Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ezel87 çok geçmiş olsun, 2. dış gebelik gerçekten çok daha zor bi travma. en kısa sürede kucağımız dolsun inşallah.
Amin inşallah insan bu durumdan kurtulamayacak gibi geliyor ama geçecek inşallah en azında uğraşabiliyoruz doktorlar çocuğunuz olmayacak demiypr
ezel87 çok geçmiş olsun, 2. dış gebelik gerçekten çok daha zor bi travma. en kısa sürede kucağımız dolsun inşallah.
amin inşallah cümlemizin, öyle bu süreç çok yıpratıyor insanı, hamile kalabildiğine bile sevinemiyor insan kabus oldu hamileliklerim hep, bundan sonrasında yüzümüz güler inşallah

Geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın.

İkinci dış gebelikte hep mi düzenli yükseldi? Arda dengesizlik oldu mu hiç?
Sağolun inşallah , sadece bir testte iki katından biraz az çıktı doktorum %60ın yeterli olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi ama ilk dış gebeliğimde hiçbir zaman iki katına çıkmamıştı

İnanın çok sevindim darısı bizlere inşallah böyle güzel, umut veren haberlere ihtiyacımız :)

İnanın çok sevindim darısı bizlere inşallah böyle güzel, umut veren haberlere ihtiyacımız :)
İnsaAllah darısı sana sizlere ve tum isteyenlere
evet birilerinden olumlu seyler duymak istiyor insan
o donem burası bana nasıl moral olmusdu anlatamam
yanlızlıgımdan cıkıyordum sizlerle
sayfaları gezerdim ve olumlu haberleri okudugumda olumlu haberede nasıl ihtiyacım oldugunu anlardım
Allahın izniyle bekleyen herkes guzel haberler alsın ve mutlulukla kuzularına kavussun burdaki herkesde kavussun

canlarım benim hepinize tum desteginiz ıcın tesekkur ediyorum

Kuzenimin esi de gecen haziranda dis gebelik gecirmis ve sol tupunu almışlardı. Korunmayi biraktigi ilk ay hamile kaldi. Boyle haberler cok mutlu ediyor beni. Ben henuz korunmayi birakmadim. Ama kendimi hazir hissedince tekrar deniycem ve kesinlikle cok umutluyum.

Kizlar az once adet sancim basladi yine sicak su torbasi koydum. Sonra aklima sey geldi bu sicak su torbasi dis gebelige sebep olmus olabilir mi? Enfeksiyon yayiyoms sanirim sicak o acidan endiselendim ama bilemedim

igne vuruldum ameliyat oldm 32 gun sonra adet oldm bu ilk adetim olmuyomu simdi

tesekkur ederim birde lazer elilasyona gidiodum ameliyt oldgmdan beri hitmiyrm lazere devm etsem bunun sakincasi olurmuki bilginz varmi

Bende Eylül'de gecirmistim.
İgne ile sonlanip 15 gun sonra düşük gerceklesmisti.Betamim sifirlanmasida 1 ayı bulmustu.3 adet sonrasi korunma bitince kaldim canim.
Ilk zamanlar o ihtimal bile yoruyor insani.

Son düzenleme:
tesekkur ederim birde lazer elilasyona gidiodum ameliyt oldgmdan beri hitmiyrm lazere devm etsem bunun sakincasi olurmuki bilginz varmi
Lazer epilasyon derinin 2-3 mm altına etki eden bir şey, başka bir etkisi olacağını sanmıyorum. Git bence.

Bende Eylül'de gecirmistim.
İgne ile sonlanip 15 gun sonra düşük gerceklesmisti.Betamim sifirlanmasida 1 ayı bulmustu.3 adet sonrasi korunma bitince kaldim canim.
Ilk zamanlar o ihtimal bile yoruyor insani.
Ya ayni zamanlarda gecirmisiz demek.
Ne guzel canim ya tekrar saglikli bi sekilde hamile kalmissin masallah darisi basima insallah.
Bakalim cesaret edip korunmayi birakabilirsem eger :)

Ya ayni zamanlarda gecirmisiz demek.
Ne guzel canim ya tekrar saglikli bi sekilde hamile kalmissin masallah darisi basima insallah.
Bakalim cesaret edip korunmayi birakabilirsem eger :)

Zor cidden :)
Cok korkmustum :)
Test pozitif,kan yuksek fln sevindirmekte öte korkuttu tabii ilk basta.
Gunum gectikten 5 gün sonra gorduk keseyi rahimde cok sukur.Artik atlattin dedi doktor bu saglikli gebelik,bundan sonrakilerde tekrarlama ihtimali hep olacak ama diye de ekledi tabii.
Cok sukur.
Bir sağlıklı bir dış gebelik bi sağlıklı diye sıralanmış oldular :)
Darısı basınıza insallah❤

igne vuruldum ameliyat oldm 32 gun sonra adet oldm bu ilk adetim olmuyomu simdi
Gittiğim iki doktor da iğneden 30-40 gün sonra olan kanamayı birinci adet olarak kabul etmeyeceğimi, ondan sonra göreceklerimi adet olarak saymamı, 2 adet sonrası da korunmayı bırakabileceğimi söyledi

Mrb kızlar ben bir defa dış gebelik geçirdim adetin 27.günü beta 63 tü şimdi galiba yine hamileyim adetimin 23. Günü bugün test yağtırdım beta 14 çıktı çokmu füşük yine fikri olan varmı çok korkuyorum

Düşük değil bence 2 günde bir ölçtürmeye devam edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Kesemin gözüküp düşük yaptığım ilk gebeliğimde beklenen adet tarihimden 5 gün sonra 950 gibi bir değerim vardı ama sonraki iki dış gebeliğimde de aynı zaman diliminde yaptırdığım testlerde sonuçlarım 100ün altındaydı ama bu kesin bir dış gebelik kıstası değil tabi ki geç döllenme olabilir, o yüzden şimdilik düzenli test yaptırmadan doktorlar da birşey söyleyemeyecektir( bu süreçte 3 doktor gezdim de hepsi çok küçük göremeyiz bekleyeceğiz dedi), hatta bazen sonuçlarınız düzenli iki katına çıksa bile yeterli gelmiyor, beta 2000-3000lü değerlerde kesem hala gözükmeyince öyle koyabilirdiler benim kesin teşhisimi, bu belirsiz süreci daha yeni atlatmış biri olarak kaygılarınızı, ümitlerinizi çok iyi anlıyorum ama şu anda doktor kontrolünde beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok, inşallah dış gebelik değildir bir an önce görürsünüz kesenizi bizlere de moral umut olursunuz

İnşaşlah

Kizlar ben de 1,5 sene once dis gebelik gecirdim ve igne ile sonlandirildi. Su an yine hamileyim, ilk degrim 30 sonra da 143 cikti. Dis gebelikte yasadigim sikintilari once yasiyormusum gibi oldu, sonra gecti cok sukur. O zamanki acilarim yok su anda. Ama su bir gercek ki, dis gebelik gecirdigimiz tupumuz sanirim her zaman agrimaya daha meyilli olacak. Ufacik bir usutmede bile. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Yarin tekrar kan testi yaptirip doktora gosterecegim. Insan bir kere deneyim yasayinca, cok korkuyor gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…