Dis gebeligi engellemenin yolu yok canm.hsg de cektirdim ilk dis gebelikten sonra.tupler de açikti.ikinci dis gebeligi yasadim bu sefer de.iki ay oldu sonlanali.keske engellemenin net bir yolu olsa da hiçbirimiz artik dis gebelik yasamasak.Bunu engelleyebilecek birseyler olmali yaaa delircem cok stresliyim bu ay icin hemen denemek istyrm sogan suyu sut maydanoz brokoli kuru deniycem kendim
Maydanoz limon kûrû denedim ben.bir de buhara oturma var.o da faydali diyorlar.dis gebelik korkulu ruya oldu hepimiz için.brokoliyi denemedim.o da iyi olabilir ama bilmiyorum.Bunu engelleyebilecek birseyler olmali yaaa delircem cok stresliyim bu ay icin hemen denemek istyrm sogan suyu sut maydanoz brokoli kuru deniycem kendim
Brokoli suyu icin tüpler de ki iltihabi temizliyor demislerdi ama deneyen yok sanirimMaydanoz limon kûrû denedim ben.bir de buhara oturma var.o da faydali diyorlar.dis gebelik korkulu ruya oldu hepimiz için.brokoliyi denemedim.o da iyi olabilir ama bilmiyorum.
Dis gebeligi engellemenin yolu yok canm.hsg de cektirdim ilk dis gebelikten sonra.tupler de açikti.ikinci dis gebeligi yasadim bu sefer de.iki ay oldu sonlanali.keske engellemenin net bir yolu olsa da hiçbirimiz artik dis gebelik yasamasak.
Cnm cok gecmis olsun bende bjndan korkuorum iste herkes rahim filmi dior ama rahim filmi bi ise yaramayip tekrar dis gebelik olabiliyorMaydanoz limon kûrû denedim ben.bir de buhara oturma var.o da faydali diyorlar.dis gebelik korkulu ruya oldu hepimiz için.brokoliyi denemedim.o da iyi olabilir ama bilmiyorum.
Hanımlar İbrahim Srcoğlunun vıdeosunu ızledımde bır bayan telefonla bağlanmış 7 ay arayla dış gebelik geçirdim diye ona önerdiği 21 gün brokoli,15 gün soğan suyu,15-20 günde teste dişli aslan pençesi çayı gunde ıkı defa dıyor acaba denesekmı ya ard arda yapılıomuş bunlar ne zaman başlamak lazım adete denk gelirmi acaba ?Maydanoz limon kûrû denedim ben.bir de buhara oturma var.o da faydali diyorlar.dis gebelik korkulu ruya oldu hepimiz için.brokoliyi denemedim.o da iyi olabilir ama bilmiyorum.
Hanımlar İbrahim Srcoğlunun vıdeosunu ızledımde bır bayan telefonla bağlanmış 7 ay arayla dış gebelik geçirdim diye ona önerdiği 21 gün brokoli,15 gün soğan suyu,15-20 günde teste dişli aslan pençesi çayı gunde ıkı defa dıyor acaba denesekmı ya ard arda yapılıomuş bunlar ne zaman başlamak lazım adete denk gelirmi acaba ?
@Nilay korkmaz
denesek ne kaybederizki diyorum ama bu ay onamı uğraşsam acaba brokolı enfeksıonlara ıyı gelıomuş tüpdekı enfeksıonları fılan alıomuş dış gebelık ndan olmuş olabılır dıor yanı bı nevı hsg gbı bi,şe sanırımSanirim brokoliye adetten sonra başlaniyor
denesek ne kaybederizki diyorum ama bu ay onamı uğraşsam acaba brokolı enfeksıonlara ıyı gelıomuş tüpdekı enfeksıonları fılan alıomuş dış gebelık ndan olmuş olabılır dıor yanı bı nevı hsg gbı bi,şe sanırım
Bencede denenmeli vucuda çok kımyasal soktuk bırazda bıtkısel olsun ama doğan kürü adete denk gelmemlı yazıo nette brokolı 21 uygulayınca soğan kürünün ortasında yıne adete denkg elıo onun sıralaması nasıl olmalı acaba ıyıce bır ogrenmelı yaAynen aynen bu ay bunu deneyelim bence
Bencede denenmeli vucuda çok kımyasal soktuk bırazda bıtkısel olsun ama doğan kürü adete denk gelmemlı yazıo nette brokolı 21 uygulayınca soğan kürünün ortasında yıne adete denkg elıo onun sıralaması nasıl olmalı acaba ıyıce bır ogrenmelı ya
Internette sunu buldumEn guzeli once brokoli sonra sogan adette yapmayiz olmadi mola verir sogan suyu yapariz aklima takilan metotreksat ignenin yan etkileri ne zman geciyor vucuttan
Evet ikisi de igneyle sonlandi.arasinda tam 6 ay var.ama yine tekrarladi.Evet canim yaaa keske yasamasak 2 side metotreksat ile mi sonlanmışti peki ne kadR arasi vardi ikisinin
Evet ikisi de igneyle sonlandi.arasinda tam 6 ay var.ama yine tekrarladi.
hsg de cekılmıştın halbukı dımı cnm 6 ay korundun hsg cekıldın ve ne kadar sonra gebe kaldın demekkı hsg ye grıp boşyere yıne vucuda radyasyon kımyasal vermeye gerek yokEvet ikisi de igneyle sonlandi.arasinda tam 6 ay var.ama yine tekrarladi.
hsg de cekılmıştın halbukı dımı cnm 6 ay korundun hsg cekıldın ve ne kadar sonra gebe kaldın demekkı hsg ye grıp boşyere yıne vucuda radyasyon kımyasal vermeye gerek yokgözümüzü karartıp deneyecegız
neyde denıcen şansını canım ya hsg değiştirmiyormu dedı benım doktorumda eger tıkanıklık varsa ılaçla açılabılıyor yapışıklık varsa hsg onu süpürebiliyor verdiğimiz ilaçla rahmın ıcerısıne demişti offf bu doktorların hepsını toplayıp bı karar verın artık dıye bagırasım gelıo yaZaten dr hsg bisi değiştirmiyor demisti bu yuzden gerek yok demisti bana bende burdan duymustum sordugum zaman ole diyince denicem bi sansimi ruyalarima giriyor artik
neyde denıcen şansını canım ya hsg değiştirmiyormu dedı benım doktorumda eger tıkanıklık varsa ılaçla açılabılıyor yapışıklık varsa hsg onu süpürebiliyor verdiğimiz ilaçla rahmın ıcerısıne demişti offf bu doktorların hepsını toplayıp bı karar verın artık dıye bagırasım gelıo ya
3 ay korundum.doktor 3 ay korunman yeterli demisti.6 ay sonunda yine gebeligimi ogrendim.kimyasal gibi baslamisti.sonra tekrardan yukselise geçti.meger yine dis gebelikmis.ama hsg faydali bir sey.tikaniklik bazen açilabiliyormus hsg esnasinda diye biliyorum.ayrica tikaniklik varsa yapisiklik varsa zaten normal yoldan denemenin bir anlami da yok.dis gebelik sadece vakit kaybi.hsg tani koymak icin yeterli de degil bu arada.benim dis gebeliklerden sonra sol tûpûmde yanma basladi.eskiden yoktu.iltihabik bir sey olabilir.bu da laparoskopiyle te$his edilebiliyormus ancak.hsg de her sey normal çikiyordu halbuki.bu isler çok karisik canm.ilk defa mi dis gebelik gecirdin?baska kaybin var mi?hsg de cekılmıştın halbukı dımı cnm 6 ay korundun hsg cekıldın ve ne kadar sonra gebe kaldın demekkı hsg ye grıp boşyere yıne vucuda radyasyon kımyasal vermeye gerek yokgözümüzü karartıp deneyecegız
3 ay korundum.doktor 3 ay korunman yeterli demisti.6 ay sonunda yine gebeligimi ogrendim.kimyasal gibi baslamisti.sonra tekrardan yukselise geçti.meger yine dis gebelikmis.ama hsg faydali bir sey.tikaniklik bazen açilabiliyormus hsg esnasinda diye biliyorum.ayrica tikaniklik varsa yapisiklik varsa zaten normal yoldan denemenin bir anlami da yok.dis gebelik sadece vakit kaybi.hsg tani koymak icin yeterli de degil bu arada.benim dis gebeliklerden sonra sol tûpûmde yanma basladi.eskiden yoktu.iltihabik bir sey olabilir.bu da laparoskopiyle te$his edilebiliyormus ancak.hsg de her sey normal çikiyordu halbuki.bu isler çok karisik canm.ilk defa mi dis gebelik gecirdin?baska kaybin var mi?