Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar okadar arafayızkı Allah yardımcımız olsun yalnız bu metrotkst ıgne hakkında ne düşünüyorsunuz benım doktor abartmışmı ozaman acaba 6 ay -8ay dıyerek korunma suresını bazılarınıza 1 ayda etkısı geçer demiş iğnenın okuduğuma göre
Evet benim doktorum normalde bir ayda etkisi geciyor öyle ciddi yan etkileri olan bir igne degil dedi.ama dış gebelik geciren biri iğne olsun veya olmasin 3 ay korunmali dedi.internette ben de arastirdim evet 6 ay diyenler de var ama bilmiyorum 6 ay sanki çok fazla gibi geliyor bana.benm ilk dış gebeligimle bunun arasinda 6 ay var.ama yine oluştu bak.yazgi canim kader.yapacak bir şey yok.şansımızı denemeye devam edecegiz tabiki.pes etmek yok.

Evet benim doktorum normalde bir ayda etkisi geciyor öyle ciddi yan etkileri olan bir igne degil dedi.ama dış gebelik geciren biri iğne olsun veya olmasin 3 ay korunmali dedi.internette ben de arastirdim evet 6 ay diyenler de var ama bilmiyorum 6 ay sanki çok fazla gibi geliyor bana.benm ilk dış gebeligimle bunun arasinda 6 ay var.ama yine oluştu bak.yazgi canim kader.yapacak bir şey yok.şansımızı denemeye devam edecegiz tabiki.pes etmek yok.
oyle cnm nasıpde varsa demekkı 3 ay 5 ay onemlı deıl benm zaten yle boyle derken korunalı 5 ay oldu bıraksammı emın olamadım korkuyorum artık

oyle cnm nasıpde varsa demekkı 3 ay 5 ay onemlı deıl benm zaten yle boyle derken korunalı 5 ay oldu bıraksammı emın olamadım korkuyorum artık
canım bana da dr 6 -9 ay demişti başka bi dr 3 ay dedi bende 4 ay korundum 5. ay ikinci dış geblik oldu ama şöyle de bişey varmış şimdi bu iğne hücre bölünmesini engellediği için tüpteki bebeğin ayrılışı sırasında tüpe zarar veriyormuş tüpün iyileşmesi ve dinlenmesi için de ne kadar çok zaman geçerse o kadar iyiymiş eğer dayanabilirsen iki üç ay daha bekle hem şu yaz döneminde de kendine vakit ayırırsın. zatne yan etkilerinde de 3 ay gebe kalmak yasak diyor 6 ayda doğurganlığı azaltabilir diyor. en iyisi olsun senin için inş

Canım hsg temiz çıksa da bence bir anlami yok.benim temiz çıktı her sey normaldi tuplerim açıktı.eee 2.dış gebelik geldi üstüne.yani bunun başka çözümü olmali.tüp açık da olsa bir kere gecirdin mi demek ki digerlerini de etkiliyor.nasil bir kısır donguyse artik.tüp bebekten neden korkuyorsun ki.sonuçta onu da yaptıran birsürü insan var.haaa tutmadi mi, vardır bur hayir dersin yine dogal denersin veya birkaç ay sonra bir daha tüp bebek.tabi ımkanin varsa.biz ev almayi düşünüyorduk vazgectik .bir tane evlat sahibi olana kadar ev işi yatti.bence değer.bu sıkıntıların mukafatini elbet alacağız arkadaşım.Allah büyük.
ya aslına bakarsan bizimde kredi ödememiz var ama kenarda birikimimim var biraz olmazsa onu kullanıcam ama yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi olmadığı için beni çok yoran bir süreç olacak o yüzden bi kere daha kendime şans verim diyorum bilmiyorum ya bakalım bi adet olsaydım

Bizim de yasadigimiz
ya aslına bakarsan bizimde kredi ödememiz var ama kenarda birikimimim var biraz olmazsa onu kullanıcam ama yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi olmadığı için beni çok yoran bir süreç olacak o yüzden bi kere daha kendime şans verim diyorum bilmiyorum ya bakalım bi adet olsaydım
Bizim de yasadigimiz şehirde yok tup bebek.ben de başka bir ilde gitmek zorunda kalicam canm ama aylar suren bir uygulama degil ki.sen hazir oldugun ay yapiyorlar ve bir aylik bir süreç yani.kesin olacagini bilsen emin ol yaptirirdin.dış gebelikle sürekli ugrasacagina.risk varmis tüp bebekte de evet.dis gebelik riski onda da varmis. Ama normal denedigin kadar degil emin ol.Allah yardim etsin sabir versin hepimize.

canım bana da dr 6 -9 ay demişti başka bi dr 3 ay dedi bende 4 ay korundum 5. ay ikinci dış geblik oldu ama şöyle de bişey varmış şimdi bu iğne hücre bölünmesini engellediği için tüpteki bebeğin ayrılışı sırasında tüpe zarar veriyormuş tüpün iyileşmesi ve dinlenmesi için de ne kadar çok zaman geçerse o kadar iyiymiş eğer dayanabilirsen iki üç ay daha bekle hem şu yaz döneminde de kendine vakit ayırırsın. zatne yan etkilerinde de 3 ay gebe kalmak yasak diyor 6 ayda doğurganlığı azaltabilir diyor. en iyisi olsun senin için inş
cumlemız ıçın ınşallah sağol canım aynen yazın zaen düşünmüyorum pskljı sıfır oldu bılırsınız.. saraçoğlunun brokolı kuru varmış tüpleri onaran açan hasarı gideren vs bırazda ilçasız doğal yondan kendıme kür uygulayarak geçireyım 3 ay olmazsa sonraadda ya nasıp :KK43:

Ben 2013 yılında dış gebelik geçirdim. Ameliyat oldu. Tuplere bişey yapılmadı temizlendi. Ilk dış geldiğimden 3 ay sonra spontane hamile kaldım 2014 de kızımı kucağıma aldım. Ardından 2015 yılında 2.dis gebelik geçirdim. Iğne ile 2 ayda ancak bitti kabus. Ve su an yine 3. Kez dış gebelik yaşıyorum. Paylaşmak istedim. Gerçekten çok zor kızımın kardeşi olsun istiyorum. Denemeye devam edeceğim ne zaman vazgecerim bilmiyorum.

Ben 2013 yılında dış gebelik geçirdim. Ameliyat oldu. Tuplere bişey yapılmadı temizlendi. Ilk dış geldiğimden 3 ay sonra spontane hamile kaldım 2014 de kızımı kucağıma aldım. Ardından 2015 yılında 2.dis gebelik geçirdim. Iğne ile 2 ayda ancak bitti kabus. Ve su an yine 3. Kez dış gebelik yaşıyorum. Paylaşmak istedim. Gerçekten çok zor kızımın kardeşi olsun istiyorum. Denemeye devam edeceğim ne zaman vazgecerim bilmiyorum.
Dış gebeliklerinizi aynı tüpten mi geçirdiniz? arada bi tane yavrunuz olmuş maşallah Allah bağışlasın size de çok geçmiş olsun.

Bizim de yasadigimiz

Bizim de yasadigimiz şehirde yok tup bebek.ben de başka bir ilde gitmek zorunda kalicam canm ama aylar suren bir uygulama degil ki.sen hazir oldugun ay yapiyorlar ve bir aylik bir süreç yani.kesin olacagini bilsen emin ol yaptirirdin.dış gebelikle sürekli ugrasacagina.risk varmis tüp bebekte de evet.dis gebelik riski onda da varmis. Ama normal denedigin kadar degil emin ol.Allah yardim etsin sabir versin hepimize.
amin canım güzel olur her şey inşallah

Bizim de yasadigimiz

amin canım güzel olur her şey inşallah

Sağ tüpten yaşadım 2 dış gebeligimi ama bu sonuncu nerde bilmiyorum. Kendi kendine yok oluyormuş.
Merhaba..geçmiş olsun.ben de şu anda 2.dış gebeligimi yaşıyorum.dış gebeliklerden önce bir tane de rahim içi gebeligim var dusukle sonuclandi .şanssızlıklar üst üste geldi yani.sizin ne guzel arada bir tane evladıniz olmuş.keşke bizim de araya bir tane sıkışaydi öyle:) hasarli olan tupunuzu aldırmayı düşünüyor musunuz?benim kese gorunecek asamaya gelmedi ikisinde de.bu yüzden hangi tupte oluştuğu bilinmiyor ama laparaskopiyle filan ogrenilebiliyormus galiba .ben de bunu sorayim doktora diyorum.hasarli tüp cikarilirsa diğeriyle en azindan oluşan gebelik dış gebelik olmaz diye düşünüyorum.ama bilmiyorum.doktor deneye deneye saglikliyi bulun veya tüp bebek yaptirin diyor.her gebelik kaybinda biraz daha yipraniyoruz çok zor Allah yardimcimiz olsun

Off o zaman bosuna korunuyoruz tup kendini onarmiyor 1sene sonra bile tekrarladigina gore.

Kızlar bizimde korunma süresi buay bitti ve ilk ayda hamileyim tekrar :110: ama henüz sevinmeye bile korkuyorum normal mi tekrar dış gebelikmi henüz bilmiyoruz. Benim için de dua edin bi kaç gün içinde öğrenmiş olucam kısmetse. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar bizimde korunma süresi buay bitti ve ilk ayda hamileyim tekrar :110: ama henüz sevinmeye bile korkuyorum normal mi tekrar dış gebelikmi henüz bilmiyoruz. Benim için de dua edin bi kaç gün içinde öğrenmiş olucam kısmetse. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al güzel hamilelik geçir.bende seninle aynı durumdayım şuan sevinemiyorum maalesef betam normalden yüksek çıkıyor düşük riskim var 10 gün sonra da benim durumum belli olacak.hayırlı olur da herkese umut olur inşallah

Kızlar hcg iki katı artıp yine dış gebelik olabiliyor mu başına gelen varmı bu şekilde
Ben dış gebelik geçirirken değerlerim çok normaldi 2 günde bir 2 katı artıyordu hatta takibi esnasında doktor bile çok normal yükseliyor birazdaha mı beklesek diye en başında tereddüt etmişti fakat kese bozukluğu aşikar olarak görününce anlaşıldı.
Şuanki betam biraz fazla Yükseliyor
63.18
374.2
2063
İki günde bir değerler bunlar.çoğul gebelik durumu yok sülalede ikiz Yok ve oluşmaya başlayan tek kese görünüyor.Doktor bu şekilde normal olan gebelikler de olduğunu söyledi ben molar gebelik olabilir mi deyince ihtimal doğrultusunda normal gibi başlayıp (ultrasonda)molar a çeviren gebelikler olabiliyormuş ama bunu konuşmak için çok erken sen artık beta verme boşuna strese giriyorsun vajinal muayene yapacağız artık dedi 10 gün sonra gideceğim o zaman akıbet belli olacak hazırlıklıyım herşeye

sorunsuz sıkıntısız bir gebliktir de sağlıkla kucağına alırsın inş

X