Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Yok canim bugun kan vermedim yarin gidecegim hem muayene hem de kan verecegim. O bahsettigin keseyi besleyen olusum rahim disinda mi oluyor? Benimki oyle. Rahimin disinda yan tarafinda yumurtaliklara yakin bi yerde. Iri yuvarlak ici siyah bisey. Internette catlamis yumurta ultrason goruntusu yaziyorum aynısı, dıs gebelik ultrason yaziyorum aynisi, folikul kisti yaziyorum ona da benziyor..

İnsan böyle durumda afalliyor Dr bana adımı sorsam unutcak gibi oluyorum fazla stresli olduğumuz için kafa duruyor resmen neye dayanarak yumurtan çatlamış dedi ki sıvı mi vardı
Rahimin disinda yumurtalik yakininda yuvarlak iri ici siyah bi olusum goruldu canim. Onun icin catlamis yumurta dedi. Ilk gittigim doktor da dis gebelik dedi. Ama internette bakinca hepsine benziyor :/

Iste onu doktor anlayabiliyor biz oylece bakiyoruz :)
Yumurtaliktaydi benimde.
Yarın insallah iyi haberler duyarsin♡
Dua et 'ya halik' esması rahim sağlığı için zikrediliyor,şifa olsun insallah.

Rahimin disinda yumurtalik yakininda yuvarlak iri ici siyah bi olusum goruldu canim. Onun icin catlamis yumurta dedi. Ilk gittigim doktor da dis gebelik dedi. Ama internette bakinca hepsine benziyor :/
Umarım yarın iyi sonuçlar alırsın canım beklemek zor ve şu an tutunacak bir dal arıyorsun tabi Allah'ım yardımcın olsun ya inş normal gebeliktir dualarım seninle. Bu dış gebelik öyle bişey ki netlesene kadar hep bi soru işareti oluyor drlarun kafasında benim ilkinde 2600 du beta yinede Dr pataloji sonucuna kadar emin olamadi boş gebelik mu dış gebelik mi diye. kese bi türlü gözükmedi çünkü

Merhaba.ben de durumumu girip de okuyan birine yardımım olur diye yazayım.500 lü değerlerden 900 lere 1 haftada geldim bu arada 1 kez farklı bir hastanede ölçüm ve değer 1600 dü. Sonra 930 ve 950.rahim kalınlaşması yok bu arada.gebelik dokusu her neredeyse rahimde olmadığı kesin.patolojiye parca yolladık yani kürtaj oldum.deger 932 idi bir gün sonra yine ayni.yarin iğne yapılacak .ne hissedersem yazarım yine.duser inşallah ama burada okuduğum kadarıyla iğne sonrası yükselebilirmiş.2 inci ölçüm daha önemliymiş. İğne korkutuyor,yakması,olası yan etkileri..ama ne yapalim başa gelen çekilir

Canım hiç korkma biraz yakıyor evet ama inşallah en kısa sürede atlatırsın benim iğneden sonra değerim yükselmişti 2 gün sonra tekrar yükseldi bir sonraki ölçümde düşmeye başlamış bugün yine verdim sonucu bekliyorum benim değerlerim düşüktü bir operasyon olmadı Allah yardımcımız olsun

Şimdi hastanedeyim.boy ve kiloya göre doz ayarlandı.2 kalçaya bölünüp yapıldı 8.5 ml falan .Evet yakıyor ama korktuğum kadar değil.simdi bekliyorum yatırdılar.alsama çok ağrı anormal bi durum falan olmazsa çıkmak istiyorum .gelişmeleri yazacağım.bakalim benim bunye ne tepki verecek.dun değerim 950 idi 4 gün sonra bakacak dr

İğne sonrası ilk 3 gün pik yapıyor yükseliyor o değeri çok kafana takma 4. Günkü ölçüm önemli kimininki ilk ignede
düşüyor değerinde çok yüksek değil benimki 2600 du kese görünmedi iğnenin ztan biri de ikisi de aynı her türlü belli bir süre korunmanın gerekecek agri konusunda iğne yapılırken ağrı oluyor ama sonrasında ağrısı devam etmiyor tez zamanda bu sağlıksız gebeliğin sonlanır sağlıklı bir gebeligin olur inş Allah sabrettikce guzellestiriyordur bebeklerimizi

Sağol Allah hepimizehayırlı gebelikler nasip etsin.bekliyorum illa ki sanci olur.aksam çıksam bayram edeceğim.kanamam yok şimdilik.zaten kürtaj oldum 4 gün önce patolojik inceleme için,onda da bir kanama olmadi.insallah kurtulurum.

Bir de benim normal yolla çocuğum zaten olamıyor çok zor.sperm sayisi,hareketi cok az.bu olay neredeyse 10 bin tl harcadığım tup tedavisi sonucu olunca daha da umutsuzum korunmayi gectim 1 yil da para biriktirip denemem bile zor ki tüp tedavisi daha yaygın dış gebelik sebebiymis(((

Of şenin ki iki kat zor olmalı şimdi binbir umutla yaptırıp böyle bir sonuçla karşılaşmak gerçekten çok yıpratıcı. Rabbim sana güç versin ikinci tüpte de peki risk artıyor mu normal gebelikteki gibi

Canım genel olarak yumurtaların uyarıldığı hormon tedavilerinde dış gebelik riski artar.klomenden sonra,ertesi gün haplarından sonra,yardımcı üreme tedavisinden sonra..ne büyük çelişki ama tıp bir yandan ilerlerken bir yandan da başka sorunlar yaratıyor sağlıktaki gelişmeler.en az 6 ay düşünmem.maddi manevi hazır olursam da ya Allah diyip tüp tedavisine devam.ama erkek infertilitesinde mucize de olabilir.simdilik sperm 5 milyon altı.vitamin mitamim bi şeyler deneriz belki

Keçi boynuzu pekmezi ve bal polen arısütü karışım yiyebilir eşin çok işe yarıyor

Cn
Cnm sakin sperm yonunden dusunme benm esimin ileri hizli hareketlisi yuzde sifirdi ona ragmen 3.4 kez gebe kaldim

Kızlar iğneden yaklaşık 10 saat sonra şimdi adet kanamam başladı.dr u aradım normal dedi.cok erken değil mi

Kızlar iğneden yaklaşık 10 saat sonra şimdi adet kanamam başladı.dr u aradım normal dedi.cok erken değil mi
Ne kadar erken o kadar iyi. Kanamayla birlikte atacak zaten vücudun, kanaman oldukça bhcg de hızlı düşer, şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar iğne vurulanlar,ilk regl zamaninizda ozellikle igne yerlerinde ve dizlere kadar olan kisimda kas agrilariniz oldu mu?
Cok rahatsiz edici,et kesigi deriz ya öyle

Daha olmadim normal regl.Bu hafta bekliyorum.İnsallah

Ne kadar erken o kadar iyi. Kanamayla birlikte atacak zaten vücudun, kanaman oldukça bhcg de hızlı düşer, şimdiden geçmiş olsun.
Çok teşekkürler.zor bir gece gecirdim.kanama kesti gibi epey azaldı.gerci dün bir bugün iki...sancim oldu gece ve şimdi de gaz sancısı gibi baya zorluyor.dayanilmaz değil ama cok rahatsız edici.sureci merak ve korku ile bekliyorum

İğneden sonraki kanamayı adet kanaması olarak değerlenme demişti bana Dr o yuzdenendiselenme benim ilk ignede kanama olmamıştı değer dusmediijinci iğneden sonra kanama oldu ve değer düştü o yüzden bence bu iyiye işaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…