3 ün fln oldu kanama sonra kesildiIgneden sonra hic kanaman olmadi mi?
Lekelenme disinda?
Eger olmadiysa 6 hafta sonra bahsettigi sey normal ilk regl,suan ki sadece durumdan dolayi kanama.
Sağol çok teşekkürler.daha onlaro konuşmadık.7.gun degerinden sonra insallahAnladimm :) bende gebelik kisti vardi sadece beta duserkende gitmedi gecen ay Dienille diye bi ilac verdi kist icin doktor.Persembe gunu ilk gunumde ilk regldi hatta gittim kistte gitmisti.
Demek yine de kontrole gitmek lazim.
Aralik reglinden sonra izin verdi gebelik icin.
Regl olursun zaten canim artik.
Ne guzel haber :) Gözünaydın..
Doktorun korunma suresi icin vs ne diyor?
3 ün fln oldu kanama sonra kesildi
Sağol çok teşekkürler.daha onlaro konuşmadık.7.gun degerinden sonra insallah
En az 6 ay istemiyorum zaten.igne de vucudu etkiler ya
Tabi ki yazacagim.baska doktora da giderim zaten riskli gebelik uzmanina onu da yazarimİyimis aslinda.Belki toparlanma sureci agrilarin ondandir kolay değil.
Igne sandigimiz kadar kalmiyormus vucutta aslinda.Doz belirlendigi icin sandigimiz gb gelisiguzel bisy degil.
Doktor goruslerini merak ettim bende yazabilirsen sevinirim.
O pek belli olmaz ya iyi düşünmeye calis bence iyi bir düşüş olmuş en kısa zaman da sıfırlanır inşMerhaba kızlar.benim dün 4. Gündü degerim düşüşte idi ama kanama yok artik.tekrar yükselmez di mi ya,sanci da ara ara giriyor.korkuyorum.kanama olnasa da düşer di mi
Bence de iyi dusun canimMerhaba kızlar.benim dün 4. Gündü degerim düşüşte idi ama kanama yok artik.tekrar yükselmez di mi ya,sanci da ara ara giriyor.korkuyorum.kanama olnasa da düşer di mi
Sağolun, siz de olmasanız derdimi paylaşacak kimse yok.iyi düşünmeye çalışıyorum çok zor bir şeymiş bu.Allah kimseye vermesinBence de iyi dusun canim
Benim 4.gun deger daha da yuksekti ve kanamamda o sure zarfinda hic olmamisti.
Sağolun, siz de olmasanız derdimi paylaşacak kimse yok.iyi düşünmeye çalışıyorum çok zor bir şeymiş bu.Allah kimseye vermesin
Canım ben iğneden 50 gün sonra ilk adetimi gördüm ve doktora gittim hormon testi için. Doktor bir süre daha ilişkiden uzak durmamız gerektiğini söyledi. Yani uzunca bir süre yasaklar devam ediyor. Benim kesenin içi boş ama hala orada bir yapı duruyor fakat patolojik bir şeye gerek yok dedi doktor. İki ay kesinlikle hamile kalma dedi.Kızlar peki ilişki yasağı ne kadar sürecek.igneyi vuruldum vurulali az cok leke kanama.bu hcg denen gıcık hormon sıfırlasa da adet baslayacak di mi.haftalarca cinsel hayat da felç desenize.insanin esi ile iliskisini de mahveder bu dış gebelik belası
.Canım ben iğneden 50 gün sonra ilk adetimi gördüm ve doktora gittim hormon testi için. Doktor bir süre daha ilişkiden uzak durmamız gerektiğini söyledi. Yani uzunca bir süre yasaklar devam ediyor. Benim kesenin içi boş ama hala orada bir yapı duruyor fakat patolojik bir şeye gerek yok dedi doktor. İki ay kesinlikle hamile kalma dedi.
Doktora adet olduğumda gittim adetin bitince de ilişkiye girmeyin bir süre daha dedi işte. Tabi herkesin farklı benim içeride hala kese kalıntıları mi artık ne var bilemiyorum ultrosonda gösterdi banada ondan yasakladı. Sen kendi doktoruna sor yinede :)Zaten cnm hamile kalamiyorum tedavisiz.ama iliski temizsen de mi yasak
.
Benim ilk dış gebeliğimde değerim sıfırlanınca adet olmştm.Ama ikincisinde sıfırlandıktan birkaçgün sonra olmştm.Bence değişiyor.iğneyi olduktan sonra yükselme olmuuor pek canım.Bozulan psikolojinide bir süre yerini duygusallık alarak gidiyor.Deneyimli kızlar sorularim var: Değerim Sıfırlayınca mi adet göreceğim? Normal hayatima ne zaman donecegim?korkularim geçmeli miartik ic kanama yükselme olmaz insallah.bozulan psikolojimi ne düzeltecek hic bilmiyorum bile.buna da bin şükür ne diyelim.dr rahim filmi de ceksek bir hasar oluşmuşsa tam bilemeyiz dedi.erken mudahele ettik tüp bebek gebeligi olunca,cok hasar oldugunu sanmam dedi.simdiden sonra da sorular bitmez kafamda..
2 kere mi gecirdin canim yaBenim ilk dış gebeliğimde değerim sıfırlanınca adet olmştm.Ama ikincisinde sıfırlandıktan birkaçgün sonra olmştm.Bence değişiyor.iğneyi olduktan sonra yükselme olmuuor pek canım.Bozulan psikolojinide bir süre yerini duygusallık alarak gidiyor.
2 kere mi gecirdin canim yazaten 1 kez geçirmenin diğer gebeliklerde olasılığı arttırdığı malûm.bu tıpkı kanser gibi.cogu kez isyan ve öfke ile karışık:neden ben? Sorusu beynimi kemiriyor.ama tedavisi car en azından ve bardagin dolu tarafini gormek istersek saglikli gebelik şansı da yüksek.ne kadar aralıkla gecirdin ikinciyi.bizi öldürmeyen acı güçlü kılar umarım.umuttan baska elde ne kalir ki
Evet canim acımızın tam olarak nedeni bu:belirsizlik.ve kesinlikle güçlüyüz.millet bi bulantıyı,hamileliğin doğal belirtilerini bile dert sayarken..Igneden 12 gun sonra bi kanama oldu bnm.
Sifirlandiktan 1 hafta sonra da regl oldum.Kist icin ilac kullaniyordum onun etkisi vardir muhtemelen.
Boyle belirsiz ve yorucu olusu garip hisler veriyor insana cidden.En uzucusude normalde uzulebilecegin birseyin bu durumda illet bi hastalikmis gb olmasi belki de.
Yine de deneyim,nasipte varmis.Allah beterinden korusun.
Belki de sadece yeniden deneyebilme umudu iyilestiriyor,korkuda olsa insN guclendiginide farkediyor.
hadi geçmiş olsun canım Allah her şeyin gücünü veriyor elbette zaman zaman duygusal patlamalar oluyor ama hamile kalabiliyor olmak bile insana teselli veriyor ben şimdi tekrar denemek yoluna girecek korunma süren bitti şimdi bile bu korku bi tedirginlik var tabi. Rabbim hepimizin umutlarını karşılıksız bırakmasın çok da bekletip bizleri yipratmasin inşDeneyimli kızlar sorularim var: Değerim Sıfırlayınca mi adet göreceğim? Normal hayatima ne zaman donecegim?korkularim geçmeli miartik ic kanama yükselme olmaz insallah.bozulan psikolojimi ne düzeltecek hic bilmiyorum bile.buna da bin şükür ne diyelim.dr rahim filmi de ceksek bir hasar oluşmuşsa tam bilemeyiz dedi.erken mudahele ettik tüp bebek gebeligi olunca,cok hasar oldugunu sanmam dedi.simdiden sonra da sorular bitmez kafamda..