Evet canım hatta ağrı kesici bile içmedim bı kaç dk fena canım yandı inledim resmen hatta bı ara kendimden utandımama katlanilmayacak bi ağrı değil operasyon bitince ağrı fln kalmıyor hemen ayağa kalkıyorsun çoğunda ağrı bile olmuyormuş ama benim biri tıkalı olduğu için basınçtan dolayı sancı yaptı tabi
dayanilmayacak bişey değil ya sen korunmayı birakacağın aydan bir ay sonra fln çektir ki bütün kaleler açılsınDayanılabilir bişeyse hiç anestezi almamalı o zaman :)
Benimde sag tupum alindi ic kanama gecirdim acik sezeryan gibi yaptilar 6 ay korunma vermisti ama son kontrolde baska bi doktor denk geldi 4. Aydan sonra birak dedi polikistik over hastasiyim zaten zor oluyorsağ ol canımm. inş. ben de daha önce dış gebelik geçirdim ve tüplerin çok hasarlı zor hamile kalman demişlerdi.
Sag ol canim benimm. Ben de klomen kullandim ilk defa oyle bu gebelik oldu. daha kalp atisini bile duymadik. Guzelce kucagimizi aliriz yavrularimizi insallah aksilik olmadan. Sol tüpün aciksa bir şey olmaz rahat ol ben cok taktim belki de o yüzden olmadi hemen.Benimde sag tupum alindi ic kanama gecirdim acik sezeryan gibi yaptilar 6 ay korunma vermisti ama son kontrolde baska bi doktor denk geldi 4. Aydan sonra birak dedi polikistik over hastasiyim zaten zor oluyorbakalim eylul sonu gibi birakcam insallah tam 4 ude bekliyemicem :) Rabbim cok bekletmez ins biran once bende bu mutlulugu paylasirim dualarim seninle canim kendine cok dikkat et
Amin insallah canim ameliyattan sonra esime diger tup ve yumurtalar saglam demisler hsg icin de gerek yok dedi Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insBenimde sag tupum alindi ic kanama gecirdim acik sezeryan gibi yaptilar 6 ay korunma vermisti ama son kontrolde baska bi doktor denk geldi 4. Aydan sonra birak dedi polikistik over hastasiyim zaten zor oluyorbakalim eylul sonu gibi birakcam insallah tam 4 ude bekliyemicem :) Rabbim cok bekletmez ins biran once bende bu mutlulugu paylasirim dualarim seninle canim kendine cok dikkat et
Benimde sag tupum alindi ic kanama gecirdim acik sezeryan gibi yaptilar 6 ay korunma vermisti ama son kontrolde baska bi doktor denk geldi 4. Aydan sonra birak dedi polikistik over hastasiyim zaten zor oluyorbakalim eylul sonu gibi birakcam insallah tam 4 ude bekliyemicem :) Rabbim cok bekletmez ins biran once bende bu mutlulugu paylasirim dualarim seninle canim kendine cok dikkat et
Aminnn insallahEylulde ben de baslicam yasak bitiyor insallah eylul bize umut ve ugur getirsin
ağrı ve kanama oluyor benim 10 güne yakın kanama olmuştu umarım tez zamanda bhcg en sıfırlanırmerhaba hanımlar.
pazar dünü bende methotreksatımı oldum, sabaha büyükçe bi parça düşürdüm uyanınca. inşallah düşüğümü yapmışımdır.
iğneyi olurken biraz ağrım oldu ama sonrasında aşırı bi ağrım olmadı. şimdi de adet ağrım var sanki adet oluyomuşum gibi hafif bi kanamam var.
4. ve 7. gün bhcg takibi yapacaklar. inşallah düşer de operasyona falan gerek kalmaz.
hepimize geçmiş olsun. Allahım sağlıklı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Eylulde ben de baslicam yasak bitiyor insallah eylul bize umut ve ugur getirsin[/Q
inş çabucakgebe kalıp sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız bize de umut olur
ağrı ve kanama oluyor benim 10 güne yakın kanama olmuştu umarım tez zamanda bhcg en sıfırlanır
Kızlar dış gebelıkden sonra hsg şartmı ya ben artık vucuduma mudahele ettırmek ıstemıyorum cektırmesemde yıne aynı şeyı yaşarmıyım dıye düşünüyorum ne yapmalıyım ?
methotreksatı şubat 14 de oldum 7 aya yakın korunuyorum vucut dınlenmiş midir acaba doktor gebe kalırsan ozurlu olma ıhtımalı yuksek ıgne ağır demişti sizler neler yaptınız?
bana kesınlıkle 6 dedıde zatende o pskljı yokdu bende cnm korundum bugune kadar sen şuan gebemısın pekı hsg cektrmeı duşunuomusun demekkı dıorum tıkanıkkı dış gebelık olmuş korkuyoruma cıkcasıda kafam cok akrışık yaBende o igneden oldum dr 3 ay dedi hsg ye de gerek.yok dedi ama
bana kesınlıkle 6 dedıde zatende o pskljı yokdu bende cnm korundum bugune kadar sen şuan gebemısın pekı hsg cektrmeı duşunuomusun demekkı dıorum tıkanıkkı dış gebelık olmuş korkuyoruma cıkcasıda kafam cok akrışık ya
korkma canm senın değerlerin takıbın fılan onu gerektırıodur belkı bana sadece metro deıl kürtajda ettı rahım kalınlaşmıştı oneml amaçlı kendımı toplım dıede 6 ay demiş olabılır bılemıyorum ama yınede sor bakalımBen henuz hamile deilim bu ay yasak bitiyr regl.bekliyorum 3 ay neden dedi bana metotreksat ile ozurlu olur diye varsa riski neden 3 ay dedi onu anlamadim yaa korktum simdi bu reglimde gidecegim dr kontrlne soracağım boyle bir risk varmi diye hsg dusunmuyorum dr gerek yok dedi cunku yapisik olmayanlarda da olabiliyor dis gebelik dedi dis gebelik engellenemiyormus cunku takip edeceğiz kendimizi malesef
korkma canm senın değerlerin takıbın fılan onu gerektırıodur belkı bana sadece metro deıl kürtajda ettı rahım kalınlaşmıştı oneml amaçlı kendımı toplım dıede 6 ay demiş olabılır bılemıyorum ama yınede sor bakalım
amin cnm amin cümlemize inaşşalllh hsg yı ıyıce sor bı bakalım bıde ne dıyecek hadı yıne tupumde sıkıntı varsa dış gebelık oluşursa yapışıklık varsa de bakalım=?Sorayim canim da emin olalim iyice regl olunca gidicem dr a allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
amin cnm amin cümlemize inaşşalllh hsg yı ıyıce sor bı bakalım bıde ne dıyecek hadı yıne tupumde sıkıntı varsa dış gebelık oluşursa yapışıklık varsa de bakalım=?
Brokli sanirim tuplere iyi geliomis cnm bnde denemk istiorumda detayli bilgi göremedim bulursan bnada haber ver lutfenBunu engelleyebilecek birseyler olmali yaaa delircem cok stresliyim bu ay icin hemen denemek istyrm sogan suyu sut maydanoz brokoli kuru deniycem kendim