Bildiğim kadarıyla laparoskopi ciddi bir operasyon degilOlup olmamak arasında çok kararsızım aklımı kurcalayan işin içinden çıkamadım şeyler oluyor ya o esnada tüpü açamayıp alırsa!!!Ya da ne bileyim ekstra bir pürüz çıkarsa o kadar korkuyorum endişeliyim ki...
Off haklısın aklımdan çıkmıyor acaba acaba acaba..... Beynim karışıkSakin ol canım su akar yolunu bulur.. Benim Şimdi korunma sürem bitti ama alınması gereken kistim varmış ve laporoskopi yapılması düşünülüyor.. dış gebelik geçirirken lap. ameliyat olsam kistlerden de kurtulmuş olurdumher neyse çok düşünmeden Allaha tevekkül edip bir hekime güvenmek lazım
Evet haklısın ama ne bileyim iştenyaramasada dursun bir köşede misali düşüncemBildiğim kadarıyla laparoskopi ciddi bir operasyon degil
basit bir operasyon tüpün de sana bu faydasi yoksa alsınlar boş ver hem bu sayede dış gebelik riskinde düşer tek tüple hamile kalan bir sürü insan var ki biz her halükarda tek tüple hamile kalcaz çünkü diğer tüpte sağlıklı gebelik oluşmuyor zaten kendine çok sıkıntı verme iyi olacak herşey hepimizi icin
Tam bilmiyorum ya ben de ama sağdan yumurtlama sol tarafım benim de ağrıyor soğan kürü yaptım ben faydası oldu kürleri bu sene istersenEvet haklısın ama ne bileyim iştenyaramasada dursun bir köşede misali düşüncemişe yaramıyor asıl korkum hsg den sonra ben sürekli adet ve yumurtlama döneminde sol kaşık ağrısı çekiyorum orda büyük sıkıntı var Aralık ayında 1 yıl dolacak ama ağrı ger ay oluyor korkumdan diyemiyorum bugün de demedim laparoskopi kesinleşirse diyeceğim pko var onda ki kistleri almıyorlar değil mi?Genelde miydim çikolata kistlerini alıyorlarmış
Denedim canım bu ay soğan kürü yapmıştım etki etmemiş hatta solda kistim vardı önemsememiştim zaten kapalı işlem yapmıyor diye doktor dün muayenede sağda gördü kisti ufak ufak az sesi sonuç var üstelik sağlam olan taraftaTam bilmiyorum ya ben de ama sağdan yumurtlama sol tarafım benim de ağrıyor soğan kürü yaptım ben faydası oldu kürleri bu sene istersen
Dr una güveniyorsan onun söylediği doğrultuda hareket et canım sonuçta burda hepimiz kendimize göre yorum yapıyoruz hiç c birimiz uzman değiliz yüreğini ferah tut her şey olacağına varır iyi düşünmeye calis hepimiz bu yıl bebeklerimizi kucağımiza alcaz inş çok şükür yumurta üretiyor vücudumuz bi sekilde gebe kalcazDenedim canım bu ay soğan kürü yapmıştım etki etmemiş hatta solda kistim vardı önemsememiştim zaten kapalı işlem yapmıyor diye doktor dün muayenede sağda gördü kisti ufak ufak az sesi sonuç var üstelik sağlam olan tarafta
CANIM çok doğru söylemişsin.herkesin durumu özel ve kendine has..iyi doktora denk gelmek şans.bana da rahim filmi ne gerek yok dedi ama ben istiyorum bi adet göreyim de. benim bir de korunma sürem var umudum 2018 de hamilelik bebek 2019 a kaldı:) inşallah olsun da çok bekletmesinDr una güveniyorsan onun söylediği doğrultuda hareket et canım sonuçta burda hepimiz kendimize göre yorum yapıyoruz hiç c birimiz uzman değiliz yüreğini ferah tut her şey olacağına varır iyi düşünmeye calis hepimiz bu yıl bebeklerimizi kucağımiza alcaz inş çok şükür yumurta üretiyor vücudumuz bi sekilde gebe kalcaz
Amin canım zamanı geldiğinde sağlıklı sıhhatli Allah hepimize nasip etsin rabbim zor bir süreç yaşatıyor hepimize ama inanıyorum hepimizin bekleyişlerini n ardından çok güzel evlatlara sahip olacaz bilinç altında olumlu mesajlar verelimCANIM çok doğru söylemişsin.herkesin durumu özel ve kendine has..iyi doktora denk gelmek şans.bana da rahim filmi ne gerek yok dedi ama ben istiyorum bi adet göreyim de. benim bir de korunma sürem var umudum 2018 de hamilelik bebek 2019 a kaldı:) inşallah olsun da çok bekletmesin
Evet ama doktorumu yeni gördüm hele konseydekini hiç görmedim bilmiyorum o ne diyecek Pazartesi’yi iple çekiyorumDr una güveniyorsan onun söylediği doğrultuda hareket et canım sonuçta burda hepimiz kendimize göre yorum yapıyoruz hiç c birimiz uzman değiliz yüreğini ferah tut her şey olacağına varır iyi düşünmeye calis hepimiz bu yıl bebeklerimizi kucağımiza alcaz inş çok şükür yumurta üretiyor vücudumuz bi sekilde gebe kalcaz
Hikayemiz aynı bende 3yıl önce 4aylık düşük yaptım tedavi için doktora gittim tek problem kilo dendi ve ben diyetle sporla 10kilo verdim ve adetim in geçtigini fark ettim ve hamileydim kan sonucum onu gösteriyordu ve 10kasımda dış gebelik oldugunu ögrendim ve amaliyat oldum sag tüpüm alındı iç kanama geçirdim sende bize umut oldun Allahım kucagina almayıda nasip etsin inş canımDiyecegim suki spor yapmak bence super bisy spor yapin ben bebegime spor sayesinde kavuştum ins yaton kesemizi gormeye gitcez Rabbim nasip eder ins Allah im butin isteyenlere nasip etsinn umudunuzu kaybetmeyin dua edin...saglikla kalin mutlu kalin
..
İyiyim canm bugün 6 haftalık oldu yarın doktora gideceğim keseyi gördük ama kalp atışı için bekliyoruz inşallah duyarım dua edin
İyiyim canm bugün 6 haftalık oldu yarın doktora gideceğim keseyi gördük ama kalp atışı için bekliyoruz inşallah duyarım dua edin