Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese çok geçmiş olsun. 25 Haziran'da beta değerim 113'tü. 28 Haziran'da kahverengi lekelenmem oldu ve endişelenip tekrar kan testi yaptırdım, sonucum 400'lerdeydi. Keseyi daha göremeyeceğim için midir bilemem kendimi hiç hamile hissedemedim. 5 Temmuz'da tekrar test yaptırdım, değerlerim 600'lerde çıktı. Forumu da takip ettiğim için dış gebelikten endişelendim. 6 Temmuz'da doktora gittim ve kan değerim 400'lerde idi. Doktor ultrasondan baktı, sadece kist gördü ve dış gebelik olacağını söyledi. Metotreksat ile tedavi olacağımı belirtti.
7 Temmuz'da yani bugün tekrar başka bir doktora gittim, kan değerim yine 400'lerde. ayrıntılı ultrasonla baktılar fakat dış gebeliğe dair bir bulguya rastlamadılar. Doktor rahmini vakumla temizleyelim ve çıkanları patolojiye gönderelim dedi, bunun sonucunda betan düşmezse metotreksat yaparız dedi.
Kafam çok karışık, direkt metotreksat mı olsam, biraz daha takipte mi kalsam bilemiyorum. Anne olmaya dair ciddi endişelerim vardı fakat bu kadar istekli olduğumu fark edememiştim. Hemen hamile kalamadım, anne olmama ihtimali beni çok korkutuyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim şimdiden.