Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım değerin ne güzel katlamış Rabbim inşşallah hayırlısıyla devamını getirsin ağrıdan korkma normal gebeliktede ağrı oluyor hatta iyi birşey iyi haberlerini bekliyoruz
Amin canım inşallah yarın kan vereceğim bakalım.Umarım bu ağrışar iyi birşeye işarettir dediğin gibi canm dua istiyorum sizlerden :dua:

Canım ikiye katladı çok şükür 1041 oldu.mink bir kese oluşumuda görüldü.Allahım kalbimide duymayı nasip etsin darısı sizlere olsun.2 dış gebeliğim var öldüm öldüm dirildim halada tedirginim dua edin nolur.:dua:
İnsana var ya o kadar çok sevindim ki anlatamam sağlıkla kucağına al ins rabbim ikinizi de korusun darısı bize
:KK71: inşallah ayyyy çok güzel bir haber :KK49:

İnsana var ya o kadar çok sevindim ki anlatamam sağlıkla kucağına al ins rabbim ikinizi de korusun darısı bize
:KK71: inşallah ayyyy çok güzel bir haber :KK49:
Amin canım inşallah rakı kürü yaptım işe yaradığını düşünüyorum.Şiddetle öneriyorum kızlar.Birde instagramdan bir macun sipariş etmiştim onu yedim.Birde bol dua kızlar.İnşallah olumsuz sonuç almam kucağıma alırım artık.Rahim filmide çekilmiştim onuda es geçmeyeyim.

Amin canım inşallah rakı kürü yaptım işe yaradığını düşünüyorum.Şiddetle öneriyorum kızlar.Birde instagramdan bir macun sipariş etmiştim onu yedim.Birde bol dua kızlar.İnşallah olumsuz sonuç almam kucağıma alırım artık.Rahim filmide çekilmiştim onuda es geçmeyeyim.
Ben de soğan ve brokoli kürü yaptım ama rakıyı yapmadım daha zaten sol da da yapışıklık var bu ayın sonunda tedaviye baslicm Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin de bebbisini korusun

Ben de soğan ve brokoli kürü yaptım ama rakıyı yapmadım daha zaten sol da da yapışıklık var bu ayın sonunda tedaviye baslicm Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin de bebbisini korusun
Amin cankm darısı tez zamanda başına gerçi daha benimde çok birşey belli değil ama inşallah olumlu sonuçlar alırım.

Canım ikiye katladı çok şükür 1041 oldu.mink bir kese oluşumuda görüldü.Allahım kalbimide duymayı nasip etsin darısı sizlere olsun.2 dış gebeliğim var öldüm öldüm dirildim halada tedirginim dua edin nolur.:dua:
Çok sevindim canımm Rabbim kucağına almayı nasip etsin :anne::dua:

C
Çok güzel Allah tamamına erdirsin.raki kürü nasil oluyor?benim de bugun değerim 16 ya düştü.haftaya sıfırlanır dedi dr.adet ne zmn görürüm dedim biraz gecikir düşük gibi dedi.adetle kontrole gidecegim.hormonlar yumurtalar rezerv vs icin.rahim filmi ne zmn cekileyim sizce?Artik hepimiz iyi haberleri yazalım.ben tek doz 85 mg igne oldum kaç ay minimum korunma 6 mi

C

Çok güzel Allah tamamına erdirsin.raki kürü nasil oluyor?benim de bugun değerim 16 ya düştü.haftaya sıfırlanır dedi dr.adet ne zmn görürüm dedim biraz gecikir düşük gibi dedi.adetle kontrole gidecegim.hormonlar yumurtalar rezerv vs icin.rahim filmi ne zmn cekileyim sizce?Artik hepimiz iyi haberleri yazalım.ben tek doz 85 mg igne oldum kaç ay minimum korunma 6 mi
Ben 75 mg iğne oldum 3 ay korunman yeterli dedi ben en son baktırdığımda 23 dü doktor negatif sayalım dedim sonra ben 1 hafta sonra adet oldum doktorum 6 hafta sonra olursun demişti sonra gittim doktora hormonlara bakıldı TSh yüksek çıktı biraz adet olmanda iyi birşey yumurtalıkların çalışıyor demekki dedi rahim filminden gerek Yok dedi

C

Teşekkür ederim inşallah tamamınada ereriz.rakı kürü için bir tencere su biraz süt 1 çay bardağı rakı bir demet maydonoz kaynatıp buharına oturuyorsun.Rahim filmini gebelik sonlandıktan 2 ay sonra çekilmiştim.6 ay korun denişlerdi ama korkumdan 8 ayda ancak cesaret edebildim.

Laparoskopi yaptıran var mı Kızlar aranızda dış gebelik geçirdim 2016 ekim ayında 2016 Aralık ayında Hsg çektirdim sol tüp tıkalı çıktı bugünde başka hastanede sonucu gösterdim laparoskopi şart dedi her dış gebelik geçirenin bunu yapması gerekirdi sana kimse demedi mi dedi anlayacağınız kafam çorba oldu sizede öneren oldu mu?Birde laparoskopi yaptıran arkadaş var mı?Nolur yardımcı olun psikolojim yerlerde:KK42:

Laparoskopi yaptıran var mı Kızlar aranızda dış gebelik geçirdim 2016 ekim ayında 2016 Aralık ayında Hsg çektirdim sol tüp tıkalı çıktı bugünde başka hastanede sonucu gösterdim laparoskopi şart dedi her dış gebelik geçirenin bunu yapması gerekirdi sana kimse demedi mi dedi anlayacağınız kafam çorba oldu sizede öneren oldu mu?Birde laparoskopi yaptıran arkadaş var mı?Nolur yardımcı olun psikolojim yerlerde:KK42:
Dr un biri bana da demişti hatta laparoskopi yapıp o tüpü baglayalim tüp bebek yapalım dedi tabi ben o an başladım hungurdemeye neyse sonra bu Dr um gerek yok sağ tüpün sağlam yumurta takibiyle hallederiz hiç dert etme dedi

Dr un biri bana da demişti hatta laparoskopi yapıp o tüpü baglayalim tüp bebek yapalım dedi tabi ben o an başladım hungurdemeye neyse sonra bu Dr um gerek yok sağ tüpün sağlam yumurta takibiyle hallederiz hiç dert etme dedi
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattınız tüp bebek için sordum tek tüpün sağlam olduğu için tüp bebek olmaz dedi ama işte laparoskopi şart dedi infertilite doktorum konseye yönlendirdi pazartesi gideceğim Allahtan bir terslik çıkmazsa

Ama işte ufak bir ayrıntı daha var normalde rahim görüntüsü T şeklinde olmalıyken benim rahmim üstteki T bölmesi dik değil aşagıya düşük bir şekilde duruyormuş o yüzden spermler durmayıp geri çıkıyormuş doktor onu düzeltirler demişti o aklımı kurcalıyor

Olup olmamak arasında çok kararsızım aklımı kurcalayan işin içinden çıkamadım şeyler oluyor ya o esnada tüpü açamayıp alırsa!!!Ya da ne bileyim ekstra bir pürüz çıkarsa o kadar korkuyorum endişeliyim ki...

Olup olmamak arasında çok kararsızım aklımı kurcalayan işin içinden çıkamadım şeyler oluyor ya o esnada tüpü açamayıp alırsa!!!Ya da ne bileyim ekstra bir pürüz çıkarsa o kadar korkuyorum endişeliyim ki...

Sakin ol canım su akar yolunu bulur.. Benim Şimdi korunma sürem bitti ama alınması gereken kistim varmış ve laporoskopi yapılması düşünülüyor.. dış gebelik geçirirken lap. ameliyat olsam kistlerden de kurtulmuş olurdum:63: her neyse çok düşünmeden Allaha tevekkül edip bir hekime güvenmek lazım :KK200:

X