- 4 Haziran 2017
- 69
- 24
- 29
85.6 cikmisti benimAllah allah normalde kanda hemen öğrenilir değerlerin kac cikti peki? Sen icini ferah tut yerleşmeyle ilgilidir. Benim adetim geceli daha 3.gun bugün. Çarşamba doktora gitcem
İnsallah sorunsuz bir sekilde atlatiriz canim ikimiz de85.6 cikmisti benim
Kızlar bugun yine kan verdim 517 çıktı. Yani 48 saat arayla degerlerim 65-201-517 normal mi artisi? Boyle artip da sonradan dis gebelik oldugunu ogrenen oldu mu
Bat geçeli 4.gunum bugün canım. İnsallah oyledir2 katından fazla artmış canım bence sağlıklı bir gebelik ... Adetin kaç gün geçti?
Bat geçeli 4.gunum bugün canım. İnsallah oyledir
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin darısı hepimize inşallahkızlar size umut olsun diye yazıyorum. bugün keseyi gördüm şükürler olsun. vajinal ultrasonla. inşallah isteyen herkesin gönlüne göre olur gelir bebişlerii.benimki 1.5 yıl sonra geldi bakın hem de tam umudumu kesmişken. hiç umutsuzluğa kapılmayın. dualarım sizinle. inş ben de sağlıkla yürütürüm bu süreci.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin darısı hepimize inşallah
çok sevindim canım hepimizin böyle güzel haberler almaya ihtiyacı var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşkızlar size umut olsun diye yazıyorum. bugün keseyi gördüm şükürler olsun. vajinal ultrasonla. inşallah isteyen herkesin gönlüne göre olur gelir bebişlerii.benimki 1.5 yıl sonra geldi bakın hem de tam umudumu kesmişken. hiç umutsuzluğa kapılmayın. dualarım sizinle. inş ben de sağlıkla yürütürüm bu süreci.
Birinde sıkıntı yoksa hemen olur canim kafana takma. Benim ikisi de sorunluydu ama açılmıştı rahim filminde oldu şükür.kızlar ben de rahmi filmini çektirdim sol tarafta yapışıklık varmış ama sağda sıkıntı yok dedi. dr kontrolünde gebelik olacakmış bakalım artık aralıkta başlıycaz tedaviye tez zamanda hepimz bebişeleri kucaklarız inş
darısı bize inş canım bakalımartık benim açılmadı zaten çok canım acıdı ağladım resmen. ama çok şükür ki biriaçık umarım her şey yolunda gider ve hamile kalırım aralığa kadar sabredcem artıkBirinde sıkıntı yoksa hemen olur canim kafana takma. Benim ikisi de sorunluydu ama açılmıştı rahim filminde oldu şükür.
Normal canım benim ağzıma kötü bi tat geliyodu.1. Dış gebelikte kanamam olmştu.2.sinde kanama olmadı sıfırlanmasona rağmen doktor normal dediMerhaba hanımlar bende su anda dış gebelik geçiriyorum pazartesi iğne oldum bu methotrexate den midem bulniyo hep bu iğneyi olanlardada oldu mu ve kanama olmadı normal mi bu durum
kızlar ben de rahmi filmini çektirdim sol tarafta yapışıklık varmış ama sağda sıkıntı yok dedi. dr kontrolünde gebelik olacakmış bakalım artık aralıkta başlıycaz tedaviye tez zamanda hepimz bebişeleri kucaklarız inş
Ben birinci de çektiresem şimdi ona göre u tedavi olur belki ikinciyi yasamazdim ama bı çok kişi de normal yolla ikincide gebe kalabiliyor. Cektirsen bişey kaybetmezsin hem bı problem yoksa canin acimiyormus bence riske atma cektr ya kafan rahat eder sorun yoksa normal gebeliği kolaylastirir daha çabuk hamile kalırsınCanım neden olduğu belli olmuş en azından.. inşallah sağlıkla gelir bebiş.. acaba bende çektirsem mi gerek yok diyip duruyorlar...
Dört beş güne baslar kanamanız.nirmal yaniMerhaba hanımlar bende su anda dış gebelik geçiriyorum pazartesi iğne oldum bu methotrexate den midem bulniyo hep bu iğneyi olanlardada oldu mu ve kanama olmadı normal mi bu durum
Ben birinci de çektiresem şimdi ona göre u tedavi olur belki ikinciyi yasamazdim ama bı çok kişi de normal yolla ikincide gebe kalabiliyor. Cektirsen bişey kaybetmezsin hem bı problem yoksa canin acimiyormus bence riske atma cektr ya kafan rahat eder sorun yoksa normal gebeliği kolaylastirir daha çabuk hamile kalırsın
Evet canım hatta ağrı kesici bile içmedim bı kaç dk fena canım yandı inledim resmen hatta bı ara kendimden utandımAnestezisiz mi çektirdin canım sen?