüküp düşük yaptığım ilk gebeliğimde beklenen adet tarihimden 5 gün sonra 950 gibi bir değerim vardı ama sonraki iki dış gebeliğimde de aynı zaman diliminde yaptırdığım testlerde sonuçlarım 100ün altındaydı ama bu kesin bir dış gebelik kıstası değil tabi ki geç döllenme olabilir, o yüzden şimdilik düzenli test yaptırmadan doktorlar da birşey söyleyemeyecektir( bu süreçte 3 doktor gezdim de hepsi çok küçük göremeyiz bekleyeceğiz dedi), hatta bazen sonuçlarınız düzenli iki katına çıksa bile yeterli gelmiyor, beta 2000-3000lü değerlerde kesem hala gözükmeyince öyle koyabilirdiler benim kesin teşhisimi, bu belirsiz süreci daha yeni atlatmış biri olarak kaygılarınızı, ümitlerinizi çok iyi anlıyorum ama şu anda doktor kontrolünde beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok, inşallah dış gebelik değildir bir an önce görürsünüz kesenizi bizlere de moral umut olursunuz