Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Diliyorum hemencik sevindirir minişin❤
Ilk atlattığında ne kadar korunmustun?Rahim filmi o zaman cekilmemistin sanirim.

Diliyorum hemencik sevindirir minişin❤
Ilk atlattığında ne kadar korunmustun?Rahim filmi o zaman cekilmemistin sanirim.
İlkinde 5 ay korunmuştur 6.ay gebeydim ilkinde Dr gerek yok demişti ikinciden sonra çekmemiz gerekiyor dedi ve sonuç tıkalı bir tüp ile daha önce cektirmemeni n pişmanlığı... Yaşanması gerekiyormuş gerçi ama işte insan yine de keşke diyor bakalım artık Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş

Iste tam o araftayım bende.Rahim filmi cektireyim yine olursa Allah'tan diyebilecegim ama boyle tekrarlarsa pisman olacam diyorum.
O yuzden cok sordum sanada.
Igne sonrasi 12.gun kanamam oldu.
Sonra 2 kez regl oldum daha iste.
Cok tesekkur ederim bilgi icin.

Sende insallah saglikla atlatirsin.Önumuzde örnek umutsunuz :)

İnşallah güzel haberler veririm burdan güzel örneklere ihtiyacımız var umudumuzun kırılmaması için. İmkanın varsa bence mutlaka cektir kaybedecek bişey yok eğer bi problem yoksa bile tüplerde , hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor herşey bizim için güzel olsun inşallah. :)

Çektirecem bu ay acaba demektense akilli basli insanlariz bu kadar ornek oldunuz.Tedbir almak bizim elimizde,nasip Allah'tan.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum seninde❤

Aynen ben de kararsizim dr: gerek yok cok yüksek degerden dusmedi senin hcg en fazla 1000 e kadar cikti fazla hasar vermemiştir dedi ama ben istiyorum.baska bir doktora,prenatalog a gidecegim ve soracagim rahim filmini.ilk adetimi oldum bitti.birkac düzenli adet sonrasi gidecegim ben de.sizin güzel haberleri bekliyorum umut olsun.bazen icimi bir karamsarlik kapliyor,saglikli gebelik artik hic elde edemezsem diye(insallah güzel olur her sey bizler için de

Huysuzd Ameliyat oldun mu canım?Günün belirlendi mi ya da?Herşey yolundadır inşallah.

aras25 Sen nasılsın?Kaçıncı günün? :) Herşey yolundadır inşallah

Huysuzd Ameliyat oldun mu canım?Günün belirlendi mi ya da?Herşey yolundadır inşallah.

günler akıp gidiyor değil mi.kolay geçti derken sosyal medyada benimle gebe olanların ilerleyen gebeliğini, önceki kürtajımdan bu yana doğan bebeklerin resimlerini görünce içim burkuluyor yine de.çok garip bir duygu,kıskanma değil asla ama 'neden ben' demiyor da değilim. Allah beterinden korusun

Hiç deme canımm.Var bi hayrı.Daha zor,tedavisiz seylerde olabilirdi sonunda bilmiyoruz.
Allah yeter ki evladiyla sinamasin insani,bir cocuga caresiz hastalik vermesin.
Elbette düşünmeden de olmuyor ama yine olma ihtimali var sonucta.

Pazartesi günü oldum canım.. İki gün biraz zordu ama bugüm iyiyim çok şükür. Ameliyatta bakmışlar tüplerim açıkmış. Ameliyat da başarılı geçti dedi dr. 2 saat diye girdim 5 saat sürmüş.. geçti gitti inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Geçmiş olsuunn❤
Çok sevindim iyi olmana,tüplerinin açık olmasına da.
En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerinide alalım

sorunların ortdan kalkması çok güzel senin de kafan rahat etmiştir. bundan sonraki aşamada kaygıların bi kısmından kurtulmuş oldun çok sevindim hayırlısıyla her şey yoluna girsin bir an önce

iğneyi yaptırdım tohumları ektik hasat gününü bekliyoruz:) bakalım nelere olacak rahim kalınlaştırıcı bir ilaç vermişti dr ona devam ediyorum bir de b vitamini içiyorum. umarım yumyumlar ortak noktada buluşup doğru yere tutunur. adet olursam tekrar dr gitcem

Ya ne güzel bir bekleyiş ❤
Inşallah güzel haberler duyarsın,bize de güzel haberler verirsin :)

kizlar selam, bende rahim filmi cektirdim bu sabah korkulacak hic birsey yok bunu paylasmak istedim, iyi gecti ve cok agri sanci olmadi
Allahin izniyle biz bu ay sonu denicez yine, cok korkuyorum ama Allah'a biraktim.
Cok agladik ve insallah artik bizimde sevinecegimiz gunler yakindir ve birbirimize mutlu haberler veririz insallah

Dis gebelik ten ne kadar sonra rahim filmi çektirdiniz?? Igne ile mi sonlanmisti? Ben en son 5 yil once cektirmistim.acimisti epey

Dis gebelik ten ne kadar sonra rahim filmi çektirdiniz?? Igne ile mi sonlanmisti? Ben en son 5 yil once cektirmistim.acimisti epey

benimde igneyle sonlandi, 2 igne vuruldum ve ikinci igneden 3,5 ay sonra cektirdim ve evet aci hissettim ama dayanilmayacak gibi degildi, ben cok korkmustum ama cok sukur iyi gecti

peki sen filmi cektirdikten sonrami dis gebelik yasadin?

benimde igneyle sonlandi, 2 igne vuruldum ve ikinci igneden 3,5 ay sonra cektirdim ve evet aci hissettim ama dayanilmayacak gibi degildi, ben cok korkmustum ama cok sukur iyi gecti

peki sen filmi cektirdikten sonrami dis gebelik yasadin?
Yok ben 5 yıl once tüp bebek tedavilerinde ön asama olarak cektirdim.oglum 4 yaşında.gectigimiz ekimde tüp bebek denemem dış gebelik ile sonuçlandı.34 oldum kardes yapayim dedim de öyle oldu iste.1 kasımda tek dozla sonlandi kasım sonu ilk adetimi oldum bitti.birkac adet sonrasi cektirecegim

Kızlar ilk adetimi oldum bittim.10 gündür temizim.bugun kahve lekeler gelmeye başladı.bu ne olabilir lütfen yardimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…