Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar nasılsiniz sorun vardı net te giremedim uzun zamandır çok şükür toparlandim doktor bi adet geçirince denemeye başla demişti geçen ay oldum adet bu ay 4 gün geçti adetim adetime 3 gün kala 4 yaptim 0.28 çıktı yok dediler ama nette böyle olup yüksel en varmis aklım da yine deli sorular

;Kızlar bu topiği gökde ararken kkda buldum kafam oakdar karışık okadar soru varkı benıde alına ranıza :)

bende 3 gebelik geçirdim ve cok ıstıyordum 3 üde husran
İlki 7 haftalıkken kalbi durdu kürtj
ikincide kimyasal gebelik
üçüncüde bu dış gebelik şubat ayında ıkıncı kürtajımı oldum değerler düşmedi kemoterapi iğnesi vurdular metroteksat diye bişeydi ve doktor 6ay süreyle korunacaksın eğer gebe kalırsan bebek yuzde yuz ozurlu olur dedı şuan kurtaj olalı 2 ay oldu korunuyorum ama napacağımı şaşırdım biyandanda çok istiyorum bı yandan yoruldum korkuyorum boyle bişeyle karşılaşan varmı bu iğneden olupda doktorun kesınlıkle uyarması ımza attırması

Sağol canım şükürkü denediğimiz ay kaldım ama yine hüsran diğer ikisindede ilk ay kalmştım ilki 10 haftalık kürtal ikinci ve üçüncü dış gebelik..1 yılda 3 düşük

Özürlü olur diye birşey yok canım bana 3 ay demişti ama ben 6 ay korundum sonuç ikinci dış gebeliği geçirdim.Doktorlar korunma süresini bebeğin tüpe verdiği hasar iyileşsin diye veriyolar.iğneyi zaten vucut atıyodur 1 ayda filan

Mrb canm.ben de iki gebelik yasadim ilki 7 haftalik düşük ve kurtaj .ikincisi dis gebelik.bu yil ocak ayinda sonlandi.şimdi de tekrar denemeye başladık bu ay
.aradan 3 ay geçti yani.ben de 2 doz o igneden yemiştim.doktorum 3 ayin yeterli oldugunu söyledi.çocuk özürlü olur filan demedi ama internette baktm bazi doktorlar 6 ay mutlaka korunun filan diyorlar.ben de doktora sordm.izin veriyorum kalabilirsin dedi.yani gerçekten o kadar tehlikeli olsaydi uyarirdi ki birçok doktor da 3 ayin yeterli oldugunu söylüyor.kafani takma bence.Allah saglikli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin hepimize...

Benimde bat 4 Mayıs enteresan biçimde gebelik belirtileri var ilacı bıraktığım için mı bilmiyorum ama bakalım artık dediğin gibi hani çok da kafaya takmıyorum bı kaç ay olmaması normal. İnş sağlıklı bir gebelik olur da aynı süreçleri tekrar yasamayiz. İster istemez tabi siteyi takip ediyorum elim boş olunca

Canım benim de kürtaj ve 2 doz iğneyle düştü bana da 6 ay korun dedi fakat sonra bir kaç Dr sordum profesör ve doçent üç ay yeterli dediler ama tab yine kararı sen ver eğer hazır değilsen de acele etme psikolojik olarak kendini dinlendir çünkü her ihtimale karşı kendimizi hazirlamaliyiz Allah korusun bı kez daha tekrarladı ginda kaldıramayacak durumdaysan bir iki ay daha bekle

Yok canım ya dr un çok abartmış.benim dr um ilaç her ne kadar kemoterapide kullanılsata bir rougutan kadar değil dedi.bir ayda vücuttan etkisi gider dedi.sadece serin toparlenmen için 3 ay dedi rahîm kendine gelsin sağlıklı bir gebelik için hazır olsun dedi.dr unun tepkisi çok abartı geldi ama belki kendi ekstra bir şey uyguladıysa bilmiyorum ki.hele imza olayını hiç duymadım

Umarim saglikliysa gelir senin de bebegin canm.artik sagliksiz olan bir gebeligi hicbirimiz istemeyiz değil mi?rahim filminden sonraki 3 ay gebelik sansi çok artiyormus.umarim rahim filmi uğurlu gelir de saglikli gebelikler gelir artik bize de.bekle bakalm canm kendini çok dinleme.bazen psikolojik oluyor biz çok istedigimiz icin belirtileri kendimiz de üretiyoz bazen.yani bende çok oldu öyle.bakalim bekleyelim.hayirlisini dileyelim.hamile kalirsan buradan verirsin mujdeyi:)

çok geçmiş olsun canım benim de doktorum 3 adet geçireceksin dedi.iğne vurulduğu ay hamile kalınırsa bebekte anomali ihtimali olduğunu söyledi diğer aylar da kürtaj yapıldığı için vs vs rahmin toparlanması için geçen süre sanırım.fakat 6 ay süresini ilk kez duydum ve bana biraz fazla geldi açıkcası.imza istendiğini de ilk kez duydum.benden imzayı sadece hastanede yatmaktan sıkıldığım eve çıkmak istediğim zaman kendi rızamla çıktığıma dair istediler.farklı bir doktora da görün istersen

Ben bişey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi dış gebelikte beta hcg 2 günde bir düzenli 2 kat hatta daha fazla artış gösterebilir mi acaba 2 gün arayla 468 1389 ve 3208 olan değerlerde dış gebelikten söz edebilirmiyiz kese vajinal görünmedi diye yani geç döllenme vs. Olamaz mı

Sağlıklı gebelik beta değerleri tam olarak senin bahsettiğin şekilde oluyor canım.progesteronun kaç çıktı.bir de kaçıncı haftadasın.biraz bekle bence masa görünmeyebilir bu değerlerde

Sağlıklı gebelik beta değerleri tam olarak senin bahsettiğin şekilde oluyor canım.progesteronun kaç çıktı.bir de kaçıncı haftadasın.biraz bekle bence masa görünmeyebilir bu değerlerde
Progesteron bakılmadı ama doktor dış gebelik olabilir yarın iğneyi vuralım dedi ben şok oldum dedim bu beta hcg yı daha niye takip ediyoruz düzenli artarken de dış gebelik olabileceksem ağlayarak çıktım başka doktora gittik özel yeri olan ultrasonu 4 boyutlu diye oda baktı kese yok ama ben %90 iç gebelik bu diyorum dedi cuma gel dedi keseyi görecez diyorum ben dedi rahim kalınlığın da hiç dış gebelik gibi durmuyor dedi.dundu bu yaşadıklarım şimdi yarını bekliyorum işte.ilk gittiğim doktorum benim gebelik geçmişimi bildiği için aceleci davrandı diye düşünmek istiyorum. Benim ilk 1 dış gebeliğim 1 dusugum bide kimyasal var bu 4 oluyor inşallah buda sınav olmaz bize

Kaçıncı haftamdayim oda şöyle aslında daha 4+6 oldum bugün bu 4. Gebeligim ve benim değerlerim diğerlerinde hiç yüksek başlamadı hep 18 46 ve 9 gibi değerlerle başlamıştı yani ilk defa böyle güzel değerler gördüm ben bide adet döngülerim düzenli fakat uzundur hafif pko olduğum için 34 yada 36 günde olurum ve ovulasyon testine göre 17. Günde yumurtlama oldu zaten toplam 3 ilişki vardı 15 17 ve 18. Günde ben geç döllenme olduğu için görünmediğini düşünmek istiyorum inşallah yarın yüzüm güler 3 yıldır hep mutluluğum yarım kalıyor

Hımm rahîm kalınlaşması da gebelikte önemliymiş ya bilemedim şimdi canım hakkında hayırlısı olsun inş diş gebelik değildir

Kızlar Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız en son hcg 3 dü daha sıfırlanmadı ığneden sonra sıfırlansın bakalım tekrar aynı doktora gıdıp soracağım bna ne uyguladıysa tum belgelerı alıp başka doktorada gideceğim...
Bu dış gebelıkden sonra hsg çektırmmı tuplerımmı tıkanık ondanmı oldu acaba dedım gerek yok dedı doktor sizler naptınız nasıl onlemler almamız lazım??

Canım sen anestezili rahîm filmi çaktırmıştin değil mi dr un sana bir gün önceden antibiyotik ve ağrı kesici yazmış miydi nasıl kullandın bu ilaçları

Canım sen anestezili rahîm filmi çaktırmıştin değil mi dr un sana bir gün önceden antibiyotik ve ağrı kesici yazmış miydi nasıl kullandın bu ilaçları

S
Sana tek önerim bu asamada rahim filmi çektirmen olur.ben mesela dis gebelikten sonra cektirmeseydim hep kafamda soru isareti kalırdı acaba tüpüm tikali mi baska bir sorun mu var vs. Diye.ama simdi icim rahat cok şükür.bence sen de çektir.prob.varsa da öğrenir caresine bakarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…