Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Arkadaş biz bu ay korunmayı bırakmıştık.Bugün test yaptım hamileyim.Daha kan vermedim ama ayaklarm gitmiyor kan vermeye .Sırtım ve sağ tarafım ağrıyor yine

Arkadaş biz bu ay korunmayı bırakmıştık.Bugün test yaptım hamileyim.Daha kan vermedim ama ayaklarm gitmiyor kan vermeye .Sırtım ve sağ tarafım ağrıyor yine
Ya insan hamile kaldığına sevinemiyor ha bu nasıl iştir. Bi yere takılmadan doğru yere inmiştir ins. Allah'ım tekrar aynı şeyleri yasatmasin

Kıyamamm♡
İnşallah çok sevindirir seni ve iyi haberler alırsınnn♡

Ya insan hamile kaldığına sevinemiyor ha bu nasıl iştir. Bi yere takılmadan doğru yere inmiştir ins. Allah'ım tekrar aynı şeyleri yasatmasin
Amin canım dua edin.Kan vermek bile istemiyorum beklesemmi versemmi çok karasızım bugün adet günümdü

Amin canım dua edin.Kan vermek bile istemiyorum beklesemmi versemmi çok karasızım bugün adet günümdü
Dualarım seninle canım benim çok zor tabi o çizgiyi gorupte sevinemiyor olmak kendimi hatırlıyorum da oturup sevinçle aglaycagima üzüntüyle aglamistim. Bir an önce git kan ver öbür türlü öyle mi böyle mi diye kendi kendini yiyeceksin inş güzel haberler alırsın rabbim aynı süreci tekrar yasatmasin lütfen yaaaa tüm kalbimle dua ediyorum sana

Amin canım çok teşekkür ederim yarın sabah sağlık ocağında yaptırayım.Bide cumartesi yaptırırım öyle doktora giderim.Ama çok korkuyorum korkunun ecele bir faydası yok yaşayıp göreceğiz.

A Ames88 inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım kötü düşünme :)

Kızlar benim 6.5*5 cm dermoid kistim varmış, mutlaka alınması lazım diyor çoğunluk.. hamile kalınca kistin torsiyon olma riski yani kendi etrafında dönüp kangren olma gibi bişe artıyormuş.. bi kaç hekim de olma ameliyat böyle dene diyor.. siz olsanız napardınız valla çok kafam karışık

Amin. Canım inşallah sağlıklıdır.İlk defa duyuuorum böyle bir kist.çoğunluk doktor ne diyorsa onu yap bence.kistin erime durumu varsa bitkisel kürler uygulayabilirsin

Bu alanda uzman bir prof ya da doçent e git bence o ne derse onu yap yani ben olsam öyle yapardım çünkü doktora güvenmek çok önemli bu da ancak alanında yetkin olan biri olursa olabiliyor. Böyle deneyip sonra gebeyken bi sıkıntı olursa nasıl olacak peki tedavi olma şansı varmı gebeyken yoksa sonlandiriyorlarmi bu da önemli

Doçente gittim bence kesin aldır diyor içerğinde kıl kıkırdak yap dokusu vs bulunan bebeklikten oluşan bir kistmiş maalesef kür falan fayda etmez..

Böyle düşününce aldırmak mantıklı geliyor ama sonuçta o da bir ameliyat ve yumurtalık rezervini azaltabiliuormuş, yumurtalığı da almak gerekebilirmiş karın içi yapışıklığa senep olabilirmiş..

Hamilelikte bir sorun çıkarmayasabilir.. ya da dediğim gibi torsiyon riski var öyle bi duruöda şiddetli ağrı oluyormuş gebeliğin durumuna göre ameliyat olmak gerekebilirmiş.. yani yine gebelik devam edermiş ama tabi riskleri var...

Hangisi hayırlı hangi riski almalıyım bilemiyorum Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

İşin icinde bulunmak cok zordur.
Ben olsam ameliyat olurdum.
Hamilelik bambaska bir surec ve o zaman keske demek cok daha zor olur canim bu sebeple olumsuzluk yasarsan Allah korusun.

Ameliyat sonrasi yapisiklik vs icin rahim filmi onerir belki de doktorun?ya da sen istersin?

Ya gebelik varken boyle bisyle ugrasirsan kendini cok suclarsin.O zaman insan zaten bambaska dusunuyor♡

Zaman olarak kaybin olabilir ama kafanda rahat olur.Elinden geleni yapmis olursun.Zamani bile kayip gb gorme hatta bir hayir vardir.

Bu alanda uzman bir prof ya da doçent e git bence o ne derse onu yap yani ben olsam öyle yapardım çünkü doktora güvenmek çok önemli bu da ancak alanında yetkin olan biri olursa olabiliyor. Böyle deneyip sonra gebeyken bi sıkıntı olursa nasıl olacak peki tedavi olma şansı varmı gebeyken yoksa sonlandiriyorlarmi bu da önemli

Desene iki ucu ... Değnek hangisini seçerseniz diğer seçenekte oluşacak olumsuz durumlar seni daha fazla üzer bunu düşünüp tekrar bi değerlendirme yap istersen çok zor bir karar umarım senin için herşey iyi olur

ne güzel korunma süren bitmiş. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur.

Benim bugün adetim geldi ama geçen hafta 23 dü doktorum hiç korunun fln demedi bende sormamıştım yani körunmama gerekiyormu iğneden sonra ?

Benim bugün adetim geldi ama geçen hafta 23 dü doktorum hiç korunun fln demedi bende sormamıştım yani körunmama gerekiyormu iğneden sonra ?
Bana altı ay korunma verdi canım kimi Dr 3 ay veriyor musunuz hatta ilkinden sonra 4 ay korundum bir iki Dr daha sorup ama kendi drum hep altı ay diyor ikinciden sonrada özellikle yine altı ay dedi ben ikincide altı ay korundum

Bana altı ay korunma verdi canım kimi Dr 3 ay veriyor musunuz hatta ilkinden sonra 4 ay korundum bir iki Dr daha sorup ama kendi drum hep altı ay diyor ikinciden sonrada özellikle yine altı ay dedi ben ikincide altı ay korundum
Cumartesi bir doktora gidip sorıyım en iyisi ya bir yandan korku ama bir yanda bir evladım olsun hayırlısıyla olsun çok istiyorum

Cumartesi bir doktora gidip sorıyım en iyisi ya bir yandan korku ama bir yanda bir evladım olsun hayırlısıyla olsun çok istiyorum
İnsan sabırsızlanıyor hele ki çevrede bebekleri gördükçe bir an önce benim de olsun istiyor. Her Dr da farklı bişey söylüyor tabi. Allah'ım n sabrımızı arttırdı çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…