- 22 Aralık 2016
- 1.969
- 3.903
Nasıl peki sonuçlar her şey yolunda mı mu
Test yapmadım canım.. ertesi gün hapı içtim 1 gün sonra şimdilik beklemedeyim.. salaklığıma doymayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl peki sonuçlar her şey yolunda mı mu
Tüplerde sorun varsa normal gebelik olabiliyor mu ki dene dediler umarım her şey yolundadır canim sen yine de hazırlıklı ol her şeye ben de haftaya film Çektircemartık çok yoruldum güçlü olmaya çalıştıkça direncim azalıyor her şey bi netleşse de ben de ona göre bi yol çizsem kendime hepimize güç ve sabır versin AllahMerhaba kizlar önceki mesajlarimdan hatırlayan var mı bilmiyorum. Gecen yil nisanda dış gebelik gecirmistim. 5 ay omce hsg cekildi ve tuplerimin bogum bogum olduğu sorunlu olduğu soylendi. Tup bebek onerdi iki doktor da bir süre dene olmazsa diye. Ben en son gittigim doktorda klomen+catlatma ignesi verdi cunku bi daha gebe kalamamistim. Ve bugun adet gunum beta hcg degerim dün 65 cikti. Sevinemiyorum bile şuan :/ ya dış gebelikse yine diye. 2 yumurta gelismis demisti doktor ve çatlatma ignesini vurmuştum.gercekten gecen hafta hep tup bebek merkezlerini arastirdim insallah bu kez normal bir gebelik olur yarin tekrar kan verip yukselisine bakacağım.
Hadi ya zaten istemeyince hemen olur ben de bi kaç aya ancak hamile kalırım derken hemen hamile kaldım insan hamile kaldığına bile sevinemiyor yahu of ofTest yapmadım canım.. ertesi gün hapı içtim 1 gün sonra şimdilik beklemedeyim.. salaklığıma doymayayım
tüplerimin şekli boğum boğummuş ama kesin olmaz diyemeyiz demişlerdi canım. 5 ay önce hsg de önce kapalıydı sonra açıldı demişti doktorum. bir de dış gebeliği sağdan geçirmiştim bu solda şimdi. inşallah kötü olmaz sonucu. bugün öğreneceğim inş ikiye katlamış mıTüplerde sorun varsa normal gebelik olabiliyor mu ki dene dediler umarım her şey yolundadır canim sen yine de hazırlıklı ol her şeye ben de haftaya film Çektircemartık çok yoruldum güçlü olmaya çalıştıkça direncim azalıyor her şey bi netleşse de ben de ona göre bi yol çizsem kendime hepimize güç ve sabır versin Allah
Merhaba durumunu tam bilmiyorum ama mesajini gorunce cok sevindim umarim saglikli bi gebelik gecirip hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin canimkızlarr sonucum 201 çıktıııı :)))) 65ti 2 gün önce. inşallah bu kez dış gebelik değildir. doktorum iyi yükselmiş,çarşamba günü gel o zaman görünür dedi. güzel devam etsin inş.. ama benim görene kadar içim rahat değil tabi ki :/
sağ ol canımm. inş. ben de daha önce dış gebelik geçirdim ve tüplerin çok hasarlı zor hamile kalman demişlerdi.Merhaba durumunu tam bilmiyorum ama mesajini gorunce cok sevindim umarim saglikli bi gebelik gecirip hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin canim
Canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah :) hiç moralini bozma değerin çok güzel çıkmış bende kese görene kadar hiç sevinememiştim ama kesemizi de gördük bebeğimizide kalp atışınıda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahkızlarr sonucum 201 çıktıııı :)))) 65ti 2 gün önce. inşallah bu kez dış gebelik değildir. doktorum iyi yükselmiş,çarşamba günü gel o zaman görünür dedi. güzel devam etsin inş.. ama benim görene kadar içim rahat değil tabi ki :/
canımm çok moral oldun şuan..çok sağ ol. inşallah görürüz biz deCanım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah :) hiç moralini bozma değerin çok güzel çıkmış bende kese görene kadar hiç sevinememiştim ama kesemizi de gördük bebeğimizide kalp atışınıda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
1.5 yıl sonra oldu canımm..inş sizin hiç bekletmeden gelirrYeniden hamile kalanları görünce bana da bi heyecan bir heves geliyor inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
Ben üç defa o sıkıntıyı yaşadım.uc dış gebeliğim birde biyokimyasal gebeliğim oldu.ve hala çocuğum yok.cok korkuyorum artık .Allah yardımcınız olsun
Evet üç kez geçirdim .hepsi iğneyle düşürüldü.rahim filmi çekildi hiç bir sıkıntı da.çıkmadı.herhangi bı operasyon gecirmedim tüpleri me bir zarar vermemiş .çünkü ben çok dikkatli davraniyordum hamilelik döneminde dış gebelik riski olduğu için.teshisi konulur konulmaz iğne vuruldu düştüler3 kez mi dış gebelik geçirdiniz çok geçmiş olsun.. hepsi iğne ile mi düştü yoksa operasyon geçirdiniz mi?
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşu :) dualarımız seninlekızlarr sonucum 201 çıktıııı :)))) 65ti 2 gün önce. inşallah bu kez dış gebelik değildir. doktorum iyi yükselmiş,çarşamba günü gel o zaman görünür dedi. güzel devam etsin inş.. ama benim görene kadar içim rahat değil tabi ki :/
Teşekkür ederim canimmm. Acaba yarin da kan versem mi acile gidip doktor bir sey demedi ver diye..bilemedimmÇok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşu :) dualarımız seninle
Hemem hemem ayni donemde kalmisiz hamile. Benimde adetimin 7.gunu aci pmbe leke geldi kan verdim 85.6cikti. Bugun10.gunu ara aara kasik batmalarim oluyo hafif sekilde. Yine cok az pembe akinti geldi 2saat sonrada 1damla kahverengimsi akinti gelmis. Sence normal mi acaba?Teşekkür ederim canimmm. Acaba yarin da kan versem mi acile gidip doktor bir sey demedi ver diye..bilemedimm
Doktora görün bence canim.yerlesme kanamasidir diye düşünüyorum ama nolur nolmaz bi danışmak lazim. İns saglikla kucagina alirsin. Keseyi gordun mu sen?Hemem hemem ayni donemde kalmisiz hamile. Benimde adetimin 7.gunu aci pmbe leke geldi kan verdim 85.6cikti. Bugun10.gunu ara aara kasik batmalarim oluyo hafif sekilde. Yine cok az pembe akinti geldi 2saat sonrada 1damla kahverengimsi akinti gelmis. Sence normal mi acaba?
Yok hayatim, benim gec dollenmeymiş. Kan testinde zaten adetimin 8.gunu ogrendim ama idrard adetime 1gun kaladan pozitifi gormeye basladim. Doktorima dedim noramal adet doneminde dedi ama ben yinede cok korkuyorum gec kavustuk bebegimize cunku gidicem pazartesiiDoktora görün bence canim.yerlesme kanamasidir diye düşünüyorum ama nolur nolmaz bi danışmak lazim. İns saglikla kucagina alirsin. Keseyi gordun mu sen?
Allah allah normalde kanda hemen öğrenilir değerlerin kac cikti peki? Sen icini ferah tut yerleşmeyle ilgilidir. Benim adetim geceli daha 3.gun bugün. Çarşamba doktora gitcemYok hayatim, benim gec dollenmeymiş. Kan testinde zaten adetimin 8.gunu ogrendim ama idrard adetime 1gun kaladan pozitifi gormeye basladim. Doktorima dedim noramal adet doneminde dedi ama ben yinede cok korkuyorum gec kavustuk bebegimize cunku gidicem pazartesii