Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben bişey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi dış gebelikte beta hcg 2 günde bir düzenli 2 kat hatta daha fazla artış gösterebilir mi acaba 2 gün arayla 468 1389 ve 3208 olan değerlerde dış gebelikten söz edebilirmiyiz kese vajinal görünmedi diye yani geç döllenme vs. Olamaz mı
Canm benm ilk gebeligim Rahim içi bir gebelikti.ve beta degerlerim hep iki katindan fazla artıyordu ve progesteron degerim de normaldi.ama 7 haftalikken düştü.:( ilk ogrendigimde de beta degerim 160 idi ve çok düzenli artiyordu.dis gebeligi ise beta cok dusukken ogrendim 9 iken.ve iki katina hic cikmadi desem yeridir.digeri iki kattan fazla artiyorken dis gebelik iki kat artmadi bende.ama ilk basta bekledik.hani yüzde 66 lik artis normal kabul ediliyormus ya.hic öyle bisey yok.beta iki kat artmiyorsa mutlaka sorun cikiyor.bence degerlerin güzel.ve biraz daha bekle.kaybedecegin fazla bişey yok.ya gebeligin normalse? Ben olsam beklerdim.ben de geç yumurtluyorum biraz.dolayisiyla geç dollenme oluyor bu durumda.ayrica kesenin görünmesi beta degeri 5000 olunca canm.bekle derim saglikliysa yazik edersin baska doktora git gerekirse.

S

Sana tek önerim bu asamada rahim filmi çektirmen olur.ben mesela dis gebelikten sonra cektirmeseydim hep kafamda soru isareti kalırdı acaba tüpüm tikali mi baska bir sorun mu var vs. Diye.ama simdi icim rahat cok şükür.bence sen de çektir.prob.varsa da öğrenir caresine bakarsin.
Valla ben artık rahim filminin bi önemi olduğuna inancımı kaybettim bende 6 ay önce cektirmistim herşey güzel tüpler açık sağlıklı çıktı şimdi doktor karşıma geçmiş değerlerim sağlıklı kapladığı halde dış gebelik olabilir diyo kese görünmediği için doktora diyorum ki benim rahim filmim temiz çıkmıştı açıktı iki tupte buna rağmen tekrar mı olmuş olabilir susup dinliyor hiç bişey demiyor bana.bu dış gebelik bizi ne kadar çaresiz hale soktu off her seferinde herşeyi unutup bi ümitle başlıyorum ve sonu mutsuzluk hep bakalım bunun sonu yarın ne diyecek doktor :(

Canm benm ilk gebeligim Rahim içi bir gebelikti.ve beta degerlerim hep iki katindan fazla artıyordu ve progesteron degerim de normaldi.ama 7 haftalikken düştü.:KK43: ilk ogrendigimde de beta degerim 160 idi ve çok düzenli artiyordu.dis gebeligi ise beta cok dusukken ogrendim 9 iken.ve iki katina hic cikmadi desem yeridir.digeri iki kattan fazla artiyorken dis gebelik iki kat artmadi bende.ama ilk basta bekledik.hani yüzde 66 lik artis normal kabul ediliyormus ya.hic öyle bisey yok.beta iki kat artmiyorsa mutlaka sorun cikiyor.bence degerlerin güzel.ve biraz daha bekle.kaybedecegin fazla bişey yok.ya gebeligin normalse? Ben olsam beklerdim.ben de geç yumurtluyorum biraz.dolayisiyla geç dollenme oluyor bu durumda.ayrica kesenin görünmesi beta degeri 5000 olunca canm.bekle derim saglikliysa yazik edersin baska doktora git gerekirse.
Diğerinde iç kanamayla ameliyata alınmıştım üstelik ne olduğunu anlamadan 2. Doktor kontrolünde yani şuan ne ağrı ne kanama bişey yok o yüzden bende bekleyecem en fazla bi ameliyat daha olmam gerekir ne yapalım

Kızlar Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız en son hcg 3 dü daha sıfırlanmadı ığneden sonra sıfırlansın bakalım tekrar aynı doktora gıdıp soracağım bna ne uyguladıysa tum belgelerı alıp başka doktorada gideceğim...
Bu dış gebelıkden sonra hsg çektırmmı tuplerımmı tıkanık ondanmı oldu acaba dedım gerek yok dedı doktor sizler naptınız nasıl onlemler almamız lazım??
Canım benim ilk gebeligimdi Dr hsg ye gerek yok dedi 4 farklı Dr sordum o yüzden cektirmedim ben

Ben bişey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi dış gebelikte beta hcg 2 günde bir düzenli 2 kat hatta daha fazla artış gösterebilir mi acaba 2 gün arayla 468 1389 ve 3208 olan değerlerde dış gebelikten söz edebilirmiyiz kese vajinal görünmedi diye yani geç döllenme vs. Olamaz mı
Benim bildiğim kadarıyla canım 1500 de vajinal ultrason da görünmesi gerekir umarım her şey yolundadır çok zor bir süreçins umduğunu gibi sonuçlanır herşey

Diğerinde iç kanamayla ameliyata alınmıştım üstelik ne olduğunu anlamadan 2. Doktor kontrolünde yani şuan ne ağrı ne kanama bişey yok o yüzden bende bekleyecem en fazla bi ameliyat daha olmam gerekir ne yapalım
Haklısın arkadasim bu lanet olasi dis gebelik bizi o kadar çaresiz etti ki ...bir kere gecirdin mi risk de artiyormus ya digerinde.nasil biseyse artik.gelecek gebeligini de etkiliyor.virüs müdür nedir Allah kimselere yasatmasin.ama biz yasadik ne yazik ki.canm simdi sana ne desem de teselli etsem bilemedim ki.yarn degerinin kaç olmasi gerekiyor mesela.en son betana bugün mu bakıldı?bide op dr cüneyt özcan var googla yaz dis gebelikle ilgili yazisi var.herkes soru soruyor.dis gebelik yasiyorken ben de sormustum .hemen cvp yazdi biliyor musun.o doktora da sorabilirsin.yorumlarin en altinda yorum bölümü var oradan yazıyorsun.

Benim bildiğim kadarıyla canım 1500 de vajinal ultrason da görünmesi gerekir umarım her şey yolundadır çok zor bir süreçins umduğunu gibi sonuçlanır herşey
Canm 1500 ile mümkün degil görünmesi.benm ilk gebeligim normaldi.ve betanin 5000 olmasini bekledik. Doktor vajinal bakmak istememisti.ama vajinal da gözukmez demisti 1000 lerde iken.

Canm 1500 ile mümkün degil görünmesi.benm ilk gebeligim normaldi.ve betanin 5000 olmasini bekledik. Doktor vajinal bakmak istememisti.ama vajinal da gözukmez demisti 1000 lerde iken.
Canım benim Dr 1500de görünmediğinide dis gebelikten süphelendi ve sonuç malum vajinal ultrasonla görünür demişti arkadaşımın da bebegi alttan 1600 de göründü belki makinelerin kalitesine göre degisiyordur bilmiyorum

Canım benim Dr 1500de görünmediğinide dis gebelikten süphelendi ve sonuç malum vajinal ultrasonla görünür demişti arkadaşımın da bebegi alttan 1600 de göründü belki makinelerin kalitesine göre degisiyordur bilmiyorum
Belki degisiyordur evet haklisin .benim doktorum vajinal bakmak istememisti.genelde vajinal baktigimizda ve bebek düşerse hastalar vajinal muaneye bağlıyor demisti.karindan takip ediliyordum ama sonuç yine hüsran:(

Kaçıncı haftamdayim oda şöyle aslında daha 4+6 oldum bugün bu 4. Gebeligim ve benim değerlerim diğerlerinde hiç yüksek başlamadı hep 18 46 ve 9 gibi değerlerle başlamıştı yani ilk defa böyle güzel değerler gördüm ben bide adet döngülerim düzenli fakat uzundur hafif pko olduğum için 34 yada 36 günde olurum ve ovulasyon testine göre 17. Günde yumurtlama oldu zaten toplam 3 ilişki vardı 15 17 ve 18. Günde ben geç döllenme olduğu için görünmediğini düşünmek istiyorum inşallah yarın yüzüm güler 3 yıldır hep mutluluğum yarım kalıyor :KK43:
Seni çok iyi anliyorum.3 yildir mutlulugum hep yarim kaliyor demissin.ben de 1.5 yildir böyleyim. Yok düşük yok kurtaj yok ara ver rahim dinlensin sonra dis gebelik ...en kötüsü de dis gebelikti.bilmiyorum daha beterinden de korusun Allah diyorum.ama etrafta bakiyosun bir yillik evli .kucaginda 3 aylik çocuğu var.nasil oluyor diyosun .ya da evleneli 7 ay olmus ve 7 aylik hamile.yok artik diyosun falan...benim niye bu kadar zor iken baskalari neden nasil hemen bu kadar çabuk kavuşmuş acaba bende bir eksiklik mi var diye sorgulayip duruyorsun falan ama her sey bir yana bu hayatta her sey kismet canm.kismetinde varsa oluyor.yoksa da olmuyor yani.bir de sübyan diye bir şey varmis ben de yeni öğrendim sayilir.o duayi okutmak gerekiyormus.ben de okutmayi düşünüyorum artik.kafayi siyirmadan önce son çare olarak:)

Son düzenleme:
Seni çok iyi anliyorum.3 yildir mutlulugum hep yarim kaliyor demissin.ben de 1.5 yildir böyleyim. Yok düşük yok kurtaj yok ara ver rahim dinlensin sonra dis gebelik ...en kötüsü de dis gebelikti.bilmiyorum daha beterinden de korusun Allah diyorum.ama etrafta bakiyosun bir yillik evli .kucaginda 3 aylik çocuğu var.nasil oluyor diyosun .ya da evleneli 7 ay olmus ve 7 aylik hamile.yok artik diyosun falan...benim niye bu kadar zor iken baskalari neden nasil hemen bu kadar çabuk kavuşmuş acaba bende bir eksiklik mi var diye sorgulayip duruyorsun falan ama her sey bir yana bu hayatta her sey kismet canm.kismetinde varsa oluyor.yoksa da olmuyor yani.bir de sübyan diye bir şey varmis ben de yeni öğrendim sayilir.o duayi okutmak gerekiyormus.ben de okutmayi düşünüyorum artik.kafayi siyirmadan önce son çare olarak:)
Ben hemen hamile kalabiliyorum 2 ayda ilk ayda hamile kaldım hep ama hamile kalmak bile bi şans değil bunu anladım sağlıklı gebelik olmadıktan sonra hamile kalmışsın ne fark eder doktorlarıma sorsan hamile kalabilen hastalar şanslı hastaymış hani nerde o şansım niye 3 yıldır bana o şans hiç uğramadı.okunma işlerini de yaptırdık canım bel bağı falan oluyo onuda yaptırdık herşeyi yaptırdık rahim filmi pıhtılaşma testleri kromozom analizleri herşeyimiz güzel ama bebek yok umutsuz olmak istemiyorum belkide bebeğim benle yarın ola hayrola

Sağol canım şükürkü denediğimiz ay kaldım ama yine hüsran diğer ikisindede ilk ay kalmştım ilki 10 haftalık kürtal ikinci ve üçüncü dış gebelik..1 yılda 3 düşük
Bende 2 kez dış gebelik geçirdim. 1 er sene aralıklarla. Kaç yıllık evlisiniz doktorlar be diyor peki??

Bende 2 kez dış gebelik geçirdim. 1 er sene aralıklarla. Kaç yıllık evlisiniz doktorlar be diyor peki??
2 yıllık evliyim 1 rahim içi 2 dış gebelik ,gebelikler 1 sene içinde oluştu.Rahim filmi çekileceğim sınucuna göre hataket edeceğiz bakalım ..

Ben hemen hamile kalabiliyorum 2 ayda ilk ayda hamile kaldım hep ama hamile kalmak bile bi şans değil bunu anladım sağlıklı gebelik olmadıktan sonra hamile kalmışsın ne fark eder doktorlarıma sorsan hamile kalabilen hastalar şanslı hastaymış hani nerde o şansım niye 3 yıldır bana o şans hiç uğramadı.okunma işlerini de yaptırdık canım bel bağı falan oluyo onuda yaptırdık herşeyi yaptırdık rahim filmi pıhtılaşma testleri kromozom analizleri herşeyimiz güzel ama bebek yok umutsuz olmak istemiyorum belkide bebeğim benle yarın ola hayrola
Bence de canm bence de mühim olan hamile kalmak degil hamileliginin saglikli olmasi.benim de hamileliklerim saglikli olsa şimdi iki çocuğum olurdu.yani zor tabi zor.beklemek çok kötü.Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin .umarim sagliklidir seninki bu sefer.bekle bakalim canm.

Bence de canm bence de mühim olan hamile kalmak degil hamileliginin saglikli olmasi.benim de hamileliklerim saglikli olsa şimdi iki çocuğum olurdu.yani zor tabi zor.beklemek çok kötü.Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin .umarim sagliklidir seninki bu sefer.bekle bakalim canm.
Dediğin doktora yazdım cevap vermesini bekliyorum bakalım o nasıl bi cevap verecek bugün 1 den sonrada tekrar doktora gidecem çok heyecan var karmakarışık hisler

Arkadaşlar rahim filmini gebelik sonlandıktan ne kadar zaman sonra çekildiniz?
Gebelik sonlandiktan bir ay kadar sonra çekildim canm.
Dediğin doktora yazdım cevap vermesini bekliyorum bakalım o nasıl bi cevap verecek bugün 1 den sonrada tekrar doktora gidecem çok heyecan var karmakarışık hisler
Hadi bakalim güzel haberlerle gel canm.

Canım sen anestezili rahîm filmi çaktırmıştin değil mi dr un sana bir gün önceden antibiyotik ve ağrı kesici yazmış miydi nasıl kullandın bu ilaçları
Yok tatlım ben anestezisiz çektirdim hiç anlamadım bile ne zaman çektiler ne zaman sıvı verdiler ne zaman bitti.muayeneden çok daha kolay geçti.Sen anestezilimi çektireceksin?

Kızlar Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız en son hcg 3 dü daha sıfırlanmadı ığneden sonra sıfırlansın bakalım tekrar aynı doktora gıdıp soracağım bna ne uyguladıysa tum belgelerı alıp başka doktorada gideceğim...
Bu dış gebelıkden sonra hsg çektırmmı tuplerımmı tıkanık ondanmı oldu acaba dedım gerek yok dedı doktor sizler naptınız nasıl onlemler almamız lazım??
Tatlım ben eş zamanlı iki doktora görünüyorum sağlaması olması açısından her ikisi de hsg önerdi.çünkü dış gebeliğin olma sebepleri arasında biliyorsun ki tüplerin tıkanıklığı da söz konusu tabiiki özellikle dış gebelik bizimkiler gibi tüplerde gelişti ise.doktorunun buna gerek görmemesi beni şaşırttı açıkcası.bence kesinlikle çektirmelisin ki aklındaki soru işaretleri gitsin ve Öner'im farklı bir doktora da görünmen

Benim tüpte gelişmesine rağmen bhcg normal gebelik gibi artış gösterdi doktor biraz daha bekleyelim düzenli bir artış söz konusu Rahime gelip yerleşebilir ihtimal doğrultusunda dedi 2500 lü rakamlardaydı bchg.kese oluşumu başlamıştı fakat bozuk bir kese görünüyordu ve yerleşme olmadı.

Back