Öyle canım bütün arkadaşlarımın ya çocukları var yada hamileler kıskanmıyorum tabi Allah onlara bağışlasın ama inşallah bizede nasip eder Rabbim hayırlısını versinİnsan sabırsızlanıyor hele ki çevrede bebekleri gördükçe bir an önce benim de olsun istiyor. Her Dr da farklı bişey söylüyor tabi. Allah'ım n sabrımızı arttırdı çok zor çok
Sürekli kanama olmaz zaten ben 24. Günde fln adet olmuştum kürtajda dolayı Dr 40 gün içinde adet olmazsan gel demişti bence seninki de normal seyrinde hayırlısı zaman içinde anlatacaksın insKızlar igneyi vurulali 10 gun oluyor.kanama yok.sifirlanmadi diye mi ki.ara ara leke gibi kırmızı bi kac damla.ben ne zaman yumurtlayacagim bakalim düzenim ne olacak ona göre korunurum.dr da bi sey anlatmadi haftaya danışırım.ruyamda 2 tüpümü almışlar agliyorum.valla kâbus gibi bu dış gebelik belası
Kızlar igneyi vurulali 10 gun oluyor.kanama yok.sifirlanmadi diye mi ki.ara ara leke gibi kırmızı bi kac damla.ben ne zaman yumurtlayacagim bakalim düzenim ne olacak ona göre korunurum.dr da bi sey anlatmadi haftaya danışırım.ruyamda 2 tüpümü almışlar agliyorum.valla kâbus gibi bu dış gebelik belası
Inşallah öyledir cnm sağol.senin nasil gidiyor ne zaman yeniden deneme süren?Lohusa gibisin dusun canim.
Normal gidiyor herseyin :)
Inşallah öyledir cnm sağol.senin nasil gidiyor ne zaman yeniden deneme süren?
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel haberler mutlu oluyoruz Rabbim bizede hayırlısıyla en koşa zamanda nasip etsinKızlar aylar önce bende bu başlık altında aylarca yazdım yazdım hep avuntu aradım şimdi ise sizlere umut olmak için yazıyorum.sorunlu gebelikler düşükler kimyasallar sizleri yıldırmasın umudunuzu kırmasın en son dış gebeliğimin üstünden 9 ay geçti şuan 5 aylık hamileyim. hsg de karnımın içinde de yapışıklık çıktı doktor ameliyat dedi olmadım,tekrar dış gebelik olacak diye endişelenirken hamile kalmaya bile korkarken mucize haberi aldık burada birbirimizin dertlerini kaderini paylaşıyoruz hep olumsuzlukları okuyoruz üzülüyoruz ama güzel şeyler de oluyor.Allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah umudunuz kaybetmeyin.sevgiler
Korkma cok guzel katlamis.takibe devam iyi düşün iyi olsun.leke vs var mi cnmSelam kızlar iki gün önce değerim 175 çıktı bugünde 498 çıktı yani katlamış.Ama ağrım devam ediyor.İyi düşünmek istiyorum ama hevesimiz kursağımızda kalır diyede korkuyorum.Sizlerden dua istiyorum.çünkü bitek yaşayan bilir bu derdi
Bir iyi haberde leke yok canım .Bugün sarı bir akıntım oldu sadece.Ama sağ tarafın ağrıyor ondan korkuyorumKorkma cok guzel katlamis.takibe devam iyi düşün iyi olsun.leke vs var mi cnm
Ne güzel Allah tamamına erdirsin.ne kadst korundunuz,igneyle mi düştü önceki?Kızlar aylar önce bende bu başlık altında aylarca yazdım yazdım hep avuntu aradım şimdi ise sizlere umut olmak için yazıyorum.sorunlu gebelikler düşükler kimyasallar sizleri yıldırmasın umudunuzu kırmasın en son dış gebeliğimin üstünden 9 ay geçti şuan 5 aylık hamileyim. hsg de karnımın içinde de yapışıklık çıktı doktor ameliyat dedi olmadım,tekrar dış gebelik olacak diye endişelenirken hamile kalmaya bile korkarken mucize haberi aldık burada birbirimizin dertlerini kaderini paylaşıyoruz hep olumsuzlukları okuyoruz üzülüyoruz ama güzel şeyler de oluyor.Allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah umudunuz kaybetmeyin.sevgiler
O normal canim ya.bu sefer iyi olacak insallah:))Bir iyi haberde leke yok canım .Bugün sarı bir akıntım oldu sadece.Ama sağ tarafın ağrıyor ondan korkuyorum
İnşallah canım yaaa inşallahO normal canim ya.bu sefer iyi olacak insallah:))
Çok guzel canım hep böyle devam etsin sağlıkla kucağına al ins dualarımız seninleİnşallah canım yaaa inşallah
Amin canım dua edinÇok guzel canım hep böyle devam etsin sağlıkla kucağına al ins dualarımız seninle
Selam kızlar iki gün önce değerim 175 çıktı bugünde 498 çıktı yani katlamış.Ama ağrım devam ediyor.İyi düşünmek istiyorum ama hevesimiz kursağımızda kalır diyede korkuyorum.Sizlerden dua istiyorum.çünkü bitek yaşayan bilir bu derdi
Canım değerin ne güzel katlamış Rabbim inşşallah hayırlısıyla devamını getirsin ağrıdan korkma normal gebeliktede ağrı oluyor hatta iyi birşey iyi haberlerini bekliyoruzAmin canım dua edin