Amim canm inşallah darısı başınıza bu kez doğru yerde ama inşallaj sağlıklıdır.korkular devam ediyor..En azindan dogru yerde minis :) 6 hafta bitminde duymustum bende kizimda kalp atisini.
Duyarsin insallah♡
Amim canm inşallah darısı başınıza bu kez doğru yerde ama inşallaj sağlıklıdır.korkular devam ediyor..
8 ay korundm canım rahim filmi çekilmiştim büyük ihtimal işe yaradıKac ay korunmustun canım?
Amin cumlemize insallah
3 ay diyende var 6 ay diyende var canim ama en guzeli 3 ay bekle sonra denemeye basla hemen olmuyor ben 2 aydir deniyorum yok bu aya allah kerim yine yok sanirm reglime 5 gun var ama yuzum sivilce doldu regl.olacagim belli kiKızlar ne kadar korunmanız önerildi doktorlarınız tarafindan?
3 ay diyende var 6 ay diyende var canim ama en guzeli 3 ay bekle sonra denemeye basla hemen olmuyor ben 2 aydir deniyorum yok bu aya allah kerim yine yok sanirm reglime 5 gun var ama yuzum sivilce doldu regl.olacagim belli ki
Ayy canim benim insallah allahim hepimize nasip etsin benim bir kizim var 7 yasinda kardesi olsun istyrum ama once rabbim bilir tabikiEvet baska baska ya kafa bulandiriyor.
3.reglini olduktan sonra deneyebilirsin dedi benim doktorumda.Hersey iyi suan dedi.
Regl olmada sivilceli kal insallah gebeliginde duzelir cildin :)
İlacın prospektusunde ilk 3 ay gebe kalınmamalı ibaresi var ilk 6 ay da gebe kalmayi zorlaştırabilecegi yazıyor o yüzden 3 aykorun bence sonraki aylarda da hemen gebe kalmazsa n panik yapma rabbim tez zamanda bz de nasip etsin inşallahKızlar ne kadar korunmanız önerildi doktorlarınız tarafindan?
Ayy canim benim insallah allahim hepimize nasip etsin benim bir kizim var 7 yasinda kardesi olsun istyrum ama once rabbim bilir tabiki
İlacın prospektusunde ilk 3 ay gebe kalınmamalı ibaresi var ilk 6 ay da gebe kalmayi zorlaştırabilecegi yazıyor o yüzden 3 aykorun bence sonraki aylarda da hemen gebe kalmazsa n panik yapma rabbim tez zamanda bz de nasip etsin inşallah
Oyle tabii,insallah♡
Allah bagislasin.Benimde kizim 3bucuk yasinda.
Amin canim herkesin evladini bagislasin mevlam
Merhaba herkese.ben sonunda bu dertten kurtuldum gibi,1.5 ay iskence gibi gecti ama gecti cok şükür tek doz igneden 25 gun sonra adet oldum.hic korunmayi dusunmuyorum zaten tedavisiz olmuyor.bakalim kısmet yaza dogru tedavi düşünüyorum.
Dualarımız seninle canım tz zamanda tedavi olup bebisi kucağına alırsın inşallah bende tedaviye başladım hepimiz biMerhaba kızlar.. ben yakın zamanda ameliyat olacağım inşşallah kistlerimi aldıracağım..
İnşşallah sorun çıkmadan hallolur, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Sagol size de insallahGeçmiş olsun canım :)
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah istediğiniz zamanda.
Evet hayat devam ediyor bakalim.tedavi derken tüp mü canimDualarımız seninle canım tz zamanda tedavi olup bebisi kucağına alırsın inşallah bende tedaviye başladım hepimiz bi
ucundan tutuk bu yolun her s y güzel olur umarım
Yok yumurta takibi klomenle fln bakalım artık umutla bekliyoruzEvet hayat devam ediyor bakalim.tedavi derken tüp mü canim
Merhaba kızlar.. ben yakın zamanda ameliyat olacağım inşşallah kistlerimi aldıracağım..
İnşşallah sorun çıkmadan hallolur, Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Dualarımız seninle canım tz zamanda tedavi olup bebisi kucağına alırsın inşallah bende tedaviye başladım hepimiz bi ucundan tutuk bu yolun her sey güzel olur umarım
Ben iki kez dış gebelik geçirdim ilki iğneyle düştü ikincisi kendiliğinde düştü sonra hsg çekindikleri sol tüp yapışık çıktı 6ay bekledim Dr umun önerisiyle klomen ve estrofem kullanıyorum sağdan yumurtladigim aylarda bu şekilde bir uygulama yapcaz bakalım artık nasip inş herşey iyi olur esimed vitamin iciriyorumHadi hayırlısıyla başka hicbirseye gerek kalmaz insallah.Sonra güzel haberi verirsin :)
Sana da hayirlisi olsun :) Insallah bekletmeden gelir bebiş❤
Ne kadar beklemistin,neler yapmistin,tedaviye nasil karar verdiniz?