bence iyice araştır ya tekrar hayal kırıklığı olmasın üçüncü bi dr a daha gitsen iyi olmaz mı sanki ne bilim bi problem varsa ona göre önlemini alırsın.Ben de aynen sizin gibi yaptım 2 kez dış gebelik gecirmistim ve hsg cektrdim tuplerimden geçiş var ama karın boşluğuna yayilmadi sıvı istdaki doktorlarla konuştum ameliyat dediler deneme bı daha dedi biri sonra muayeneye gittim bir kez daha dene su an yumurtlama zamanın dedi denedim ama olmadı bu kez tekrar deneme kararı aldım
Ameliyat olmak istemiyorum ameliyatın da komplikasyonları varmış doktor bir kez daha dene yine ayni şeyi yaşarsın mecburen ameliyat dedi birkaç doktor daha tekrar denemem gerektiğini söylemişti zatenbence iyice araştır ya tekrar hayal kırıklığı olmasın üçüncü bi dr a daha gitsen iyi olmaz mı sanki ne bilim bi problem varsa ona göre önlemini alırsın.
ben de dinlenemeye bıraktım biraz kendimi eylülde hsg çektirip sürece başlıcambakalım. ilkinde bana da hsg ye gerek yok demişlerdi ama ikinci de dış olunca aklımın hep bi köşesinde çektirsem dah mı iyi olurdu sorusu kaldı. istersen çektir kafanda soru işareti kalmaz. 6 ay mı korunacaksın. olacağı varmış canım çok şükürhamile kalabiliyoruz bi şekilde olacakkendini çok yıpratıpkendini suçlama akışına bırak istediğimiz zamanda olmasa da gecikmeli olarak anne olcaz inş
Canin seni de hatirliyorum senin adina cok sevindim hayirlisiyka kucagina da alirsin insKızlar merhaba bu kez ben iyi haberler le geldim geçtiğimiz günlerde yazmıştım test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Belli bi süre takip sonunda herşey normal ilerliyor Allah'a şükür. Kesemizide gördük içinde bebeğimizide. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahben dış gebelik sonrası hsg çektirdim bazı drlar gerek yok diyor ama bence en başta içimizin de daha rahat olması için çektirmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Canım çok geçmiş olsun o göğüsteki hassasiyet hcg yüksek olduğu sürece bende devam etmişti sen istersen bir ölçtür bir sıkıntı olmasın kürtajda belki rahimi iyi temizleyememiş olabilirlerkızlar merhaba
29 hazirnda 8 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum , ama gögüslerimin şişi dolgunlugu geçti tamam ama hassasiyet hala devam ediyor
sizlerde böyle yaşayanlar varmı szice neden oluyor , bugun 23 gun oluyor kürtaj olalım
Canım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah. Bu arada doktoruna katılıyorum insan rahat olduğu zaman sanırım daha kolay oluyorMerhaba kizlar bebi hatirliyorsunuzdur belki subatta ben de dis gebelik gecirmistim nisanda da hsg cekindim tupler acik cikti sadece rahim kalp seklindeymis hafif asagi sarkikmis ama rahimi tamamen bolmedigi icin risk yok dedi dr hamile kalabikirsin dedi.hsg den sonra 3 ay gecti ve ben hala hamile kalamadim ya.dr a da gitmiyorum skldim cunku dr un dedigi hamile kalmmaman icin hic bir sebep yok kafandan bu fikri atman lazim diyor ama o nasil olacak bilmiyorum.siz neler yapiyorsunhz
Canin seni de hatirliyorum senin adina cok sevindim hayirlisiyka kucagina da alirsin ins
Iste o rahatligi nasil sagliyorsun.insallah canim ya bana ismen dua eder misin senin dualarin kabul oluyordur ins simdiCanım çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah. Bu arada doktoruna katılıyorum insan rahat olduğu zaman sanırım daha kolay oluyor
Canım ben adet ilk haftası hsg çektirmiştim dr en az 15 gün korun dedi benim ovulasyon kaçmış oluyordu böylece o yüzden bu ay geçti diye sallamadım ama geç yumurtlama olmuş şansımıza. Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla canım benim sağlıkla inşallah al kucağına en kısa zamandaIste o rahatligi nasil sagliyorsun.insallah canim ya bana ismen dua eder misin senin dualarin kabul oluyordur ins simdi
Merhaba evet bir kez ilk hamileliğimdi iğneyle sonlandırıldı
çok sevindim bizlere de umut oldun demekk ki nasip olacaksa oluyor sağlıklı sıhhatle kucağına al inşCanım ben adet ilk haftası hsg çektirmiştim dr en az 15 gün korun dedi benim ovulasyon kaçmış oluyordu böylece o yüzden bu ay geçti diye sallamadım ama geç yumurtlama olmuş şansımıza. Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla canım benim sağlıkla inşallah al kucağına en kısa zamanda
Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinçok sevindim bizlere de umut oldun demekk ki nasip olacaksa oluyor sağlıklı sıhhatle kucağına al inş
Merhaba kizlar önceki mesajlarimdan hatırlayan var mı bilmiyorum. Gecen yil nisanda dış gebelik gecirmistim. 5 ay omce hsg cekildi ve tuplerimin bogum bogum olduğu sorunlu olduğu soylendi. Tup bebek onerdi iki doktor da bir süre dene olmazsa diye. Ben en son gittigim doktorda klomen+catlatma ignesi verdi cunku bi daha gebe kalamamistim. Ve bugun adet gunum beta hcg degerim dün 65 cikti. Sevinemiyorum bile şuan :/ ya dış gebelikse yine diye. 2 yumurta gelismis demisti doktor ve çatlatma ignesini vurmuştum.gercekten gecen hafta hep tup bebek merkezlerini arastirdim insallah bu kez normal bir gebelik olur yarin tekrar kan verip yukselisine bakacağım.
yarın da kan vercem yazarım buraya. inşallah güzel olur her şeyHemen kötü düşünme inşallah sağlıklıdır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Nasıl peki sonuçlar her şey yolunda mı muKızlar selam.. malesef eşimle şüpheli bir ilişki oldu.. aklım çıkıyor ya hamile kalırsam diye.. yine bana hüsran yine bana bol kafaya takmalı günler.. sanırım çok kınadım nasıl oluyor korunurlen hamile kalınıyor diye... inşallah korktuğum gibi olmaz... olursa da bilemiyorum yani heralde insan içine çıkamam kendi hastanemde